gerta
|
|
« Απάντηση #75 στις: Νοέμβριος 12, 2015, 08:36:12 μμ » |
|
ήρεμα.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"ΟΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ"
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #76 στις: Νοέμβριος 12, 2015, 09:35:24 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #77 στις: Νοέμβριος 12, 2015, 10:06:10 μμ » |
|
Αντουάν προλαβαίνεις να` ρθεις...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #78 στις: Νοέμβριος 12, 2015, 10:10:50 μμ » |
|
Αντουάν προλαβαίνεις να` ρθεις... Άντε και θα βγω να σου κάνω ωτοστόπ παλιομαουνιέρη...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #79 στις: Νοέμβριος 12, 2015, 10:13:33 μμ » |
|
Αντουάν προλαβαίνεις να` ρθεις... Άντε και θα βγω να σου κάνω ωτοστόπ παλιομαουνιέρη... Παλιομαουνιερη σε αλλη περιπτωση να σε περναγα απο πανω...αλλα εσυ εισαι εξαιρεση Ανδρεα εδω κοντευω να παρω την γυναικα και τα παιδια στην δουλεια μακαρι να μπορουσα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #80 στις: Νοέμβριος 12, 2015, 10:17:08 μμ » |
|
Αντουάν προλαβαίνεις να` ρθεις... Άντε και θα βγω να σου κάνω ωτοστόπ παλιομαουνιέρη... Παλιομαουνιερη σε αλλη περιπτωση να σε περναγα απο πανω...αλλα εσυ εισαι εξαιρεση Σιγά τα αίματα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #81 στις: Νοέμβριος 12, 2015, 10:17:23 μμ » |
|
Αντουάν προλαβαίνεις να` ρθεις... Άντε και θα βγω να σου κάνω ωτοστόπ παλιομαουνιέρη... Παλιομαουνιερη σε αλλη περιπτωση να σε περναγα απο πανω...αλλα εσυ εισαι εξαιρεση Ανδρεα εδω κοντευω να παρω την γυναικα και τα παιδια στην δουλεια μακαρι να μπορουσα Αφού πάνε καλά οι δουλειές, χαλάλι... Δεν πειράζει άλλη φορά, θα είναι και ο Δήμαρχος άλλωστε να μας λέει και για σένα....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #82 στις: Νοέμβριος 13, 2015, 08:51:17 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis333
|
|
« Απάντηση #83 στις: Νοέμβριος 13, 2015, 09:21:25 πμ » |
|
Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να ξέρω αν επιτρέπεται να πάρει κανείς κάνα νόμισμα ή άλλο συλλεκτικό αντικείμενο για ανταλλαγή. Επειδή θα πάω πρώτη φορά στη συνάντηση και δεν ξέρω. Ή θα φάμε και θα πιούμε μόνο?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #84 στις: Νοέμβριος 13, 2015, 09:31:41 πμ » |
|
Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να ξέρω αν επιτρέπεται να πάρει κανείς κάνα νόμισμα ή άλλο συλλεκτικό αντικείμενο για ανταλλαγή. Επειδή θα πάω πρώτη φορά στη συνάντηση και δεν ξέρω. Ή θα φάμε και θα πιούμε μόνο? Δεν ξέρω για το φαί και το πιοτό... όμως... Νομίσματα στη συνάντηση δεν επιτρέπονται... ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gerta
|
|
« Απάντηση #85 στις: Νοέμβριος 13, 2015, 10:17:12 πμ » |
|
Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να ξέρω αν επιτρέπεται να πάρει κανείς κάνα νόμισμα ή άλλο συλλεκτικό αντικείμενο για ανταλλαγή. Επειδή θα πάω πρώτη φορά στη συνάντηση και δεν ξέρω. Ή θα φάμε και θα πιούμε μόνο? Οπωσδήποτε και όλων των τύπων.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"ΟΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ"
|
|
|
gerta
|
|
« Απάντηση #86 στις: Νοέμβριος 13, 2015, 10:18:22 πμ » |
|
Έλα να σε γιανω Ανδρέα....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"ΟΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ"
|
|
|
|
p_floyd1
|
|
« Απάντηση #88 στις: Νοέμβριος 13, 2015, 11:09:39 πμ » |
|
Κάποιος με μάτιασε... , Αν πέσει ο πυρετός ίσως , αυτό είναι το μόνο σύμπτωμα και λίγη αδυναμία... θα φέρω τσίπουρο φάρμακο Ανδρέα,φρέσκο ακόμα αλλά πολ :)ύ ωραίο,θα γίνεις αμέσως καλά
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gerta
|
|
« Απάντηση #89 στις: Νοέμβριος 13, 2015, 11:21:37 πμ » |
|
Ανδρέα θα έχω μαζί μου proofακια για ξεμάτιασμα και για Feng shui.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"ΟΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ"
|
|
|
|