αχαχαχα!και γω συνάδερφος είμαι νικο(ενα χρονο ανεργη)!αυτο οτι δεν υπαρχουν πολλες γυναίκες το αντιληφθηκα απο το site το οποιο θα ελεγα οτι ειναι μαλλον αντρικη υπόθεση.
Πάντως ειναι ενα εξαιρετικο site και χαιρομαι που το βρήκα γιατι γινετε διάλογος και υπαρχει ανταπόκριση και αυτο για μενα ειναι πολυ σημαντικό γιατι αν και μαζευω χρονια(οχι μονο χαρτονομισματα αλλα και γραμματοσημα) δεν έχω καμια απολύτως ιδεα για την αξια και την αξιολογηση τους.
Αυτο με την αγαπη που είπες συμφωνω,είναι πολυ σημαντικό αλλα αμα υπαρχουν και τα φράγκα απο πίσω κάνεις γνκ πιο κάλη δουλειά..
Μόνο χαρτονομίσματα μαζευεισ εσυ?
Υ.Γ θα σου στειλω σε λιγο τισ φωτο θελω να σε κρατησω σε αγωνια...
αχαχχαχαχα
χαχαχαχα αστο... το τι μαζευω.... χαχαχαχα πολλα πραγματα... η αδερφη μου και η μητερα μου μαζευει γραμματοσημα... εγω ειμαι περισσοτερο σε νομισματα, χαρτονομισματα, τοκεν (απο αγιοβασιλιατικες λιρες, μεχρι νομισματα και τσιπ οτυ καζινο.... διαφορα...δηλαδη..).... παλια ημουν φανατικος και σε τηλεκαρτες.... αλλα και διαφορα αλλα πχ στρατιωτικα μικροπραγματα που ειναι νομιμα.. μεταλλια, χαμος...... μεχρι geocoins και pathtags.. που ειναι ειδικα τοκεν ενος παιχνιδιου του geocaching αν το εχεις ακουσει ποτε... αν και δυσκολο μιας και ειναι πολυ λιγοι οι παιχτες στην ελλαδα... εδω στην Ροδο... ημουν μονος για αρκετα χρονια... τωρα πια εχει και 2 αλλους..
ειναι παιχνιδι.. εξωτερικων χωρων... σε βουνα, χωραφια.. ομορφα μερη...
οπως καταλαβες... ειμαι ενας τρελλος συλλεκτης! χαχαχαχα
και εσυ 1 χρονο ανεργη ε;;
λυπαμαι... παντως σε περναω... ειμαι 21 μηνες ετσι.... αααχχχ....