Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Νοέμβριος 23, 2024, 11:05:22 πμ
Σελίδες: [1] 2
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: 20 ΔΡΑΧΜΕΣ 1884 H ΧΡΥΣΗ ΛΙΡΑ?  (Αναγνώστηκε 13747 φορές)
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
AndreasB
Τακτικός
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Προφίλ
« στις: Απρίλιος 20, 2012, 03:04:26 πμ »

ΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ 20 ΔΡΑΧΜΕΣ 1884 H ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΛΙΡΑ? ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ 20 ΔΡΑΧΜΕΣ 1884 ΣΕ ΣΛΑΒ KAI ME ΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ?
Καταγράφηκε
giannist
Επίτιμο Χρυσό Μέλος
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 20, 2012, 03:42:26 πμ »

μια χρυση λιρα!!!τουλαχιστον θα ξερεις τι εχεις? μεχρι να γινεις συλλεκτης,φιλικα,γιαννηςτ.
Καταγράφηκε
coll
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 20, 2012, 10:11:00 πμ »

ΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ 20 ΔΡΑΧΜΕΣ 1884 H ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΛΙΡΑ? ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ 20 ΔΡΑΧΜΕΣ 1884 ΣΕ ΣΛΑΒ KAI ME ΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ?

Eχεις φιλε μια αδικαιολογητη μανια για τα σλαμπ,η οποια δεν εχει ουσια και πραγματικη αξια  κατα την γνωμη μου.
Κατα την αποψη μου ενα συλλεκτικο χρυσο εξασφαλιζει πλην της αξιας μεταλου τα χρηματα που εχεις δωσει, με προπτικη να ανεβει η αξια στο μελλον.
Παρ ολα αυτα εγω θα επελεγα την λιρα  , για αρκετους λογους με βασικοτερο το οτι οταν πουλας εχεις παρα ,μα παρα πολυ μεγαλυτερη αγορα να απευθυνθεις.
Καταγράφηκε
AndreasB
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 20, 2012, 02:44:05 μμ »

ΕΧΩ ΚΟΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ SLAB ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΕΒΑΥ ΠΧ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΕΝΩ ΤΟΣΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΡΥΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.ΕΙΜΑΙΛΑΘΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ?
Καταγράφηκε
ANTONIO1967
Πλατινένιο

H γνώση είναι δυναμη

Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 20, 2012, 02:47:06 μμ »

ΕΧΩ ΚΟΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ SLAB ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΕΒΑΥ ΠΧ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΕΝΩ ΤΟΣΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΡΥΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.ΕΙΜΑΙΛΑΘΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ?

Επισης φιλε μου εχεις κολλημα να γραφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ενω το εχουμε πει

πολλες φορες οτι δεν επιτρεπετε συμφωνα με τους ορους του φορουμ.
Καταγράφηκε

Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
coll
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 20, 2012, 03:09:48 μμ »

Για μενα ναι!!!
Η κονσερβα θεωρω οτι δεν σε καλυπτει απολυτα ουτε σε θεμα καλης  τιμης , ουτε σε θεμα γνησιοτητας.
Καταγράφηκε
AndreasB
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 20, 2012, 04:01:39 μμ »

συγνωμη για τα κεφαλαια παιδια απλα ετσι συνηθιζω να γραφω
Καταγράφηκε
STYLOROC
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 20, 2012, 11:03:00 μμ »

Eχεις φιλε μια αδικαιολογητη μανια για τα σλαμπ,η οποια δεν εχει ουσια και πραγματικη αξια  κατα την γνωμη μου.
Κατα την αποψη μου ενα συλλεκτικο χρυσο εξασφαλιζει πλην της αξιας μεταλου τα χρηματα που εχεις δωσει, με προπτικη να ανεβει η αξια στο μελλον.
Παρ ολα αυτα εγω θα επελεγα την λιρα  , για αρκετους λογους με βασικοτερο το οτι οταν πουλας εχεις παρα ,μα παρα πολυ μεγαλυτερη αγορα να απευθυνθεις.

Η αξια του χρυσου του ασημιου κτλ παλι, ειναι κατι που δεν ειναι σταθερο.......προλαβα χρυσο στα 600 η ουγκια και ολοι οπως και εγω περναμε μετοχες....απλα τοτε πηρα και λιρες,το ενα δεν αναιρει το αλλο.Εαν πας για επενδυση σκεψου αλλα αλλο συλλογη αλλο επενδυση.Αν ειχα τις γνωσεις χαλαρα στην παρουσα φαση να ειχα ολα τα Καποδιστριακα παρα πχ καποιες λιρες.
Καταγράφηκε

La révolution hellénique: liberté, égalité, frappernité
coll
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 21, 2012, 10:42:44 πμ »

Oπως το λες ειναι φιλε μου ,και τα παντα ειναι σχετικα. Ομως φαναταζομαι οτι δεν αμφισβητεις οτι η βιαστικη αγορα απο αρχαριο για εναν μετριο Καποδιστρια, δεν θα θεωρηθει  επενδυση.
 Θα τον αγορασει ακριβα,και θα τον πουλησεις σε καλη τιμη αν χρειαστει, μονο περιστασιακα  και σε καποιον αναλογο απειρο  συλλεκτη.!!
 Οι εμπειροτεροι  συλλεκτες θα στον αγορασουν μονο να τον σκοτωσει ωστε να τον θεωρησουν ευκαιρια για να μεταπωλησουν.
Αν ομως πιστευεις οτι απο τον χρυσο μελλοντικα δεν θα χασεις, καθολου δεν θα σε βλαψει να αγορασεις μια οποια  αρτια κοινη  λιριτσα, που δεν απαιτει πολλες γνωσεις.

Φυσικα η συζητηση ξεφυγε, διοτι ο Αντρεας θετει διλημα αναμεσα σε δυο συγκεκριμενα  χρυσα νομισματα.
Αν ρωτουσε γενικοτερα, τοτε φυσικα θα μπορουσε να το συνδιασει. Υπαρχουν οι συλλεκτικες  λιριτσες .
Καταγράφηκε
giannist
Επίτιμο Χρυσό Μέλος
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 21, 2012, 11:04:41 πμ »

συλλεκτικη λιριτσα ειναι ακομα χειροτερη επιλογη!!!δεν υπαρχουν,συλλεκτικες λιρες!!!!μονο απο την βικτωρια με θυρεο και πισω, η αναμνηστικες κοπες, και μερικες σπανιες χρονολογιες,που γιαυτο λεγονται σπανιες,γιατι ειναι απιθανο να βρεθουν,και ειδικα στην ελλαδα!!!ολες οι υπολοιπες λιρες εχουν ιδια τιμη,εκτος αυστηρα ακυλοφορητων για λατρεις του ειδους,αλλα και παλι μερικα ευρω παραπανω.η τιμη χρυσης λιρας, που γραφει η ιστοσελιδα της,τραπεζας ελλαδος,τα εξηγει ολα!!!χαιρετω,γιαννηςτ.
Καταγράφηκε
coll
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 21, 2012, 01:10:47 μμ »

συλλεκτικη λιριτσα ειναι ακομα χειροτερη επιλογη!!!δεν υπαρχουν,συλλεκτικες λιρες!!!!μονο απο την βικτωρια με θυρεο και πισω, η αναμνηστικες κοπες, και μερικες σπανιες χρονολογιες,που γιαυτο λεγονται σπανιες,γιατι ειναι απιθανο να βρεθουν,και ειδικα στην ελλαδα!!!ολες οι υπολοιπες λιρες εχουν ιδια τιμη,εκτος αυστηρα ακυλοφορητων για λατρεις του ειδους,αλλα και παλι μερικα ευρω παραπανω.η τιμη χρυσης λιρας, που γραφει η ιστοσελιδα της,τραπεζας ελλαδος,τα εξηγει ολα!!!χαιρετω,γιαννηςτ.

Πως δεν υπαρχουν συλλεκτικες λιρες;;;;;
Αφου τις αναφερεις!!!!!! Μεγάλο χαμόγελο
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 21, 2012, 01:20:50 μμ από coll » Καταγράφηκε
ANTONIO1967
Πλατινένιο

H γνώση είναι δυναμη

Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 21, 2012, 01:12:52 μμ »

Μαρτυριαρη coll  Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε

Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
coll
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 21, 2012, 01:19:38 μμ »

Μαρτυριαρη coll  Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο

Εγω φταιω;;;;; Στριφογύρισμα ματιών
Ο Γιαννης <καρφωσε > δημοσία τα λιγα που γνωριζω!!!! Σαρκασμός Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε
AndreasB
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 21, 2012, 01:47:59 μμ »

και για να βρω ενα 20 δραχμες 1884 ms62 η au55 ποσο κοστιζει περιπου οσο η τιμη της λιρας?
Καταγράφηκε
giannist
Επίτιμο Χρυσό Μέλος
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 21, 2012, 02:03:50 μμ »

Πως δεν υπαρχουν συλλεκτικες λιρες;;;;;
Αφου τις αναφερεις!!!!!! Μεγάλο χαμόγελο

σπανιες ενοω,οχι τις λιγοστες χρονολογιες, η νομισματοκοπεια,αλλα αυτες που μερικοι, επειδη ειναι απλως βικτωριες,η γεωργιοι η εδουαρδοι σε καλη κατασταση,τις θεωρουν σπανιες να βρεθουν!!!λες να αυτοαναιρουμε, μονος μου?κοιτα σε ποσες ον λαιν πωλησεις γραφουν,λιρα της βικτωριας του μια κοινη ημερομηνια φερειπιν,και μετα?σπανια σε αυτην την κατασταση!!!!!το ιδιο και με γεωργιους,εδουαρδους,κλπ.ρωτα τον γιωργο(ηρακλειωτη)αν? εχω μελετησει τα αγγλικα νομισματα!!!σε χαιρετω,γιαννηςτ.
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1] 2
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement