Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Νοέμβριος 02, 2024, 05:27:02 πμ
Σελίδες: [1] 2
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Και η πλέον ασφαλής και σταθερή επένδυση είναι...  (Αναγνώστηκε 4947 φορές)
0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Hannibal
Αργυρό μέλος
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

"carpe diem"

Προφίλ
« στις: Ιανουάριος 17, 2016, 12:04:57 μμ »

Βρήκα πραγματικά εκπληκτικό, ότι σύμφωνα με έρευνα που έγινε στις Η.Π.Α., στην πρώτη θέση της πλέον ασφαλούς και σταθερής επένδυσης τα τελευταία 35 χρόνια, πάνω ακόμη και απ'το χρηματιστηριακό δείκτη S&P 500 της Νέας Υόρκης ή ακόμη και το χρυσό, είναι...ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΣΑΝΤΑ!!!
Πρόκειται συγκεκριμένα για την τσάντα "Birkin" του γαλλικού οίκου ειδών πολυτελείας "Hermes".
Η συγκεκριμένη τσάντα θεωρείται μάλιστα, όπως διάβασα, όχι απλά είδος πολυτελείας, αλλά υπερπολυτελείας.

Το άρθρο όπου σχολιάζεται η έρευνα είναι αυτό εδώ:
http://www.racked.com/2016/1/12/10756136/hermes-birkin-value

Είναι πραγματικά εκπληκτικό, ότι η μέση απόδοση της συγκεκριμένης επένδυσης, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (1980-2015), είναι το εντυπωσιακό 14,2% ετησίως (!), ενώ ακόμη εκπληκτικότερο είναι ότι δεν παρουσίασε ούτε ένα έτος αρνητικής απόδοσης, κατά τη χρονική αυτή περίοδο.
Αναφέρω ενδεικτικά, ότι η χειρότερη ετήσια απόδοση για την περίοδο αυτή για το δείκτη S&P500 ήταν -36,55%, για το χρυσό -7,9% και για την τσάντα "Birkin" 2,1%!

Ποτέ δεν έπαψε να με εκπλήσσει η γυναικεία φιλαρέσκεια, αλλά ότι θα επαναπροσδιόριζε και τις απόψεις μου περί επενδύσεων δεν το περίμενα.

Οπότε παιδιά, αφήστε όλοι το χρυσό, τις λίρες και τους θυρεούς και αρχίστε ν'αγοράζετε τσάντες στις γυναίκες σας...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "BIRKIN"!  Χαμόγελο
Μ'ένα σμπάρο τρία τριγώνια:
Και τα λεφτά εξασφαλίζονται και στο περιουσιολόγιο δεν μπαίνουν και οι γυναίκες ευχαριστημένες...!!!  Κλείσιμο ματιού Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε
SYMEOU13
Χρυσό μέλος

Φύλο: Άντρας

"Dust in the wind"

Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 17, 2016, 12:17:49 μμ »

Τελος, πουλαω τον χρυσο μου και παμε για την τσαντα!  Σαρκασμός
Καταγράφηκε
μαρκος
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 17, 2016, 12:21:23 μμ »

περυσι που ειχα παει στο Παρισι η γυναικα μου απο ολα τα αξιοθεατα αυτο εδω την συγκλονισε περισσοτερο Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός
Καταγράφηκε
partsa
Αργυρό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 17, 2016, 12:22:36 μμ »

Είδα κάτι τιμές στο eBay και μου έφυγε το σαγόνι   Έκπληξη !
http://www.ebay.com/bhp/birkin-bag
Καταγράφηκε
kostis
Αργυρό μέλος

"Μετρον Αριστον"

Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 17, 2016, 12:29:50 μμ »

Η γυναικα μου εχει παθος με το συγκεκριμενο αξεσουαρ εχει καμια 30αρια μην πω και παραπανω....
Αντε να βρεις θυριδα.... Σαρκασμός Σαρκασμός
Καταγράφηκε
Nonos
Συντονιστής
Πλατινένιο

Προφίλ WWW
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 17, 2016, 12:32:03 μμ »

Κudos στον Hannibal  Στριφογύρισμα ματιών
Καταγράφηκε

Έχεις και Facebook?  Έλα μια βόλτα Χαμόγελο Χαμόγελο
Hannibal
Αργυρό μέλος

"carpe diem"

Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 17, 2016, 12:51:01 μμ »

Ή επί το ελληνικότερον..."κῦδος"!  Κλείσιμο ματιού Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε
Nonos
Συντονιστής
Πλατινένιο

Προφίλ WWW
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 17, 2016, 12:53:19 μμ »

Ή επί το ελληνικότερον..."κῦδος"!  Κλείσιμο ματιού Μεγάλο χαμόγελο
Μεγάλο χαμόγελο Φιλί
Καταγράφηκε

Hannibal
Αργυρό μέλος

"carpe diem"

Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 17, 2016, 12:53:59 μμ »

περυσι που ειχα παει στο Παρισι η γυναικα μου απο ολα τα αξιοθεατα αυτο εδω την συγκλονισε περισσοτερο Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός

Το μόνιμο πρόβλημά μου, όταν πάω ταξίδια με γυναίκες, είναι οι ατελείωτες ώρες που θέλουν να ξοδεύουν στα καταστήματα, χωρίς απαραίτητα να ψωνίζουν!  Μεγάλο χαμόγελο Έκπληξη
Καταγράφηκε
Hannibal
Αργυρό μέλος

"carpe diem"

Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 17, 2016, 01:06:15 μμ »

Θέλω όμως να συμπληρώσω και κάτι ακόμη, ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους φίλους του Στεκιού.

Μου'κανε εντύπωση το εξής βασικό συμπέρασμα, από τη συγκεκριμένη έρευνα:
"Ιn particular, the study displays how high-end, rare and sought-after luxury items such as Hermès Birkin handbags have never dropped in value, even during times of recession and economic difficulty".

Ίσως αυτό το συμπέρασμα εξηγεί και γιατί τα πολύ σπάνια και σε πολύ υψηλή κατάσταση συλλεκτικά νομίσματα είναι τόσο ανθεκτικά στην αξία τους και εμφανίζουν τόσο καλές αποδόσεις!  Κλείσιμο ματιού

Υ.Γ.: Τώρα που το καλοσκέπτομαι δηλαδή, ίσως η καλύτερη επένδυση να ήταν η αγορά μίας τσάντας "Birkin", την οποία στη συνέχεια να γεμίσουμε με σπάνιους θυρεούς, από MS65 και πάνω...!!! Κλείσιμο ματιού Χαμόγελο Άνεση
Καταγράφηκε
μαρκος
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 17, 2016, 01:18:37 μμ »

Παντως για την συγκεκριμενη μαρκα να πω (η γυναικα μου δηλ Κλείσιμο ματιού)οτι τηρειται σειρα προτεραιοτητας οταν κυκλοφορει για πρωτη φορα ,ειναι απο αυτες που διαφημιζουν σε μερικα επεισοδια οι αδερφες καρντασιαν αλλα εχουν και ενα σημαντικο θεμα,ειναι απο δερματα ζωων Θυμός Θυμός Θυμός Θυμός
Καταγράφηκε
Nonos
Συντονιστής
Πλατινένιο

Προφίλ WWW
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 17, 2016, 01:21:20 μμ »

Θέλω όμως να συμπληρώσω και κάτι ακόμη, ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους φίλους του Στεκιού.

Μου'κανε εντύπωση το εξής βασικό συμπέρασμα, από τη συγκεκριμένη έρευνα:
"Ιn particular, the study displays how high-end, rare and sought-after luxury items such as Hermès Birkin handbags have never dropped in value, even during times of recession and economic difficulty".

Ίσως αυτό το συμπέρασμα εξηγεί και γιατί τα πολύ σπάνια και σε πολύ υψηλή κατάσταση συλλεκτικά νομίσματα είναι τόσο ανθεκτικά στην αξία τους και εμφανίζουν τόσο καλές αποδόσεις!  Κλείσιμο ματιού

Υ.Γ.: Τώρα που το καλοσκέπτομαι δηλαδή, ίσως η καλύτερη επένδυση να ήταν η αγορά μίας τσάντας "Birkin", την οποία στη συνέχεια να γεμίσουμε με σπάνιους θυρεούς, από MS65 και πάνω...!!! Κλείσιμο ματιού Χαμόγελο Άνεση
Αυτό περίπου συζητούσα πριν καμιά ώρα με κάποιο μέλος του στεκιού, δες σε τι τιμές έπαιζε μια una πριν 10 χρόνια και σε τι τιμές κλείνει σήμερα....  Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε

sabby
Χρυσό μέλος

Nothing is true.Everything is possible.

Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 17, 2016, 01:38:18 μμ »

Ελπίζω να φάνηκες πιό σταθερός χαρακτήρας απο εμένα,Μάρκο.
Εγώ το ήπια όλο το πικρό ποτήρι.Αναμονή για να μπώ,υπομονή μέχρι να διαλέξει,και ασκήσεις αναπνοής μπροστά στο ταμείο. Κλάμα

Καταγράφηκε
Nonos
Συντονιστής
Πλατινένιο

Προφίλ WWW
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 17, 2016, 01:40:42 μμ »

Ελπίζω να φάνηκες πιό σταθερός χαρακτήρας απο εμένα,Μάρκο.
Εγώ το ήπια όλο το πικρό ποτήρι.Αναμονή για να μπώ,υπομονή μέχρι να διαλέξει,και ασκήσεις αναπνοής μπροστά στο ταμείο. Κλάμα

Χρειάζεστε ιδιαίτερα μαθήματα κι οι δύο..... Στριφογύρισμα ματιών  Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε

μαρκος
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 17, 2016, 01:42:24 μμ »

οχι φιλε τα ιδια απλα της πηρα δωρο και κυαλια και οταν με ρωτησε γιατι;της ειπα οτι το Παρισι θα το ξαναδει με τα κυαλια Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός.Παντως χωρις πλακα οτι ωρα θες να πουλησεις τις συγκεκριμενες μαρκες αγοραστες βρισκονται ανετα,ενω στα δικα μας (νομισματα κτλ)παιζει και να μην βρεις Χαμόγελο
Μιχαλη κανεις και ιδιαιτερα;; Γλώσσα Γλώσσα Γλώσσα
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1] 2
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement