smartmorpheus
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 01:58:05 μμ » |
|
Αυτο που θα ηθελα να δω Φιλε Αναργυρε ειναι αν μπορουσε να ανεΒει η αξια μεταπωλησης για καποια απο τα νομισματα μιας μεγαλης παρτιδας που χω παρει και ειναι οπως κοπηκαν γυαλιστερα ακυκλοφορητα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 02:11:48 μμ » |
|
Για τι νομισματα προκειται? Εχεις υπολογισει περιπου σε τι τιμη θα πουληθουν?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
smartmorpheus
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 03:01:04 μμ » |
|
Θα μπορουσε να ανεvει η αξια μεταπωλησης σε αυτα? 10 δραχμες 1968 10 δραχμες 1971 10 δραχμες 1973 50 λεπτα 1971 50 λεπτα 1973Α 20 δραχμες 1973Α (ολες οι ποικιλιες) 20 δραχμες ασημενιο 1960
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 03:25:18 μμ » |
|
Θα μπορουσε να ανεβει αν επιανες βαθμους πανω απο 10 δραχμες 1968 πανω απο ΜS67 δυσκολο 10 δραχμες 1971 πανω απο MS67 dyskolo 10 δραχμες 1973 πανω απο ms68 ΔΥΣΚΟΛΟ 50 λεπτα 1971 πανω απο 67 δυσκολο 50 λεπτα 1973Α πανω απο 67 δυσκολο 20 δραχμες 1973Α (ολες οι ποικιλιες) πανω απο 67 20 δραχμες ασημενιο 1960 πανω απο 64 δυσκολο Βεβαια μπορεις να δοκιμασεις με μια δοκιμαστικη 5αδα, κανενα 100αρικο θα σου βγει ολη η υποθεση, αλλα τα αποτελεσματα για μενα ειναι πολυ αβεβαια.Εμενα 20 αρικα τελεια απο μασουρι που εστειλα μου γυρισαν 63. 30αρικα τελεια με ολη τη σημασια 64.Τα αλλα τα αγορασα ετοιμα σλαμπαρισμενα γιατι μου βγαιναν πιο φτηνα ετσι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
smartmorpheus
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 03:50:29 μμ » |
|
Λεω να στειλω μια 5αδα δοκιμαστικη και θα δουμε...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
okamisa
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 06:04:30 μμ » |
|
θοδωρε μη μπαινεις στο παιχνιδι των παγκοσμιων σεριφηδων. για μενα το σλαμπάρισμα (ακόμα και σα λέξη τη βρίσκω κακόηχη) είναι μόνο για εξαιρετικά κομμάτια που σε ενδιαφέρει η γ΄νωμη οσον αφορά την αυθεντικότητα, την ποικιλία, τη σύσταση μετάλλου ή άλλα ιδιαίτερα και εσωτερικά (''ψαγμένα'') θέματα και λεπτομέρειες. όλα τ'αλλα είναι νταβατζιλίκια κατα τη γνώμη μου...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 07:22:22 μμ » |
|
Δεν ξερω παιδια αλλα επειδη εμενα το slab μ αρεσει και σαν παρουσιαση της συλλογης μου σε αλμπουμ και σαν εγγυηση του νομισματος τα προτιμω.Αλλα σε φτηνα κομματια ειλικρινα θα πω οτι τα αγορασα φτηνοτερα μεσα στο slab παρα αν αγοραζα ενα raw αμφιβολο ακυκλοφορητο.Ειδικα για μενα που ικανοποιουμαι στον παυλο σε 63-64.Οι αμερικανοι συλλεκτες λενε οτι ενα νομισμα σλαμπαρεται αν κανει πανω απο 150$ καπου 120 ευρο.Αλλα περι ορεξως κολοκυθοπιτα σλαμπαρει ο καθενας οτι γουσταρει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
smartmorpheus
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 07:52:49 μμ » |
|
Ρε Γιαννη αφου με ξερεις δενμου αρεσει το σλαμπ αλλωστε το εξηγησα πιο πανω.Ειπα μηπως γραφοντας καλο βαθμο πιασουν κανα € παραπανω στο ebay.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 07:59:15 μμ » |
|
σε κανενα δεν αρεσουν τα σλαμπ αλλα τα τοπ ποστ στην Γενικη συζητηση για νομισματα(εμφανισεις) ειναι οτι εχει να κανει με σλαμπ.Τυχαιο δεν νομιζω!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
okamisa
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 08:15:05 μμ » |
|
σε κανενα δεν αρεσουν τα σλαμπ αλλα τα τοπ ποστ στην Γενικη συζητηση για νομισματα(εμφανισεις) ειναι οτι εχει να κανει με σλαμπ.Τυχαιο δεν νομιζω!
φιλε Ανάργυρε τα top posts μπορεί να αφορούν slabs αλλά τα (πραγματικά) top νομισματα δεν τα χρειάζονται (τα slabs)...μιλάνε μόνα τους!!! άλλωστε εκεί βασίζονται οι εταιρίες πιστοποίησης που λυσσάνε στη διαφήμιση, στα offers, promotions, newsletters, updates, mailing lists, road shows, conventions, exhibitions κλπ κλπ Τυχαίο; Δε νομιζω!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 08:27:19 μμ » |
|
Και εγω κατα του σλαμπ ειμαι!!Αλλα παρτε σαν παραδειγμα τα μονολεπτα του 79!!Σε ολους ελεγα οτι ειναι ακυκλοφορητα χωρις ιχνος χτυπηματων ή τριβης με την καθημερινοτητα!! Κανεις δεν το πιστευε και ολοι κοιτουσαν να τα μειωσουν!!Τωρα μπορει να πει κανεις τιποτα?? Αυτο που θα κρατησω για εμενα δεν θα το σλαμπαρω!! Τα αλλα ομως τα σλαμπαρα Το προβλημα πιστευω ξεκιναει απο νομισματα που καποια αετησια ματια εμποροσυλλεκτων που ενω ηξεραν οτι τα νομισματα που ειχαν στα χερια τους ηταν ελαφρως κυκλοφορημενα τα γυαλιζαν και τα πουλουσαν για BU !!Και οταν καποιοι πηγαν να τα σλαμπαρουν εφαγαν χυλοπιτα!! Για μενα το παν ειναι να ειναι ντομπρος αυτος που πουλαει!! Προσφατα εκανα καποιες συναλλαγες με καποιους φιλους-συλλεκτες και μελη του φορουμ και τους λεω ακυκλοφορητο?? Μου λενε οχι το κανω AU 50 !! Ουτε 55 ουτε 58!! Αλλος μου λεει Γιωργο το νομισμα ειναι καθαρισμενο , δεν στο συνιστω!! Αυτοι που μιλανε ντομπρα θα εχουν παντα αγοραστες!! Οσοι κανουν λαμογιες σιγα σιγα μπαινουν στο περιθωριο!! Αλλα η ζημια της αξιοπιστιας και στους σωστους πωλητες εχει ηδη γινει !!! Γιαυτο ολοι κοιτανε να αγορασουν σλαμπ και οχι τα ανοιχτα νομισματα!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 09:40:09 μμ » |
|
φιλε Ανάργυρε τα top posts μπορεί να αφορούν slabs αλλά τα (πραγματικά) top νομισματα δεν τα χρειάζονται (τα slabs)...μιλάνε μόνα τους!!! άλλωστε εκεί βασίζονται οι εταιρίες πιστοποίησης που λυσσάνε στη διαφήμιση, στα offers, promotions, newsletters, updates, mailing lists, road shows, conventions, exhibitions κλπ κλπ Τυχαίο; Δε νομιζω! Ευχαριστω πολυ για σας!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #28 στις: Οκτώβριος 31, 2010, 02:40:33 μμ » |