sabby
|
|
« στις: Φεβρουάριος 05, 2016, 02:52:50 μμ » |
|
Πώς θα κρίνατε αυτό το 5 λεπτο που μόλις παρέλαβα; VF ή να ελπίζω σε XF; Ως VF το χτύπησα,αλλά έχει πολύ καλές λεπτομέρειες. Θα ήθελα τη γνώμη σας,είναι το πρώτο νόμισμα που παίρνω απο e bay. Κάθε άποψη δεκτή,ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
R-E-T-H-Y-M-N-O
|
|
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 05, 2016, 02:59:27 μμ » |
|
καλοριζικο να ειναι βαθμο δεν θα πω μιας και υπαρχουν αλλοι που ξερουν καλυτερα απο μενα για να πουν αυτο που με (παραξενεψε)στο νομισμα σου ειναι στην πισω μερια το ριμ στα δεξια του νομισματος οπως το κοιταμε.δεν ξερω πως να το περιγραψω,ισως καποιος αλλος που θα το δει να ξερει και να σου πει ισως ειναι και σφαλμα καλοριζικο να ειναι και παλι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sabby
|
|
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 05, 2016, 03:07:44 μμ » |
|
Επειδή κι εγώ την ίδια απορία έχω,βάζω μία πιό κοντινή,ίσως είναι σφάλμα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 05, 2016, 03:10:25 μμ » |
|
βαλε Βασιλη και ποιο φωτεινες εγω δεν βλεπω καλα της φωτο σου καλοριζικο φιλε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
heavy-metal
|
|
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 05, 2016, 03:15:00 μμ » |
|
Καλορίζικο ! Είναι πολύ όμορφο , κατα τη γνώμη μου πάντα , νομίζω ότι είναι XF , και επίσης νομίζω ότι είναι σφάλμα στο ριμ... Σωστο το μάτι του R-E-T-H-Y-M-N-O Να το χαίρεσαι και πάλι , είναι πολύ όμορφο ! Υ.Γ. μια καλύτερη φωτογραφία θα βοηθούσε σίγουρα για μια πιο ασφαλή εκτίμηση. Η μεριά της κεφαλής δεν φαίνεται όπως θα ήθελα !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 05, 2016, 03:16:39 μμ » |
|
Kαλοριζικη η πενταρα, αν μιλαμε για βαθμο "κουτιου" είναι ανετο xf ..χαμήλωμα στο φρυδι ..αλλα διχωρισμενο σωστα το αυτι..μπροστα μαλι πανω από το αυτι πεσμενο αλλα "καθαρο"..από πισω χαμηλωμενο κολημενο(όχι "διαχωρισμενο").. καλο πεδιο και rim και μπιλιες(με την αναλογη φθορα σε καποια σημεια) Τα ιδια πανω κατω και στην πλευρα της αξιας.. Καλη συνεχεια Υγ..Μανωλη λεμε την αποψη μας ..και για μενα βλέπεις σωστα τα νομισματα κατά βαση.. ωραια παρατηρηση για τις μπιλιες πισω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
R-E-T-H-Y-M-N-O
|
|
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 05, 2016, 03:20:29 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sabby
|
|
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 05, 2016, 03:32:03 μμ » |
|
Αν βοηθάνε αυτές φίλε Μάρκο... Φυσικός φωτισμός,λήψη απο κινητό...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 05, 2016, 03:46:57 μμ » |
|
AU,σπασιμο δισκου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 05, 2016, 03:49:38 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 05, 2016, 03:52:02 μμ » |
|
Καλο απόγευμα φιλε Μαρκο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 05, 2016, 03:59:02 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 05, 2016, 05:10:12 μμ » |
|
Βασίλη καλορίζικο.Κι εγώ για XF45 το βλέπω καθαρό.Ισως και παραπάνω.Πολύ ωραίο και το σφάλμα επίσης.Να τη χαίρεσαι τη πεντάρα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panosk
|
|
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουάριος 05, 2016, 06:04:59 μμ » |
|
Με γεια κι απο μενα , Ειναι οκ το νομισμα για συλλογη, και αν και το πιθανοτερο ειναι να το αναβαθμισεις ,παντα θα το θυμασαι ως ξεχωριστο κομματι της συλλογης σου ,γιατι ειναι η πρωτη σου ebay αγορα..
Απο λεπτομερειες ειναι αναμεσα XF45-AU50 ή αναμεσα vf+ και xf ... XF παρα κατι θα το ελεγα.. Δεν ειμαι σιγουρος ομως αν θα παρει βαθμο ,εχω επιφυλαξεις για το πεδιο του οπισθοτυπου.. Μονο εσυ που τοχεις στο χερι μπορεις να ξερεις τι ειναι αυτες οι ανωμαλιες σαν λεπτες γρατσουνιες που φαινονται στις τελευταιες φωτο...( κατω απο το "ΛΕΠΤΑ" και αριστερα του 5 φαινονται εντονα)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|