|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 13, 2015, 03:06:21 μμ » |
|
ρε παιδια πρωτη φορα ανεβαζω μαυτο το λινκ που μου το εδωσε φιλος και πεταει οποτε ανοιγω την φωτο κατι ξεβυζωτες ειναι καλο λινκ η να ψαξω για αλλο;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimmarko
|
|
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 13, 2015, 03:14:26 μμ » |
|
Που να προσέξουμε το εικοσάρικο...αλλού πάει το μάτι...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 13, 2015, 03:25:09 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 13, 2015, 03:25:56 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Misha19
|
|
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 13, 2015, 04:55:44 μμ » |
|
ρε παιδια πρωτη φορα ανεβαζω μαυτο το λινκ που μου το εδωσε φιλος και πεταει οποτε ανοιγω την φωτο κατι ξεβυζωτες ειναι καλο λινκ η να ψαξω για αλλο;; καλα εμένα γιατί δεν μου βγάζει τίποτα ??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 13, 2015, 05:21:44 μμ » |
|
ρε παιδια πρωτη φορα ανεβαζω μαυτο το λινκ που μου το εδωσε φιλος και πεταει οποτε ανοιγω την φωτο κατι ξεβυζωτες ειναι καλο λινκ η να ψαξω για αλλο;; καλα εμένα γιατί δεν μου βγάζει τίποτα ?? εσυ εισαι φρονιμο παιδι για αυτο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 13, 2015, 05:25:04 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 13, 2015, 05:27:50 μμ » |
|
Μαρκο τα κατάφερες παλι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #11 στις: Οκτώβριος 13, 2015, 05:31:55 μμ » |
|
βρε κατσε στα αυγα σου που μου θελεις και νιαρ τεσσαλονικι Γιατι κυριε Μιχαλη μας?οι βορειοι δεν εχουν ψυχη? Παντως στο εικοσαρικο δεν διακρινω σοβαρο σφαλμα,ισως είναι από την φθορα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #12 στις: Οκτώβριος 13, 2015, 05:39:01 μμ » |
|
Βεβαιως κυριε Γιαννη μας και οι βορειοι και οι νοτιοι εχουν........οι μονοι που δεν εχουν ειναι οι παντρεμενοι για να θυμηθουμε λιγο και την απολαυστικη σειρα που παιζοταν πριν χρονια στην TV ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ που απο οτι διαβασα καπου θα συνεχισει τον επομενο κυκλο της
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #13 στις: Οκτώβριος 13, 2015, 10:52:39 μμ » |
|
οι παντρεμενοι με τους παντρεμενους και οι ζωντανοι με τους ζωντανους κ.Γιαννη εχει ενα εξογκωμα στην γωνια ψηλα και ενα παραξενο λουστρο μαζεμενο ,φαινεται,αυτο με παρεξενεψε οτι απο αυτη την μεριια δεν ειναι ταλαιπωρημενο,με αλλα 100 20αρικα που το συγκρινα δεν ξαναδα αλλο,εχει ξαναυπαρξει τετοιο σφαλματακι υ.γ εσυ κ.Γιαννη μας εισαι νιαρ του γουερ;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|