heavy-metal
|
|
« στις: Δεκέμβριος 08, 2015, 01:40:54 μμ » |
|
Θα ήθελα τη γνώμη σας για την παρακάτω δεκάρα !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
heavy-metal
|
|
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 08, 2015, 01:42:31 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 08, 2015, 02:48:27 μμ » |
|
Φίλε μου καλορίζικο!!! Έκανες μία πολύ καλή αγορά!! Γνωρίζω ότι κάμποσοι από το στέκι αλλά και του Δημήτρη το φόρουμ, το χτυπήσαμε.......αλλά δεν το πήραμε. Εγώ προσωπικά....δεν το ''έφτανα'' εκεί.....για τα βαλάντια μου. Είναι το δυσκολότερο 10λεπτο στου Όθωνα για μένα. Πολύ καλή αγορά,μπράβο σου. Σεαυτή τη κατάσταση είναι εξαιρετικό!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 08, 2015, 07:58:38 μμ » |
|
Πολύ καλη αγορα μεσιε ..καλοριζικο Εγραφε το ονομα σου ..αλλοι δε χτυπησαν και σε αλλους κολλησε το ιντερνετ..το χα ξαναπαθει με ένα κρητικο διδραχμο Ποοολύ καλη αγορα..και παιρνει και καθαρο βαθμο Μπραβο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
heavy-metal
|
|
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 08, 2015, 09:09:12 μμ » |
|
Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα , και δεν ξέρω αν μπορει κανείς να βοηθήσει. Στην άλλη δεκάρα που ανέβασα , δεν ξέρω για πιο λόγο στη θεση του οπισθότυπου έχει εμφανιστεί ένα κορίτσι απο κάποιο κόμικ (ημίγυμνο). Ξέρει κάποιος πως μπορεί να κατέβει αυτό ? Πως πήγε άραγε εκεί ? Ας με συμβουλέψει κάποιος τι να κάνω. Ευχαριστώ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
heavy-metal
|
|
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 08, 2015, 09:10:14 μμ » |
|
Εννοώ το 10 Λεπτά 1838
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
iapwnas
|
|
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 08, 2015, 09:17:15 μμ » |
|
Οντως! Δεν ξερω πως εχεις ανεβασει φωτογραφιες παντως η καλυτερη λυση ειναι να τις ανεβαζεις απο τη φορμα του σαητ. Πρωτον μενουν για παντα στο θεμα και δευτερον δεν εχουμε συνδεσμους που δεν ξερουμε τι μπορει να εμφανισουν... Παντως αν ασχοληθει καποιος κανενα μισαωρο θα μαθει πως γινεται η ολη διαδικασια να μικρυνεις τη φωτο και να την ανεβασεις!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ουαί τοις ηττημένοις
|
|
|
heavy-metal
|
|
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 08, 2015, 09:24:54 μμ » |
|
Οντως! Δεν ξερω πως εχεις ανεβασει φωτογραφιες παντως η καλυτερη λυση ειναι να τις ανεβαζεις απο τη φορμα του σαητ. Πρωτον μενουν για παντα στο θεμα και δευτερον δεν εχουμε συνδεσμους που δεν ξερουμε τι μπορει να εμφανισουν... Παντως αν ασχοληθει καποιος κανενα μισαωρο θα μαθει πως γινεται η ολη διαδικασια να μικρυνεις τη φωτο και να την ανεβασεις!
ΟΚ , εδώ και πολλά χρόνια ανεβάζω τις φωτό μου απο τη σελιδα tinypic.com και δεν είχα προβληματα. Όμως αν είναι πιο καλά απο τη φόρμα του σάιτ θα τις ανεβάζω απο εκεί !! Ευχαριστώ πολύ , και πραγματικά παραμένω με την απορία πως συνέβει αυτό ... και την πικρία συνάμα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 11, 2016, 08:02:21 μμ » |
|
και μια απο εμενα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
heavy-metal
|
|
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 11, 2016, 08:10:33 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 11, 2016, 08:17:47 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
heavy-metal
|
|
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 11, 2016, 08:33:26 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 11, 2016, 08:43:59 μμ » |
|
αφου εχει αδυναμια, και βλεπω οτι σου αρσουν, παρε αλλη μια , με αλλη ημερομηνια για να μην πλητεις
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|