|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #496 στις: Ιανουάριος 15, 2013, 11:12:13 μμ » |
|
και η μπουντενσμπανκ σημερα εβγαλε αποφαση να παρει ολο το χρυσο της πισω με αιτιολογια να εξετασει τη καθαροτητα του αλλα οι 'ινσαιντερς" προεβλεψαν ανοδο .........οπως ειπε και ο γιαννηςτ λιρες αυ55. τα μεταλλα ειναι της μοδος το κλαμα ερχεται οταν περασει η μοδα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
La révolution hellénique: liberté, égalité, frappernité
|
|
|
htsopelas
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #497 στις: Ιανουάριος 30, 2013, 11:43:51 πμ » |
|
Το θέμα είναι πως είναι όντως της μόδας? Πολλοί το παρουσιάζουν ως επένδυση με αποτέλεσμα ο κόσμος να είναι τρελαμένος... σίγουρα όμως όπως λές πως όταν περάσει η "μόδα" εκέι θα γίνει και ο απολογισμός!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #498 στις: Φεβρουάριος 15, 2013, 05:43:56 μμ » |
|
Τι έγινε παιδιά που πάει το θέμα: http://www.goldprice.org/πιάσαμε τα 1600 δολάρια η ουγκιά, γιατί σήμερα αυτή η ελεύθερη πτώση?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #499 στις: Φεβρουάριος 15, 2013, 05:53:13 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #500 στις: Φεβρουάριος 15, 2013, 05:55:34 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #501 στις: Φεβρουάριος 15, 2013, 06:03:25 μμ » |
|
Μωρε έχω καταλάβει ... Το ίδιο το άρθρο "αμφιταλαντέυεται". Νομίζω ότι αυτό το κομμάτι τα λέει όλα για το τί θα ακολουθήσει... "Gold prices " will ultimately benefit from the debasement of currencies," says a London bullion dealer in a note, as governments continue "rolling today's problems onto our children and grand-children. "Why do you think that central banks and sovereign funds are still buying gold?" Χθές διάβαζα ότι η Ρωσία έχει εξελιχθεί στον μεγαλύτερο αγοραστή χρυσού τον τελευταίο μήνα... "Το ξανθό γένος" κάτι ξέρει...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GERY
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Όταν ξέρεις να χάνεις, κερδισμένος είσαι πάλι.!!
|
|
« Απάντηση #502 στις: Φεβρουάριος 15, 2013, 06:52:57 μμ » |
|
Αρχίζει να μου θυμίζει λιγο την κατρακύλα του χρηματιστηριου '' κανει διορθωση'' ... '' δεν μπορει να πεσει πιο κατω'' ''μονο για κοκκινη γραμμη δεν εχω διαβασει ακομα''
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #503 στις: Φεβρουάριος 15, 2013, 07:01:38 μμ » |
|
Αρχίζει να μου θυμίζει λιγο την κατρακύλα του χρηματιστηριου '' κανει διορθωση'' ... '' δεν μπορει να πεσει πιο κατω'' ''μονο για κοκκινη γραμμη δεν εχω διαβασει ακομα'' http://www.kitco.com/reports/template_jimw.htmΈτσι... Απλά για να καταλάβεις, το πρωί (δική μας ώρα), στο ίδιο γράφημα (1η σελίδα Gold), η γραμμή "solid support" ήταν στα $1.627 και την διόρθωσαν με το που ξύπνησαν οι αναλυταράδες... Παντως αυτά είναι παιχνιδάκια για να κονομήσουν κάποιοι. Ο χρυσός θα πέσει μεν, αλλά όχι ακόμα, καθώς δεν νομίζω ότι καμία οικονομία δεν έχει δείξει σημεία ανάκαμψης πραγματικά...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #504 στις: Φεβρουάριος 15, 2013, 07:06:38 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #505 στις: Φεβρουάριος 15, 2013, 07:07:30 μμ » |
|
Τώρα είναι στον ανήφορο... πριν καμιά ώρα που το είδα να πέφτει στα 1599 να δείς τι έγινε!!!! (Δεν είδα ότι είχες σε ευρώ το διάγραμμα, ουγγιές εννοώ)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #506 στις: Φεβρουάριος 15, 2013, 07:12:53 μμ » |
|
Δείτε στο διάγραμμα http://www.kitco.com/reports/template_jimw.htm στο tab Gold2 ότι η σημερινή πτώση ξεφεύγει πολύ από την Bolinger band (που ενώ άλλαξαν το πρώτο διάγραμμα παραμένει στο $1626,2) κοινώς έχουν μείνει Μ*****Σ οι αναλυτές...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GERY
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Όταν ξέρεις να χάνεις, κερδισμένος είσαι πάλι.!!
|
|
« Απάντηση #507 στις: Φεβρουάριος 15, 2013, 07:15:32 μμ » |
|
Αν ηταν εδω ο Αντωνης θα μας εβαζε την ατακα του Αυλωνιτη ''Ωρε που παμε ρε που παμε''
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
thanos
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #508 στις: Φεβρουάριος 15, 2013, 07:25:02 μμ » |
|
Αγορασε οταν ολοι κλαινε και πουλα οταν ολοι ειναι χαρουμενοι οποιος το κανει δεν χανει (δεν ειναι δικο μου) αλλα το μην κοιτας τις γραμμες τους αλλα την ευθεια σου δικο μου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #509 στις: Φεβρουάριος 15, 2013, 07:31:32 μμ » |
|
Αγορασε οταν ολοι κλαινε και πουλα οταν ολοι ειναι χαρουμενοι οποιος το κανει δεν χανει (δεν ειναι δικο μου) αλλα το μην κοιτας τις γραμμες τους αλλα την ευθεια σου δικο μου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|