παιδιά έχετε μπλέξει κάρτες-Paypal-Ebay-εμβάσματα σε ένα θέμα και δεν βγαίνει έτσι άκρη...
Έχεις δίκιο!Λοιπόν:
1) Το συγκεκριμένο Θέμα αφορά
αποκλειστικά τα τραπεζικά εμβάσματα, έως 500 Ευρώ, από ελληνική τράπεζα, σε τράπεζα του εξωτερικού.
Για πληρωμές με PayPal υπάρχει άλλο Θέμα και καλό νομίζω θα ήταν να μην τα μπερδεύουμε.
Να μη γράφουμε δηλαδή εξελίξεις επί του ενός θέματος (π.χ. για PayPal) στο thread του άλλου (π.χ. στα εμβάσματα για 500 Ευρώ).
Βέβαια, πρώτος φταίω εγώ, διότι άνοιξα το θέμα για το όριο των 500 Ευρώ για εμβάσματα και έγραψα ότι ολοκλήρωσα επιτυχώς πληρωμή στο εξωτερικό μέσω PayPal και συνδεδεμένης σε αυτό προπληρωμένης "VISA Πειραιώς".
2) Νομίζω ότι εξελίξεις/δυνατότητες για πληρωμές στο εξωτερικό με Πιστωτικές/Προπληρωμένες,
μέσω όμως PayPal, πρέπει να γράφονται στο σχετικό Θέμα που έχει ανοίξει ("Pay Pal").
Με άλλα λόγια, νομίζω ότι το συγκεκριμένο Θέμα ("Pay Pal") μπορεί να καλύψει/"στεγάσει" και εξελίξεις που αφορούν σε πληρωμές με Κάρτες (Πιστωτικές/Χρεωστικές/Προπληρωμένες),
είτε αυτές είναι συνδεδεμένες, είτε όχι με λογαριασμό Pay Pal.
Εκτός βέβαια και αν κάποιος φίλος θέλει ν'ανοίξει άλλο Θέμα
αποκλειστικά για
άμεσες πληρωμές (χωρίς Pay Pal δηλαδή) με Κάρτες (Πιστωτικές/Χρεωστικές/Προπληρωμένες).
Τα γράφω όλα αυτά, για να μην μπερδεύουμε τα μπούτια μας και επειδή -φευ!- το θέμα με τα Capital Controls απ'ότι φαίνεται θα μας..."συντροφεύσει" για αρκετό καιρό!