Scrap-copper
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 29, 2015, 01:40:20 μμ » |
|
Συγνώμη το link που μου στείλατε τι λέει;; Εμένα η λίρα του 1908 λέει P πάνω. Έχει περισσότερο αξία;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Scrap-copper
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 29, 2015, 01:42:37 μμ » |
|
Παιδιά έχω και μια του 1931 που δεν βρίσκω ούτε σε φωτογραφία!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Scrap-copper
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 29, 2015, 01:44:47 μμ » |
|
Βρε φωτο απο τις δικιες σου λιρες βαλε Οι φωτογραφίες βγαίνουν παρά πολύ θολά τώρα προσπαθώ από κινητό να τις βγάλω...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Scrap-copper
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 29, 2015, 02:19:48 μμ » |
|
Δεν μπορώ να τις ανεβασω!!! Γκρρρ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 29, 2015, 02:41:25 μμ » |
|
Παιδιά έχω και μια του 1931 που δεν βρίσκω ούτε σε φωτογραφία!!
του 1931 αυτη ειναι σπανιοτατη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
Scrap-copper
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 29, 2015, 02:59:11 μμ » |
|
Σοβαρολογειτε η αστειευεστε;;; Σας ρωταω επειδή αποτι καταλαβα ασχολειστε χρονια με αυτα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Scrap-copper
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 29, 2015, 03:35:38 μμ » |
|
Δηλαδή αν τωρα πωλείται 230 αυτη ποσό μπορεί να "πιανει";; ξερετε;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Scrap-copper
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 29, 2015, 03:36:32 μμ » |
|
230 εννοώ οι κλασσικες καταλαβατε..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Scrap-copper
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 29, 2015, 03:39:31 μμ » |
|
Και κατι αλλο.. επειδη εσείς ξέρετε απο οτι καταλαβαίνω.. για τις υπόλοιπες ξέρετε κατι??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 29, 2015, 03:50:28 μμ » |
|
Καταρχάς, δεν νομίζω πως οι "κλασσικές" πωλούνται σήμερα στα 230 σε νορμάλ συναλλαγές. από κει και πέρα το πόσο "πιάνει" η συγκεκριμένη ή οι υπόλοιπες είναι θέμα πολλών παραμέτρων...... Ζητήστε από κάποιον επόπτη να σας βοηθήσει με τις φωτογραφίες αν θέλετε να πάρετε συγκεκριμένες απαντήσεις......
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
kostas1
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 29, 2015, 06:14:23 μμ » |
|
φιλε επειδη μαλλον τους ψιλο ζαλισες τους λιριτζιδες θα χρειαστει να βαλεις φωτο μπρος πισω απο τις λιρες που εχεις (τις δικιες σου ομως και οχι απο το ιντερνετ) για να παρεις ακριβης απαντηση για την αξια τους,ολα τα αλλα ειναι περιττα..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 29, 2015, 06:17:18 μμ » |
|
Καταρχάς, δεν νομίζω πως οι "κλασσικές" πωλούνται σήμερα στα 230 σε νορμάλ συναλλαγές. από κει και πέρα το πόσο "πιάνει" η συγκεκριμένη ή οι υπόλοιπες είναι θέμα πολλών παραμέτρων...... Ζητήστε από κάποιον επόπτη να σας βοηθήσει με τις φωτογραφίες αν θέλετε να πάρετε συγκεκριμένες απαντήσεις...... Τι εννοεις νορμαλ συναλλαγή με λιρες Μιχαλη?Μας διαβαζει και ο babis.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 29, 2015, 06:19:37 μμ » |
|
Ζητήστε από κάποιον επόπτη να σας βοηθήσει με τις φωτογραφίες αν θέλετε να πάρετε συγκεκριμένες απαντήσεις...... μιχαλη πρωτα τον ζαλισες τον ανθρωπο με το λινκ απο τον heritage ,με 1700$ πωληση και τωρα ελα εποπτη να βγαλεις τα καστανα απο τη φωτια φιλε μου εγω 99.99999% ειμαι σιγουρος οτι οι λιριτσες ειναι κοινες λιρες οπως εκατομμυριααλλες λκαι δεν εχουν καμμια σχεση με του heritage, αλλα βαλε μας φωτο απο τις δικες σου λιρες να σου φυγει ακι η περιεργεια για το τι πραγματικα εχεις Α μιχαλη τωρα να βοηθησεις εσυ τον φιλο με το πως θα βαλει φωτο.Ασε τους εποπτες ησυχους
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #29 στις: Δεκέμβριος 29, 2015, 06:26:12 μμ » |
|
Ζητήστε από κάποιον επόπτη να σας βοηθήσει με τις φωτογραφίες αν θέλετε να πάρετε συγκεκριμένες απαντήσεις...... μιχαλη πρωτα τον ζαλισες τον ανθρωπο με το λινκ απο τον heritage ,με 1700$ πωληση και τωρα ελα εποπτη να βγαλεις τα καστανα απο τη φωτια φιλε μου εγω 99.99999% ειμαι σιγουρος οτι οι λιριτσες ειναι κοινες λιρες οπως εκατομμυριααλλες λκαι δεν εχουν καμμια σχεση με του heritage, αλλα βαλε μας φωτο απο τις δικες σου λιρες να σου φυγει ακι η περιεργεια για το τι πραγματικα εχεις Α μιχαλη τωρα να βοηθησεις εσυ τον φιλο με το πως θα βαλει φωτο.Ασε τους εποπτες ησυχους Χρόνια πολλά και σε σένα Ανάργυρε και καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και επιτυχίες στις συλλογές σου, σου εύχομαι.... Γενηθήτω το θέλημά σου....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
|