sabby
|
|
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουάριος 07, 2016, 10:12:54 μμ » |
|
Δεν ζήτησα άποψη! Γνώμη ζήτησα! Εκτός και αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά!
Και φαουλ δεν είμαι φιλε μου! Οταν κάποιος κάνει σχόλιο χωρις τεκμηρίωση για να χαλάσει μια πώληση και να παρεβει και τους ορους του μπλογκ αυτός είναι φαουλ οχι εγω! Εκτός και αν δεν έχεις παρακολουθήσει ολα οσα έχουμε πει..
Αλλα αν είναι τόσο σίγουρος γιατί δεν δέχεται το τοσο λογικό που του προτείνω! Θα κερδίσει 5 λίρες Ελισάβετ bu Δεσμεύομαι! Θα είμαι η μεγαλύτερη κότα της Ελλάδος αν δεν κρατήσω τον λόγο μου!
Οκ,κατάλαβα. Τελείωσα οριστικά μαζί σου. Δεν θα ξαναγράψω ποτέ σε θέμα σου,παρακαλώ να κάνεις το ίδιο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουάριος 07, 2016, 10:13:08 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gkounto
|
|
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουάριος 07, 2016, 10:15:59 μμ » |
|
Στίς νέες φώτο ή λίρα σου φαίνεται καλύτερα και πλέον μπορώ να πω ότι κατά μεγάλο ποσοστό πρέπει να είναι γνήσια.
Στείλε μου τη διεύθυνση σου να σου στείλω ένα τσουρέκι από τον Τερκενλη και ο Θοδωρής ένα βάζο μελιτζανακι τουρσί να τελειώσουμε με αυτό το θέμα πια.
Ψιτ Τα βάζα απο εδώ Άντε κλειδώσετε το να πάμε να κοιμηθούμε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimak
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Life is beautiful
|
|
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουάριος 07, 2016, 10:20:26 μμ » |
|
Λοιπον η νεα μου διεύθυνση έπειτα απο ολα αυτα που πέρασα είναι στο δαφνή! Περιμένω το τσουρέκι!!! Χαχαχαχχαά
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Στο χέρι με χέρι βλέπεις τι παίρνεις!!!
|
|
|
dimak
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Life is beautiful
|
|
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουάριος 07, 2016, 10:24:34 μμ » |
|
Sabby το πρώτο σκέλος δεν ηταν για σενα φιλε μου.. Μην παρεξηγησε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Στο χέρι με χέρι βλέπεις τι παίρνεις!!!
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουάριος 07, 2016, 10:24:44 μμ » |
|
Λοιπον η νεα μου διεύθυνση έπειτα απο ολα αυτα που πέρασα είναι στο δαφνή! Περιμένω το τσουρέκι!!! Χαχαχαχχαά
Μίας που εμφανίστηκε και άλλο θέμα με λίρα του 1913.....Κλείσε και μια θέση και για μένα καλού κακού
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουάριος 07, 2016, 10:32:22 μμ » |
|
Δηλαδή για να φάμε τσουρέκι και κανένα μελιτζανάκι τουρσί πρέπει να κάνουμε τέτοια θέματα ;; Είστε τυχεροί που απαγορεύεται να τρώω τσουρέκι και τουρσί λίγο και με μέτρο για την πίεση. Αλλιώς από αύριο θα ανέβαζα 15 τέτοια θέματα την ημέρα.
Και τώρα που είμαστε μια όμορφη παρέα... ρε σεις... μη μακρηγορείτε τόσο. Κατανοώ τη θέση σας αλλά, στα τόσα που γράφονται όλο και κάτι παραπάνω θα γραφτεί, όλο και κάτι θα παρερμηνευτεί... Μέτρον άριστον.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gerta
|
|
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουάριος 07, 2016, 10:41:30 μμ » |
|
Εγώ μπορώ να φάω τον τερκενλη και βαρέλια μελιτζανάκια. Βάζω ρετσίνα, ούζο, βότκα ότι θέλετε. Τρώω και του Κώστα για συμπαράσταση..... Δεν έχω θέμα να ανεβάσω όμως...καμία βοήθεια?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"ΟΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ"
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουάριος 07, 2016, 10:51:38 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουάριος 07, 2016, 10:53:47 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gerta
|
|
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουάριος 07, 2016, 10:54:49 μμ » |
|
Ωραία Γιώργη θα έχουμε και ποικιλία μελιτζανάκι. Έλεγξε το slab.Φτιαχτο μου φαίνεται. Και το νόμισμα καλοφτιαγμένη κόπια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"ΟΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ"
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουάριος 07, 2016, 10:58:33 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΙΒΑΝ
|
|
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουάριος 07, 2016, 11:04:24 μμ » |
|
Η γνωμη μου ειναι οτι οι δυο δεξια ειναι μια ιδια σε διαφορετικο φοντο και η αριστερη ειναι το δεύτερο κομμάτι του παζλ. Φαίνονται για γνήσιες με καθε επιφύλαξη!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουάριος 07, 2016, 11:26:18 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
|