silahim
|
|
« Απάντηση #555 στις: Ιούλιος 07, 2016, 01:38:27 μμ » |
|
Τα ίδια λέγαμε εχθές και με τον Διον. Απ'εκεί πάνε κ'οι άλλοι!!! Ευρωνομίσματα πολλά!!!! Στο αφιερώνω φίλε!! Φοβερή συναυλία!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tats16
|
|
« Απάντηση #556 στις: Ιούλιος 07, 2016, 03:11:17 μμ » |
|
Ούτε εγω θα το πάρω Ας εβγαινε σε 500 κομματια.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #558 στις: Ιούλιος 07, 2016, 05:31:56 μμ » |
|
Καλό!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Γιάννης51
Νέος
Συνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #559 στις: Ιούλιος 09, 2016, 12:30:14 μμ » |
|
Αγόρασα το blister του 2016 από την Τράπεζα της Ελλάδος μέσω μιας ξαδέρφης μου. Όταν το παρέλαβα διαπίστωσα ότι το κέρμα των 20 λεπτών, στη κλειστή συσκευασία, ήταν οξειδωμένο. Η ξαδέρφη μου το άλλαξε, μετά από πολλή γκρίνια της γνωστής ξανθιάς στο ταμείο, αλλά το νέο blister είχε οξειδωμένο το κέρμα των 2 ευρώ. Θα επανέλθει η ξαδέλφη μου για νέα αλλαγή την ερχόμενη εβδομάδα. Έχει παρατηρήσει κανείς παρόμοια φαινόμενα σε blister του 2016 ή εγώ είμαι ο γκαντέμης; http://i63.tinypic.com/fw1ysm.jpg
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
D.Dimitris
|
|
« Απάντηση #560 στις: Ιούλιος 09, 2016, 12:58:10 μμ » |
|
Πολλές φορές τα blister έχουν προβλήματα, αλλά και εσύ μην παίζεις τυχερά παιχνίδια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
hlias99
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #561 στις: Ιούλιος 09, 2016, 01:34:11 μμ » |
|
Αγόρασα το blister του 2016 από την Τράπεζα της Ελλάδος μέσω μιας ξαδέρφης μου. Όταν το παρέλαβα διαπίστωσα ότι το κέρμα των 20 λεπτών, στη κλειστή συσκευασία, ήταν οξειδωμένο. Η ξαδέρφη μου το άλλαξε, μετά από πολλή γκρίνια της γνωστής ξανθιάς στο ταμείο, αλλά το νέο blister είχε οξειδωμένο το κέρμα των 2 ευρώ. Θα επανέλθει η ξαδέλφη μου για νέα αλλαγή την ερχόμενη εβδομάδα. Έχει παρατηρήσει κανείς παρόμοια φαινόμενα σε blister του 2016 ή εγώ είμαι ο γκαντέμης; http://i63.tinypic.com/fw1ysm.jpgΝα ήσουν ο μόνος φίλε Γιάννη....Γι' αυτό δεν αγοράζω blister. Εδώ φοβάμαι να αγοράσω proof συλλογή μην την φάω και εκει....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #562 στις: Ιούλιος 09, 2016, 01:52:33 μμ » |
|
3 τεμαχια που εχω ειναι ολα καθρεφτης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Valeroi
|
|
« Απάντηση #563 στις: Ιούλιος 09, 2016, 01:53:12 μμ » |
|
Και μένα μου είχε θέμα το 20λεπτο στο μπλίστερ αλλα το είδα αφού έφυγα και ήμουν σπίτι και βαριόμουν να κατέβω πάλι κάτω και να τσακωθώ.
Έπρεπε να το δω εκείνη την ώρα που πλήρωνα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
D.Dimitris
|
|
« Απάντηση #564 στις: Ιούλιος 09, 2016, 03:27:19 μμ » |
|
Όλα φαίνονται καθρέφτης αλλά αν κοιτάξεις με μεγεθυντικό φακό θα πληγωθείς . Valeroi και εκείνη την ώρα στο ταμείο αν δεν είναι ο τύπος με το μουστάκι έδεσες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Valeroi
|
|
« Απάντηση #565 στις: Ιούλιος 09, 2016, 04:42:39 μμ » |
|
Όλα φαίνονται καθρέφτης αλλά αν κοιτάξεις με μεγεθυντικό φακό θα πληγωθείς . Valeroi και εκείνη την ώρα στο ταμείο αν δεν είναι ο τύπος με το μουστάκι έδεσες.
Δεν έχεις άδικο, δε ξέρω πως το έχουν καταφέρει την ΤΤΕ με την εξυπηρέτηση κοινού. Στα ΕΛΤΑ οι υπάλληλοι που είναι στα φιλοτελικά έχουν καταλάβει ότι έχουν να κάνουν με εμάς τους πυροβολημένους και έχουν μάθει τα χούγια μας, στην ΤΤΕ δε λένε να μάθουν με τίποτα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #566 στις: Ιούλιος 09, 2016, 04:54:22 μμ » |
|
Με φακο τα κοιταξα παιδια.Αλλωστε δεν χρειαζεται και φακος για να διακρινεις σε καποιο κερμα την οξειδωση
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
D.Dimitris
|
|
« Απάντηση #567 στις: Ιούλιος 09, 2016, 07:34:12 μμ » |
|
Εάν στην περίμετρο των νομισμάτων δεν έχει μαυρίλες για να μην πούμε για τα Hairlines , κρατάς τα blister και τα πουλάς μετά ως μοναδικά. Ο φακός να μην είναι 2Χ , έναν 10Χ. Όντος στα ΕΛΤΑ που είναι και περισσότεροι οι συλλέκτες υπάρχει άλλοι αντιμετώπιση, του στυλ θέλω γραμματόσημα αριστερή κάτω γωνία κράτα μου 2 φυλλαράκια από την σειρά που θα βγει. Δεν αναφέρθηκα μόνο στην οξείδωση αλλά γενικά.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #568 στις: Ιούλιος 09, 2016, 07:45:23 μμ » |
|
Ένα ακόμα επειχείρημα υπέρ του να τα δίνει σε τρίτους η ΤτΕ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
eythimiosgr
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #569 στις: Ιούλιος 13, 2016, 11:28:16 πμ » |
|
Και κάτι εντυπωσιακό: Η Ήρα του 2015 επιτέλους εξαντλήθηκε!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|