elpidoforos
|
|
« Απάντηση #945 στις: Ιούνιος 20, 2013, 10:39:06 μμ » |
|
μάλλον ετοιμαστήτε και οι δυό για πεντοζάλη μεσα στην μεγάλη σας παραζάλη.
ΣΠ εισαι ψιλοάσχετος και δεν σε παρεξηγώ.
Διάβασε ποστ μου στο θέμα πριν 2 χρόνια.
Ειμαι μάγος.χε χε χε.
Μάγε κάνε μία πρόβλεψη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #947 στις: Ιούνιος 20, 2013, 10:44:44 μμ » |
|
Σωστα.Συμφωνούμε απόλυτα.Απλώς εκφράζουμε τη γνώμη μας .Δεν τίθεται θέμα μαγείας.Εξάλλου εάν ήμουν μάγος δεν θα έτρεχα χοροπηδηχτός τον Νοέβρη να αγοράσω με 330
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #948 στις: Ιούνιος 20, 2013, 10:52:27 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Αντωνης
|
|
« Απάντηση #949 στις: Ιούνιος 20, 2013, 10:56:49 μμ » |
|
ολα τα κανουνε οι τυπι με τα μαυρα καπελακια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
babis
|
|
« Απάντηση #950 στις: Ιούνιος 20, 2013, 11:04:12 μμ » |
|
Καλά τα λεμέ όλα αυτά αλλά υπάρχει και ένας χρυσός κανόνας της προσφοράς και της ζήτησης για βάλτε ολοι το μυαλός σας να δουλέψει και αφήστε τις αναλύσεις όλα χειραγωγούνται βλέπε χρηματιστήριο ακίνητα τώρα χρυσός αύριο ΤΙ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #951 στις: Ιούνιος 20, 2013, 11:13:49 μμ » |
|
Τι να κανω και γω τωρα θα ποσταρω ξανα δυο σχολια ολα και ολα ..που ειχα κανει στις 03/04/2013 για να συνεχισω να κανω τον εξυπνο (προς θεου οχι ) αλλα ..αφου δεν ξερω ..απο νομισματα ..να κανω οτι ξερω απο οικονομικους σχεδιασμους Και θα καληνυχτησω ...να μην αρχισετε να βαρατε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #952 στις: Ιούνιος 20, 2013, 11:18:37 μμ » |
|
Και τα δυο μαζι αλλα κυριως χειραγωγηση. ΣΕ πραγματικο χρυσο(οχι συμβολαια-παραγωγα κ.τ.λ) ξερουμαι ποοι πουλουν , ΕΜΕΙΣ ο κοσμακης . ΠΟΙΟΙ αγοραζουν (εννοω σε ποσοτητες, οχι 30-50 η 150 λιρες ) αλλα σε χιλιαδες κομματια ...Η μεγαλη πολυ μεγαλη πλειονοτητα ειναι εμποροι ¨της αλλοδαπης" ΔΥΟ-ΤΡΙΩΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ....Τυχαιο ?δεν ξερω. Μαζευουν και θα το πανε πολυ ψηλα το πραγμα αλλα πρεπει να κανουν και κανενα σκαμπανεβασμα να "πεταξουν εξω" τους μικροκαιρδοσκοπους-μικροεπενδυτες . Το ερωτημα που τιθεται ειναι για μενα ειναι...Θα επιβιωσουν τα πραγματα εκει ψηλα? η απο υπεροπτισμο δεν θα μπορεσουν να καταλαβουν οτι πρεπει να μπει "ταβανι". Η ιστορια εχει δειξει οτι το μετρο χανεται και μετα ερχεται....η κατανοηση οτι τελικα ηταν φουσκα.ΤΟ μονο πραγμα που δεν εχει μπορεσει να εξηγησει (εχει γινει αποπειρα) η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ θεωρια ειναι η ανθρωπινη παραμετρος της αντιδρασης -ψυχολογιας της "μαζας". Οποτε η αποψη μου αφου πρωτα πω "ΔΕΝ ΞΕΡΩ"...ειναι οτι ο χρυσος μεσοβραχυπροθεσμα ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ Γιωργος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #953 στις: Ιούνιος 20, 2013, 11:21:16 μμ » |
|
Φίλτατε Γιώργο,όταν λές μεσοβραχυπρόθεσμα....τι εννοείς;; Πές μας σε πόσο καιρό από σήμερα; Σε έξη μήνες,σε δύο χρόνια,σε πέντε??? Αυτό που λές είναι αόριστο! Με όλο το σεβασμό,χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης! ....ΕΡΩΤΗΣΗ απο καλο φιλο(το παραπανω)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #954 στις: Ιούνιος 20, 2013, 11:23:47 μμ » |
|
Θεωρω οτι θα μαζευεται ο χρυσος με "τιναγματα" για 15-25 μηνες ακομα και μαλιστα με τροπο +1% μερικες μερες αργοτερα -3% ...σταθερα λιγο και ξανα μετα -4% ...διορθωση +2% οταν σπασουν τα αποθεματικα που"πρεπει" να σπασουν και βγει " επενδυτικο" χρημα στην παγκοσμια πραγματικη οικονομια ... Μετα (25-40)μηνες και αφου το μεταλλο εχει "μαζευτει" θα το πανε πολυ ψηλα ...και τοτε θα δουμε τι θα γινει(γραφω παραπανω). ΑΥΤΟς κατα την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ αποψη ειναι ο σχεδιασμος . Ξαναλεω ομως οτι....."δεν ξερω" .....ειναι κυριαρχο να καταλαβουμε ολοι μας και κυριως ο ΓΡΑΦΩΝ(εγω) την εννοια του "ΔΕΝ ΞΕΡΩ".ΥΓ. οι μη ελεγχομενες καταστασεις απο τον ανθρωπινο σχεδιασμο μπορει να ειναι απροβλεπτες ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Γιωργος ............Η απαντηση που θα με εκθεση
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
d.theodoropoulos
|
|
« Απάντηση #955 στις: Ιούνιος 20, 2013, 11:25:13 μμ » |
|
Ολα καλα με την πτωση , θεωρητικα ωραιο , πρακτικα τωρα ...λιρα με 235 240 που λετε ολοι , που θα βρειτε ;; ρωταω για να παρω και εγω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το καλό και το φθηνό ..... το πήρε ο προηγούμενος !
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #956 στις: Ιούνιος 20, 2013, 11:28:48 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #957 στις: Ιούνιος 20, 2013, 11:29:21 μμ » |
|
Κανενας δεν ξερει τι θα γινει ο καθενας λεει το μακρη και το κοντο του Με ορίζοντα ενός χρόνου 900$ ο χρυσός και 1,50 το δολλάριο = 900/1,50 = 600 Ευρώ η ουγγιά. Ταπεινή μου άποψη και δεν την αλλάζω, και ας γυρίσει το κλίμα πρός τα πάνω ότι και να γίνει εκεί θα καταλήξει και θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ntasaef4
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
si vis pacem, para bellum
|
|
« Απάντηση #958 στις: Ιούνιος 20, 2013, 11:32:32 μμ » |
|
Ωραίος...!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
d.theodoropoulos
|
|
« Απάντηση #959 στις: Ιούνιος 20, 2013, 11:34:32 μμ » |
|
Αα απο εκει ψωνιζετε ολοι ?? Κατι πιο κοντα να μην μεσολαβει θαλασσα και εμβασματα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το καλό και το φθηνό ..... το πήρε ο προηγούμενος !
|
|
|
|