Επισης, αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω οτι Είναι σακούλες γραμματοσήμων άπλυτα που πουλιόνται στις φιλοτελικές
εταιρίες 3 - 5 ευρώ η χιλιάδα.
Εγω που ρωτησα μου ειπαν οτι τα πολυ απλα και ευκολα γραμματοσημα εχει το σακουλακι 30-40 ευρω.
Αλλο 3 ευρω κι αλλο 40.
Απλα το ανεφερα επειδη ρωτησα και μου το ειπαν στο μαγαζι.
Το αλπμουμ εμεινε να παρω τωρα!
Καλησπέρα και από εμένα, στο Μοναστηράκι στους πάγκους βρίσκεις τα 500 γραμματόσημα προς 10 περίπου ευρώ σε σακουλάκι.Στην πλειοψηφία τους είναι κοινά σφραγισμένα ετών 1960-2000.Στο ebay είχα βρει τα 1000 γύρω στα 15-20 ευρώ.Αναφέρομαι στα κοινότατα , σφραγισμένα κομμάτια και όχι σε σπανιότητες.
Στα υπόψη ότι όταν αγοράζεις με το κιλό θα βρεις αρκετά διπλά και χαλασμένα.
Στη θέση σου θα αγόραζα 2 άλμπουμ.ένα για τα ελληνικά που θα τα είχα ανά έτος σύμφωνα με τον κατάλογο και έναν για τα ξένα ανά χώρα ή θέμα και μέχρι να τα τακτοποιήσω δεν θα προχωρούσα σε νέες αγορές γραμματοσήμων γιατί θα χανόμουν..
Καλησπερα!
Προς το παρων δεν θ'αγορασω κανενα! Εδω καλα καλα δεν εχω φτιαξει τα δικα μου,αν αγοραζα κι ολας,αστα να πανε!
Αυτα που βρηκα εγω σε μαγαζι,τα εδινε 30-40 ευρω Μιλαμε για γραμματοσημα σφραγισμενα και κολλημενα πανω σε κομμενα χαρτακια!
Απο αλμπουμ ειδα καποια,αλλα δεν ξερω με ποσες σελιδες να παρω 8 η 16; Ελεγα να παρω τον 8 σελ. 2 αλμπουμ 1 για Ελληνικα κι 1 ξενα.
Ποσα περιπου γραμματοσημα χωραει των 8 σελιδων;
Παντως απο τα λιγα που διαβασα εχει πολυ ωραια πραγματα μεσα το βιβλιο.
Αντε να δουμε τι θα κανουμε!