Αν υποψιαστω οτι διαβαζετε τεχνικους αναλυτες, η εστω ειστε εσεις οι ιδιοι ερασιτεχνες τεχνικοι αναλυτες, θα παρω το δρεπανι μου και θα αρχισω να το στριφογυριζω.
Αυτα περι αντιστασεων,στοχων κλπ εχουν να κανουν με την αναλυση των διαγραμματων της πορειας μιας αξιας ,οπου σε αυτα ο καθενας τραβαει τις γραμμουλες που θελει,αναγνωριζει σχηματισμους που θελει και χρησιμοποιει για βοηθημα οποιους δεικτες θελει.
Αν υπηρχε
ΣΙΓΟΥΡΟΣ τροπος η τεχνικη αναλυση να
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ την μελλοντικη πορεια μιας αξιας (στην προκειμενη περιπτωση του χρυσου),τοτε καμποσα εκατομμυρια κοσμος ανα την υφηλιο που ασχολειται με αυτην θα ηταν ηδη σε ενα εξωτικο νησι παρεα με ημιγυμνες χαβανεζες χορευτριες να τον ταιζουν σταφυλια και αναναδες στο στομα.
:
Οι τεχνικες αναλυσεις που θετουν τιμες-στοχους κλπ ειναι απλως ενα εργαλειο,χωρις καμμια μαγικη ιδιοτητα.
Ειναι ενας τροπος για να αισθανονται καποια (ψευδη) ασφαλεια οσοι κινουνται βασει αυτων.
Μονη ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ αναλυση ειναι η ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ και για να την κανει κανεις θελει να φαει πολλα καρβελια.
Και φυσικα,επειδη υπαρχει παντα ο απροβλεπτος παραγοντας,
ουτε ο θεμελιωδης αναλυτης μπορει να κανει καποιου ειδους
ΣΙΓΟΥΡΗ προβλεψη.
Προς το παρον εγω κανω βουντου και χρησιμοποιω ξορκια παναρχαια και μαγικα να πεσει λιιιιγο ακομα ο ρημαδης ο χρυσος να παρω το μαμημενο το αυστραλεζικο το ουγκατο το αλογατο, στην τιμη που εχω ταξει στον εαυτο μου οτι θα μου το κανω δωρο.