malef13
|
|
« στις: Νοέμβριος 08, 2015, 03:41:12 μμ » |
|
Μια σχετικά πρόσφατη προσθήκη στην συλλογή μου. Τώρα κοσμεί τη μικρή συλλογή μου στον Κων/ντίνο που εύχομαι να κλείσω σύντομα όλη σε λαμπρή ακυκλοφόρητη. Το νόμισμα είναι πολύ ωραίο, πιστοποιημένο από την PCGS MS65. Έχει κοπεί στο Kongsberg. Το νόμισμα έχει πολύ ωραίο clockwise λούστρο (που προσπάθησα να αναδείξω στις φωτογραφίες) και φανταστικές λεπτομέρειες. Το ανεβάζω για απόψεις γενικά στο νόμισμα , ενώ όποιος θέλει μπορεί να πει και για την φωτογραφία. Κάθε άποψη δεκτή και επιθυμητή, θετική ή αρνητική Η φωτογραφία είναι η πρώτη που τραβάω με ολοκληρωμένο τεχνητό φωτισμό ( και όχι τον ήλιο ), ωστόσο χρειάζεται να αγοράσω λάμπες. Η φωτογραφία τραβήχτηκε με 1/200 δ., f/8.0 και ISO:100 .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 08, 2015, 04:04:47 μμ » |
|
Μπραβο νεαρε σου ευχομαι απο καρδιας να συνεχισεις την συλλογη σου οπως την ονειρευεσαι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
malef13
|
|
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 08, 2015, 04:08:14 μμ » |
|
Μπραβο νεαρε σου ευχομαι απο καρδιας να συνεχισεις την συλλογη σου οπως την ονειρευεσαι
Κύριε Μιχάλη χρόνια πολλά Σας ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να συνεχίσω τη συλλογή μου όπως την ονειρεύομαι αλλά κομματάκι δύσκολο το βλέπω . Σας εύχομαι και εγώ το ίδιο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 08, 2015, 04:10:28 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
malef13
|
|
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 08, 2015, 04:17:46 μμ » |
|
Σε ευχαριστώ πολύ Μπάμπη! Πολύ ωραία η παρατήρησή σου. Και στον οπισθότυπο εχει clockwise λούστρο, αλλά το θέμα είναι πως δεν το αποτύπωσα επακριβώς . Στην ουσία και στον οπισθότυπο μπορείς να το δεις αλλά με πολύ φαντασία . Στο χέρι είναι πανέμορφο! Οι φωτό ήταν λίγο παίδεμα. Το σλαμπ είχε κάποιες μικρές γρατζουνιές και επειδή δοκίμασα με τεχνητό φωτισμό, υπήρχαν αρκετές αντανακλάσεις. Αλλά νομίζω το αποτέλεσμα είναι συμπαθητικό
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 08, 2015, 04:25:08 μμ » |
|
μαλεφς κολεξιον Γιαννη ειναι δυσκολο να βγαλεις απο σλαμπ και αν εχει και αμυχες δυσκολοτερο,ειναι πανεμορφο και 65αρακι ,ευχομαι να βρεις ενα παρομοιο και Βερνης το οποιο κατεμε ειναι ψιλοδυσκολο στο ιδιο λουστρο με του κονγκσμπεργκ υ.γ ειμαι σιγουρος οτι καποια μερα θα κλεισης την σειρα αλλα και οτι οπως πας θα διαπρεψεις και στην φωτογραφηση,οταν κατι γινεται με μερακι και ταπεινοτητα ολα γινονται
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
malef13
|
|
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 08, 2015, 04:30:58 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nickel
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 08, 2015, 04:31:24 μμ » |
|
Ωραίο νόμισμα, και ωραία φώτο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
malef13
|
|
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 08, 2015, 04:35:29 μμ » |
|
Ωραίο νόμισμα, και ωραία φώτο Ευχαιστώ πολύ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
iapwnas
|
|
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 08, 2015, 08:07:53 μμ » |
|
Γιαννη καλοριζικο το τριανταρι! Σιγουρα απο τα βασικα νομισματα σε μια συλλογη! Στο θεμα φωτογραφια δεν εχω ασχοληθει οσο αλλα παιδια αλλα αφου ζητας αποψη θα σου πω τι βλεπω. Η πλευρα με τον αετο πολυ ωραια! Η πλευρα με το βασιλια εχει πολλες λαμψεις που καπως "καινε" τη φωτογραφια. Νομιζω αξιζει και αλλη προσπαθεια φωτογραφισης!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ουαί τοις ηττημένοις
|
|
|
malef13
|
|
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 08, 2015, 08:26:49 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
steliosan
|
|
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 25, 2016, 02:44:24 μμ » |
|
συνάδελφε κι εγώ τώρα ξεκινάω τις μάκρο φωτογραφήσεις. χωρίς macro ring light (βιδώνει πάνω στον φακό στο filter thread) δε γίνεται δουλειά. εκτός αν έχεις χώρο και εγκαταστήσεις ένα μικρό soft box. είναι γεμάτο το ebay και με τα δύο προιόντα.. καλές προσπάθειες..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
malef13
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 25, 2016, 11:44:29 μμ » |
|
συνάδελφε κι εγώ τώρα ξεκινάω τις μάκρο φωτογραφήσεις. χωρίς macro ring light (βιδώνει πάνω στον φακό στο filter thread) δε γίνεται δουλειά. εκτός αν έχεις χώρο και εγκαταστήσεις ένα μικρό soft box. είναι γεμάτο το ebay και με τα δύο προιόντα.. καλές προσπάθειες..
Καλησπέρα κύριε συνάδελφε . Καλή αρχή καταρχάς. Δεν συμφωνώ με την άποψη σας ότι χωρίς μακρο δεν γίνεται δουλειά. Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με απλό φακό, καθώς μακρο δεν έχω και ούτε με 5 χρόνια οικονομίες από το χαρτζιλίκι μου δεν μπορώ να πάρω. Το κλειδί για μένα είναι ο φωτισμός . Αν επιτρέπεται τι φωτογραφική χρησιμοποιήτε; Καλή συνέχεια Γιάννης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gerta
|
|
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 26, 2016, 12:06:17 πμ » |
|
Μια ανάλυση παιδιά τις 3 ποικιλίες σε αυτά τα 30αρια. Υπάρχει αυτό της φωτογραφίας , Βέρνης και σκέτο. Το δικό μου είναι σκέτο NGC MS65. Συγνώμη φίλε. Να το χαρείς..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"ΟΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ"
|
|
|
malef13
|
|
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 26, 2016, 12:11:26 πμ » |
|
Μια ανάλυση παιδιά τις 3 ποικιλίες σε αυτά τα 30αρια. Υπάρχει αυτό της φωτογραφίας , Βέρνης και σκέτο. Το δικό μου είναι σκέτο NGC MS65. Συγνώμη φίλε. Να το χαρείς.. Καθόλου συγνώμη. Συζήτηση γίνεται. Απλά τι εννοείται 3 είδη; Εγώ γνωρίζω 2, όσες και οι κοπές που παρήγγειλε το Ελληνικό κράτος. Μια Konsgberg και μια Βέρνης. Και αυτό νομίζω είναι Konsgberg όπως και έχει πιστοποιηθεί.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|