|
steliosan
|
|
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 08:15:27 πμ » |
|
μια χαρά. στείλε..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 09:01:44 πμ » |
|
XF-40,45 αρκετα ομορφη και σε αυτην την κατασταση.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 11:08:37 πμ » |
|
Αντρεα καλημέρα, καπου εκει τη βλεπω και γω κατι σε χφ40 ..βεβαια υπαρχουν πολλοι παραμετροι ..αν δεις για παράδειγμα καποια ιχνη λουστρου εστω στις εσοχες θα μπορουσε να παρει ένα συν..αν δεν εχει ιχνη λουστρου και ταυτόχρονα π.χ εχει εστιακα contact marks ..θα μπορουσε να την βαθμολογησουν πιο αυστηρα..κτλ Όπως και να χει ειναι.. ανω του μεσου ορου των δραχμων αυτης της περιοδου μιας και οι περισσοτερες ειναι af..f-..f.... και γενικα ειναι μια δραχμή ομορφη σε αυτή την κατασταση.. Καλοριζικη Αντρεα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 05:43:00 μμ » |
|
Ναι είναι ομορφούλα. Αφού έχω το 5άλιρο και την δραχμή, ένα δίλεπτο και τα χαλκονικέλινα, θα την κάνω και την κρητική πολιτεία, από εκεί που δεν το περίμενα! Ευχαριστώ πολύ για τις εκτιμήσεις σας κύριοι, η αλήθεια είναι ότι την έχω πάνω από μισό χρόνο αλλά ποτέ δεν βρήκα τον χρόνο να ασχοληθώ με όλα τα κομμάτια που πήρα τότε. Και ήταν αρκετά συμπαθητικά. Η συγκεκριμένη μάλλον δεν έχει λούστρο, ίσως απειροελάχιστο στα γράμματα στον εμπροσθότυπο στις 13 & 30, και ένα δυο ξυσιματάκια σχεδόν δεν είναι ορατά χωρίς λούπα. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής για vf την έβλεπα , αλλά δεν έχω και τεράστια εμπειρία στην Κρητική Πολιτεία , εύκολα νομίσματα στην φθορά και μικρή η διαφορά για να ανέβουν σε βαθμό. I am a happy man. Μόλις γύρισα από ψάρεμα, 2 μαγιάτικα και μια τσιπούρα, είδα και την δραχμούλα για χφ, τι άλλο να θέλει κάποιος?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 06:04:04 μμ » |
|
εύκολα νομίσματα στην φθορά και μικρή η διαφορά για να ανέβουν(και κατεβουν) σε βαθμό. I am a happy man. Μόλις γύρισα από ψάρεμα, 2 μαγιάτικα και μια τσιπούρα, είδα και την δραχμούλα για χφ, τι άλλο να θέλει κάποιος? Τιποτα ..εισαι ωραιος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 06:10:48 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 06:12:45 μμ » |
|
Μην του δωσεις ουτε λεπι,θα πλακωσει τις ρακες και θα μας ζαλισει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 06:14:25 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 06:17:31 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 06:19:37 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 06:21:37 μμ » |
|
Μαρκο κατι μου λεει ότι ειχες πεσει σε καζανι μικρος.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|