συγκεκριμενα,ενω ειχαν δωθει αριθμοι εξω απτην ττε με το που αρχισαμε να μπαινουμε με σειρα ειπαν οτι δεν γινεται ετσι ...πρεπει να μπουμε ολοι μαζι ,γιατι εκανε ενα ατομο μυνηση οτι δεν μπορουν να δινουν νουμερα εξω απτην τραπεζα αλλοι αλλα πρεπει να παιρνουμε το νουμερο σε μπουγιο μεσα στη τραπεζα...δλδ οποιος ειναι πιο δυνατος...πιο μαχιμος στο μπουγιο....(οι γεροι ειναι πιο μαθημενοι ξερουν να χωνονται...παλιες τανεςπου)....εγω εχασα στο μπουγιο 84 νουμερα.....ενας τραπεζουπαλληλος( αξυριστος λιγο,λιγο καραφλα...αγνο πασοκ) )απειλουσε (επαιζε τον κακο)οτι θα μας βγαλει εξω επειδη διαμαρτηρυθηκε ο κοσμος γιαυτο που εγινε...μας ειπαν...μου ειπαν οτι αυτος που εκανε την μυνηση λεγεται κ. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ αλλα δεν νομιζω ναναι αληθεια γιατι αν ηταν ετσι θα μας το λεγαν πριν ξεκινησουμε να μπαινουμε με σειρα μεσα (οτι δεν μπενεται με σειρα δικια σας...ειχαν μπει ηδη 20 νομιζω)και μετα σιγα μην διναν ενα ονομα που εχει κανει ηδη μυνηση..λεω εγω...............τα ταμεια σημερα παραδεχομαι πηγανε γρηγορα και εξυπηρετησανε τον κοσμο στα σβελτα..............οταν εφυγα το νουμερο ηταν στο 224...........
Μονοι σας υποβαλλεστε σε αυτο τον εξευτελισμο, λες και ειναι κατοχη και μοιραζουν ψωμι.
Ουρες απο τα ξημερωματα εξω απο την τραπεζα, αυτοσχεδια νουμερα απο την ΠΝΕ, στριμωξιδι, μπουγιο, ντου..
λες και μοιραζουν Ουνες δωρεαν.
Ποσο κανει βρε παιδια να το παραγγειλετε και να σας το στειλουν?
Κανα 10αρικο?
Αξιζει τον κοπο αυτη η ιστορια που τραβατε?
Οσο για τα πολυ μικρα μινταζ, αυτα ανηκουν στο παρελθον.
Η τραπεζα, και ο καθε εκδοτης, δεν εχει κανεναν λογο και συμφερον να δινει ευκολο μεροκαματο-αρπαχτη σε οποιον ειναι πιο γρηγορος η παει μαυρα μεσανυχτα και στηνεται απο εξω.
Την τραπεζα την συμφερει να ικανοποιουνται οι ενδιαφερομενοι και να μην της μενουν στο ραφι νομισματα, οχι να παραγει τρελλες υπεραξιες για καποιους.
Για την πορεια των τιμων των αναμνηστικων εχω αποψη, αλλα δεν ειναι της παρουσης, οσοι τα μαζευετε εχετε την δικη σας, σεβαστη.