Θα διαφωνησω σε ολα μαζι σου...Παντως καλοριζικο
Αγαπητέ Νικο, σέβομαι την γνώμη σου πάντα, θα βοηθούσε πάρα πολύ όμως αν δεν ήσουν τόσο λακωνικος..
να μάθουμε θέλουμε όλοι νομιζω, αν η 278 δεν είναι δύσκολη και έχουν βγει πολλές στην αγορά η ξερεις εσυ οτι καποιος εχει καμια δεκαρια ,πες το μου να το τσεκάρω γιατί προσπαθώ να καταλάβω πόσο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ σπάνια είναι η κάθε ποικιλία γιατί έχουμε την ίδια άποψη που έχεις γράψει στο παρελθόν (ότι ο βαθμός δυσκολίας στο βιβλίο του πητερ είναι πολλές φορές off)
Πάντως εγώ επειδή η δικιά μου 278 είναι χαμηλής κατάστασης ενδιαφέρομαι να αγοράσω καλύτερη σε μια λογική τιμή.
θα σε παρακαλούσα αν δεν σου είναι κόπος και έχεις κάποια στοιχεία ως προς την εμφάνιση της συγκεκριμένης ποικιλίας να τα μοιραστείς μαζί μας.
Βασίλης
Για να καταλαβεις οπως λες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την σπανιοτητα των ποικιλιων χρειαζονται απειρες ωρες ενασχολησης!
Εγω ασχολουμαι αποκλειστικα μονο με αυτη την περιοδο εδω και χρονια και πιεζω τον εαυτο μου, μην μου ξεφυγει τιποτα.Εσυ ποσο εχεις ασχοληθει?
Το αν εχει καποιος καμμια δεκαρια οπως λες στην συλλογη του δεν με απασχολησε ποτε.Αν θελεις να το μαθεις μπορεις να το ρωτησεις δημοσια.
Επισης η ερευνα που κανει ο καθε συλλεκτης για την νομισματικη περιοδο που συλλεγει δεν αφορα τον δημοσιο διαλογο.Θεωρω οτι η συλλογη Καποδιστριακων νομισματων ειναι η κορυφη της νομισματικης και δεν μπορει να αναλυθει μεσα σε μια παραγραφο οπως την ζητας.Αποψεις μπορουμε να ανταλαξουμε αλλα μονολογο δεν μπορω να κανω δυστηχως....
Το οτι ημουν λακωνικος οπως λες,
ενας απλος λογος ειναι οτι ΔΕΝ ειναι η 278 η ποικιλια που μας δειχνεις..........Αρα τι να κουβεντιασουμε?
Νικος