STYLOROC
|
|
« Απάντηση #225 στις: Ιούνιος 22, 2012, 11:36:36 μμ » |
|
Μιας και εκανες αναφορα στο κατοσταρικο του 35. Πουλα προς το παρον καμια λυριτσα εδω για χαρτζηλικι, και τα κατοσταρικα τα βγαζεις του χρονου γιατι ξερεις ποτε τις εχει παρει?.....πριν απο 5 χρονια μη παω πιο παλια ολοι τις θεωρουσαν πεταμενα λεφτα.αντε σα δωρο σε καμμια γεννηση
|
|
|
Καταγράφηκε
|
La révolution hellénique: liberté, égalité, frappernité
|
|
|
strataras
|
|
« Απάντηση #226 στις: Ιούνιος 22, 2012, 11:40:00 μμ » |
|
1000 λέξεις;Που τις είδες;998 μέτρησα εγώ.Τέλος πάντων.Άσε που δεν κατάλαβα τι σημαίνει η φωτογραφία. Μια φορά να διαβάσω κάποιο θέμα,και να μην χρειάζεται να σπάσω το κεφάλι μου,για να καταλάβω τι γράφει ο άλλος.Και ο νοών εννόεισαι εννοείτο!!! 4-2;Και λίγα φάγαμε να λες.Τελείωσαν οι χαρές και τα πανηγύρια.Τα κεφάλια μέσα τώρα.Και να κάτσουμε πάνω στα 3 τους τώρα!!!Τα μνημόνια,εννοούσα,εννοείτε! Κάθεστε τζάμπα και μαλώνετε αδίκως,θα ανέβει ο χρυσός,θα πέσει το δολάριο,θα ανέβει το ευρώ,θα πέσει το ασήμι.Καθίστε και γλεντήστε την ζωή σας,όσο αυτή μας έχει απομείνει,γιατίίί............την 21-12-2012 θα έρθει το τέλος του κόσμου και δεν θα χρωστάμε πλέον 350 δις ευρώ,γιατί θα πέσει κόντρα κούρεμα και ξύρισμα μαζί!!! Οπότε μην σας πιάνει άγχος και αγωνία!!! Κοιτάξτε να περάσουμε καλά με τις οικογένειές μας αυτούς τους 6 μήνες που μας απομένουν και αφήστε τα μαλλώμματα!!! Έ...έ...έρχεται,έ...έ...έρχεται, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #227 στις: Ιούνιος 22, 2012, 11:43:43 μμ » |
|
πεπο ετσι δουλευει ολο το "συστημα¨" τα τελευταια 3 χρονια ολα τα εμπορευματα μεταλλα καφες βαμβακι ζαχαρη δημητριακα εχουν 3πλασιασει τιμες.τωρα αυτα για 1¨/100 ασημι 1/20 διαφορα βιντεο απο διαφορους δηθεν τυπους που καταγγελουν απο μεσα δε μου λενε τπτ.οταν και καλα κανεις μια επενδυση γιατι για αυτο λεμε περιμενεις εστω μακροπροθεσμος 10-30 χρονια.τωρα αν θα γινει κατι καπως καποτε.........το ευρω θα φυγει απο τη μεση οχι αμεσα η σαν ευρω αλλα με πλαγιο τροπο εχει ξαναγινει.απο κει και περα η ζωη δε σταματα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #228 στις: Ιούνιος 22, 2012, 11:44:29 μμ » |
|
Mια φωτογραφια ισον 1000 λεξεις (λεει μια κινεζικη παροιμια ) και ο νοων νοειτω Και το πράμα ξεκίνησε επισήμως το 1913 Αντώνιε (FED) και με τη δολοφονία του Κέννεντυ κέρδισαν τον πόλεμο στο Αμέρικα.Ο Νίξον δε τελείωσε το θέμα. Εμείς τώρα πληρώνουμε τα εξαγόμενα αμαρτήματά τους. Η Ελλάδα δε τους ορθάνοιξε τις πόρτες για να μην πω τίποτε άλλο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #229 στις: Ιούνιος 22, 2012, 11:46:20 μμ » |
|
1000 λέξεις;Που τις είδες;998 μέτρησα εγώ.Τέλος πάντων.Άσε που δεν κατάλαβα τι σημαίνει η φωτογραφία. Μια φορά να διαβάσω κάποιο θέμα,και να μην χρειάζεται να σπάσω το κεφάλι μου,για να καταλάβω τι γράφει ο άλλος.Και ο νοών εννόεισαι εννοείτο!!! 4-2;Και λίγα φάγαμε να λες.Τελείωσαν οι χαρές και τα πανηγύρια.Τα κεφάλια μέσα τώρα.Και να κάτσουμε πάνω στα 3 τους τώρα!!!Τα μνημόνια,εννοούσα,εννοείτε! Κάθεστε τζάμπα και μαλώνετε αδίκως,θα ανέβει ο χρυσός,θα πέσει το δολάριο,θα ανέβει το ευρώ,θα πέσει το ασήμι.Καθίστε και γλεντήστε την ζωή σας,όσο αυτή μας έχει απομείνει,γιατίίί............την 21-12-2012 θα έρθει το τέλος του κόσμου και δεν θα χρωστάμε πλέον 350 δις ευρώ,γιατί θα πέσει κόντρα κούρεμα και ξύρισμα μαζί!!! Οπότε μην σας πιάνει άγχος και αγωνία!!! Κοιτάξτε να περάσουμε καλά με τις οικογένειές μας αυτούς τους 6 μήνες που μας απομένουν και αφήστε τα μαλλώμματα!!! Έ...έ...έρχεται,έ...έ...έρχεται, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! javascript:void(0);
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #230 στις: Ιούνιος 22, 2012, 11:47:19 μμ » |
|
Δε μαλωνουμε βρε Στρατο μου Αποψεις ανταλλασουμε και ο καθενας μας με το μυαλουδακι του λεει το κοντο και το μακρυ του Αλλωστε γιατι να μαλωσουμε Εχουμε τιποτε να χωρισουμε μεταξυ μας.. υ.γ Εσενα παντως προσωπικα θα σε μαλωσω εαν μαθω οτι ερθεις καμια φορα Θεσσαλονικη και δεν μου πεις να βρεθουμε , εστω για ενα καφεδακι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #231 στις: Ιούνιος 22, 2012, 11:47:44 μμ » |
|
1000 λέξεις;Που τις είδες;998 μέτρησα εγώ.Τέλος πάντων.Άσε που δεν κατάλαβα τι σημαίνει η φωτογραφία. Μια φορά να διαβάσω κάποιο θέμα,και να μην χρειάζεται να σπάσω το κεφάλι μου,για να καταλάβω τι γράφει ο άλλος.Και ο νοών εννόεισαι εννοείτο!!! 4-2;Και λίγα φάγαμε να λες.Τελείωσαν οι χαρές και τα πανηγύρια.Τα κεφάλια μέσα τώρα.Και να κάτσουμε πάνω στα 3 τους τώρα!!!Τα μνημόνια,εννοούσα,εννοείτε! Κάθεστε τζάμπα και μαλώνετε αδίκως,θα ανέβει ο χρυσός,θα πέσει το δολάριο,θα ανέβει το ευρώ,θα πέσει το ασήμι.Καθίστε και γλεντήστε την ζωή σας,όσο αυτή μας έχει απομείνει,γιατίίί............την 21-12-2012 θα έρθει το τέλος του κόσμου και δεν θα χρωστάμε πλέον 350 δις ευρώ,γιατί θα πέσει κόντρα κούρεμα και ξύρισμα μαζί!!! Οπότε μην σας πιάνει άγχος και αγωνία!!! Κοιτάξτε να περάσουμε καλά με τις οικογένειές μας αυτούς τους 6 μήνες που μας απομένουν και αφήστε τα μαλλώμματα!!! Έ...έ...έρχεται,έ...έ...έρχεται, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! μια χαρα το εγραψε αυτο που ηθελε να πει το ειπε.αφου ενας αγωνας ποδοσφαιρου εγινε πολιτικο γεγονος και καθοριζει τις ζωες πασο......σας ψεκαζουν σιγουρα οι μαγιας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #232 στις: Ιούνιος 22, 2012, 11:51:55 μμ » |
|
1000 λέξεις;Που τις είδες;998 μέτρησα εγώ.Τέλος πάντων.Άσε που δεν κατάλαβα τι σημαίνει η φωτογραφία. Μια φορά να διαβάσω κάποιο θέμα,και να μην χρειάζεται να σπάσω το κεφάλι μου,για να καταλάβω τι γράφει ο άλλος.Και ο νοών εννόεισαι εννοείτο!!! 4-2;Και λίγα φάγαμε να λες.Τελείωσαν οι χαρές και τα πανηγύρια.Τα κεφάλια μέσα τώρα.Και να κάτσουμε πάνω στα 3 τους τώρα!!!Τα μνημόνια,εννοούσα,εννοείτε! Κάθεστε τζάμπα και μαλώνετε αδίκως,θα ανέβει ο χρυσός,θα πέσει το δολάριο,θα ανέβει το ευρώ,θα πέσει το ασήμι.Καθίστε και γλεντήστε την ζωή σας,όσο αυτή μας έχει απομείνει,γιατίίί............την 21-12-2012 θα έρθει το τέλος του κόσμου και δεν θα χρωστάμε πλέον 350 δις ευρώ,γιατί θα πέσει κόντρα κούρεμα και ξύρισμα μαζί!!! Οπότε μην σας πιάνει άγχος και αγωνία!!! Κοιτάξτε να περάσουμε καλά με τις οικογένειές μας αυτούς τους 6 μήνες που μας απομένουν και αφήστε τα μαλλώμματα!!! Έ...έ...έρχεται,έ...έ...έρχεται, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! μια χαρα το εγραψε αυτο που ηθελε να πει το ειπε.αφου ενας αγωνας ποδοσφαιρου εγινε πολιτικο γεγονος και καθοριζει τις ζωες πασο......σας ψεκαζουν σιγουρα οι μαγιας
Δεν τους κόβω για Μάγια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #233 στις: Ιούνιος 22, 2012, 11:58:22 μμ » |
|
καλα νεφελιμ τοτε.........αντι να δουμε τα χαλια μας ψαχνουμε δικαιολογιες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #234 στις: Ιούνιος 23, 2012, 12:05:19 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #235 στις: Ιούνιος 23, 2012, 12:09:24 πμ » |
|
Mια φωτογραφια ισον 1000 λεξεις (λεει μια κινεζικη παροιμια ) και ο νοων νοειτω ο χρυσος κανονας μας αφησε ετη.......αν το παμε ετσι η μονη σταθερη αξια ειναι η γη οτι πετσουρα βρειτε αγοραστε τη εγω θυμαμαι ενα αλλο με το ο πωλων τοις μετρητοις... Τι λες;;; Οικοπεδακια σε νησακια ενα σωρο. Αμα κανει κεφι οικοδομησιμο 600 μετρα απο θαλασσα 30 χιλιαρικακια 25 για σενα σε χρυσες!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #236 στις: Ιούνιος 23, 2012, 12:11:05 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #237 στις: Ιούνιος 23, 2012, 12:13:45 πμ » |
|
Mια φωτογραφια ισον 1000 λεξεις (λεει μια κινεζικη παροιμια ) και ο νοων νοειτω ο χρυσος κανονας μας αφησε ετη.......αν το παμε ετσι η μονη σταθερη αξια ειναι η γη οτι πετσουρα βρειτε αγοραστε τη εγω θυμαμαι ενα αλλο με το ο πωλων τοις μετρητοις... Τι λες;;; Οικοπεδακια σε νησακια ενα σωρο. Αμα κανει κεφι οικοδομησιμο 600 μετρα απο θαλασσα 30 χιλιαρικακια 25 για σενα σε χρυσες!! λονγκ αιλαντ μερια? οικοπεδακια τωρα εχει σωρο πριν απο 3-4 χρονια ειχαν 100κ.σε χρυσες για εμενα πλεον η τρεχουσα τιμη μετραει μειον κατι γιατι θα ειναι ελλιποβαρης οπως στη ττε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #238 στις: Ιούνιος 23, 2012, 12:14:05 πμ » |
|
Ρε μη μασατε τι χρυσος και ασημια και χωραφια και π@π@ριες λεμε εδω λεφτα υπαρχουν ρεεεεεε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
strataras
|
|
« Απάντηση #239 στις: Ιούνιος 23, 2012, 12:17:01 πμ » |
|
Όταν έρθω στην Θεσσαλονίκη θα σε ενημερώσω,αλλά θα κεράσεις καφεδάκι και θυρεό!!! Οι αεροψεκασμοί,οι διοξίνες στα τρόφιμα,τα μεταλλαγμένα τρόφιμα,τα Ε στα τρόφιμα,το χλώριο στο νερό,τα παλιοτσίγαρα,το έιντς,τρελές αγελάδες,γρίπη των γουρουνιών,το κουνούπι του βορειοανατολικονότιου Νείλου,όλα αυτά που έγραψα,και πολλά ακόμα,είναι καρκινογόνα και καινούργιες αρρώστιες τα δημιούργησαν,και θα δημιουργήσουν και πολλά ακόμη,για να σταθεροποιηθεί αλλά και να μειωθεί ο πληθυσμός της Γης,γιατί αυξάνεται επικίνδυνα και οι πόροι της τελειώνουν. Γι'αυτό βλέπεις να πεθαίνουν άνθρωποι,νέοι,28 χρονών από καρδιά,και 40-50 χρονών από καρκίνο. Λένε φέτος ότι θα πεθάνουν 160.000 άνθρωποι από καρκίνο στην Ευρώπη,μόνο. Εγώ είμαι με τους Ελοχίμ.Πεντάρα θα σας ρίξουμε!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|