Για τον φιλο που με ρωτησε ποσο τα πουλουσαν τα ΕΛΤΑ και η ALPHA BANK ρωτησα χτες φιλο που τις ειχε αγορασει τοτε και εμαθα οτι η μεγαλη πουλιωταν 3340 ή 3360 !!Η λαμπαδηδρομια πουλιωταν απο οτι θυματε στα 1200 ευρω!!Η κασετινα με τα εξι χρυσα μονα τους πουλιωταν στα 2640!!Μια αναφορα που εχω αλλα δεν την εχω διασταυρωση ειναι οτι τα χρυσα σε μονη κασετινα μονα τους οπως η φωτογραφια παρακατω τα εδιναν τις μερες των αγωνων μεχρι και 470 ευρω και μετα το τελος των ολυμπιακων αγωνων επειδη τους ειχαν μεινει παρα πολλα απουλητα εριξαν την τιμη στα 400 ευρω!!Αυτο που θυμαμε εγω σιγουρα ειναι οτι το 2006 εως το 2008 η τιμη που τα εβρισκα ηταν στα 300 ευρω!!Τωρα τον τελευταιο χρονο και λογω της ραγδαιας αυξησης του χρυσου ξαναπηραν τα πανω τους και τα βρισκουμε να πουλουντε γυρω στα 400 εως 450!!
Αν θυμάμαι καλά η λαμπαδηδρομία κόστιζε 1.075. Αν αγόραζες τα χρυσά (440) και τα ασημένια (44) από συγκεκριμένο κατάστημα ΕΛΤΑ κάθε φορά που έβγαινε καινούργια σειρά, στο τέλος σου έβρισκαν τις κασσετίνες δωρεάν.