Johntsik
|
|
« στις: Ιανουάριος 18, 2016, 08:10:26 μμ » |
|
Το μονολεπτάκι μου μετά την απελευθέρωσή του από τα δεσμά του κουτιού...... Πολύ το χάρηκα.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
belpedro
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 08:16:23 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Johntsik
|
|
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 08:17:27 μμ » |
|
Χαχαχαχαχα. AC/DC. Highway to Hell.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 08:18:48 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
belpedro
|
|
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 08:21:58 μμ » |
|
το thunderstrike θα ταιριαζε καλυτερα σε πηρε πρεφα ο haros ε? καλα ξεμπερδεματα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Johntsik
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 08:23:03 μμ » |
|
Θα το συζητούσαμε τότε. Γενικά δεν μου αρέσουν τα κουτιά. Σκέφτομαι να σπάσω αυτά τα νομίσματα που θέλω να κρατήσω για την συλλογή μου. Τα άλλα που θα μείνουν θα πουληθούν πιο εύκολα και σε καλύτερες τιμές....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Johntsik
|
|
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 08:27:09 μμ » |
|
το thunderstrike θα ταιριαζε καλυτερα σε πηρε πρεφα ο haros ε? καλα ξεμπερδεματα Είναι πιο γρήγορο και ίσως του έκανα ζημιά. Εξ άλλου το Highway to Hell είναι το αγαπημένο μου τραγούδι εδώ και 35 χρόνια....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 08:31:14 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 08:33:33 μμ » |
|
το thunderstrike θα ταιριαζε καλυτερα + 1000
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 08:33:47 μμ » |
|
Θα το συζητούσαμε τότε. Γενικά δεν μου αρέσουν τα κουτιά. Σκέφτομαι να σπάσω αυτά τα νομίσματα που θέλω να κρατήσω για την συλλογή μου. Τα άλλα που θα μείνουν θα πουληθούν πιο εύκολα και σε καλύτερες τιμές.... Αστειευομαι φυσικα. Το συλλεγειν εμπεριεχει πολυ προσωπικο βιτσιο και ολοι μας εχουμε τις προτιμησεις μας στον τροπο διατηρησης-παρουσιασης της συλλογης μας, στο κατω-κατω το κεφι μας κανουμε.. ΚΑΚΟΥΡΓΕ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
Johntsik
|
|
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 08:34:04 μμ » |
|
Να σαι καλά φίλε μου. Ευχαριστώ πολύ....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Johntsik
|
|
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 08:34:41 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 08:41:08 μμ » |
|
Και ποιός ο λόγος να το σπάσεις; Εντάξει κι εγώ είμαι κατά των slabs αλλα όχι οτι θα έσπαγα κι ένα μονόλεπτο του Γεωργίου MS63 Βέβαια δικό σου είναι .Αμα θές το πετάς και στη θάλασσα. Απλά δεν καταλαβαίνω το λόγο που το έσπασες και μάλιστα με population 10 τεμάχια. Φιλικά πάντα-Σπύρος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Johntsik
|
|
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 08:46:18 μμ » |
|
Και ποιός ο λόγος να το σπάσεις; Εντάξει κι εγώ είμαι κατά των slabs αλλα όχι οτι θα έσπαγα κι ένα μονόλεπτο του Γεωργίου MS63 Βέβαια δικό σου είναι .Αμα θές το πετάς και στη θάλασσα. Απλά δεν καταλαβαίνω το λόγο που το έσπασες. Φιλικά πάντα-Σπύρος Σπύρο, το εσπασα γιατί το τζαμακι ηταν θολο. Ειχε πεσει υγρο και το αλλοιωσε. Δεν φαινοταν καλα. Ευκαρια ηταν για να το σπασω αφου δεν το εβλεπα σχεδον καθολου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 08:50:05 μμ » |
|
Και ποιός ο λόγος να το σπάσεις; Εντάξει κι εγώ είμαι κατά των slabs αλλα όχι οτι θα έσπαγα κι ένα μονόλεπτο του Γεωργίου MS63 Βέβαια δικό σου είναι .Αμα θές το πετάς και στη θάλασσα. Απλά δεν καταλαβαίνω το λόγο που το έσπασες. Φιλικά πάντα-Σπύρος Σπύρο, το εσπασα γιατί το τζαμακι ηταν θολο. Ειχε πεσει υγρο και το αλλοιωσε. Δεν φαινοταν καλα. Ευκαρια ηταν για να το σπασω αφου δεν το εβλεπα σχεδον καθολου. Ε αμα ήταν έτσι σου δίνουμε άφεση.Κι εγώ το ίδιο θα έκανα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|