Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Νοέμβριος 01, 2024, 03:24:16 πμ
Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 ... 7
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Βοηθεια και συμβουλες!  (Αναγνώστηκε 28476 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μαρκος
Πλατινένιο
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 05:23:23 μμ »

με τα κλειδια μου αρεσει και εμενα και τα σιδερα εχω 2 με τα καρβουνα,εχω και ενα φλογιστρο παλιο και αυτο,εμενα δεν με κουραζεις ,με ευχαριστεις  και περναει η ωρα μου ομορφα,να τα χαιρεσαι σε ζηλευω με την καλη εννοια γιατι βρηκες μια πολυ καλη βαση,μερακλης ο πατερας σου ,ετσι να του πεις ειπε ενας Κρητικος
Καταγράφηκε
Valeroi
Χρυσό μέλος

Προφίλ WWW
« Απάντηση #31 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 05:35:25 μμ »

Τώρα εκει έχεις μπλέξει...

Βασικα για αρχή μη σε πιάνει τρέλα με τους καταλόγους όποιον και να πάρεις απο τους 3 έχει όλες τις πληροφορίες για να ξεκινήσεις και ποικιλές και όλα. Τα ψάγμενα πράγματα δεν τα χρειάζεσαι προς ώρας.

Τώρα γιατι έχεις μπλέξει γιατί πρέπει να τσεκάρεις τους φακέλους να δεις ημερομηνίες, αν δες λάθος ημερομηνιές πχ 31/2/χχχχ είναι σφάλμα και τον κρατάς ως έχει τώρα με μουτζωρομένες ημερομηνίες και σραγίδες που δεν φαίνονται καλά μπορείς να τα ξεκολήσεις τα γραμματόσημα.

Και αυτό που σου είπα για τα σφάλματα πολύ είναι απλά είναι ένας απο τους κάλους που έχουμε εμείς του φιλοτελισμού
Καταγράφηκε

Το blog μου στο https://philatelious.wordpress.com/
Αχιλλεας
Τακτικός
**

Φύλο: Άντρας

Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 05:43:28 μμ »

Τώρα εκει έχεις μπλέξει...

Βασικα για αρχή μη σε πιάνει τρέλα με τους καταλόγους όποιον και να πάρεις απο τους 3 έχει όλες τις πληροφορίες για να ξεκινήσεις και ποικιλές και όλα. Τα ψάγμενα πράγματα δεν τα χρειάζεσαι προς ώρας.

Τώρα γιατι έχεις μπλέξει γιατί πρέπει να τσεκάρεις τους φακέλους να δεις ημερομηνίες, αν δες λάθος ημερομηνιές πχ 31/2/χχχχ είναι σφάλμα και τον κρατάς ως έχει τώρα με μουτζωρομένες ημερομηνίες και σραγίδες που δεν φαίνονται καλά μπορείς να τα ξεκολήσεις τα γραμματόσημα.

Και αυτό που σου είπα για τα σφάλματα πολύ είναι απλά είναι ένας απο τους κάλους που έχουμε εμείς του φιλοτελισμού

Πω! θελει δουλεια αυτο! πρεπει να βλεπω εναν εναν για το αν εχει σφαλμα!  Απορία
Χαχαχα!!! Θα το κανω! Τι να κανουμε! Τωρα που μπηκα στο χορο θα χορεψουμε!
Τους καταλογους να τους παρω απο το ιντερνετ η απο καποιο μαγαζι; Θα προτιμουσα απο μαγαζι για να τον πιασω στα χερια μου! Απο το ιντερνετ μπορει να παρω καμια πατατα!  Σαρκασμός
Αυριο το πρωι που δουλευω 12ωρο θα τα παρω μαζι μου στο γραφειο και θα δω εναν εναν τους φακελους.
Αν βρω σφαλμα,στελνω φωτο και μου λετε!
Καταγράφηκε
Αχιλλεας
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 06:00:48 μμ »

με τα κλειδια μου αρεσει και εμενα και τα σιδερα εχω 2 με τα καρβουνα,εχω και ενα φλογιστρο παλιο και αυτο,εμενα δεν με κουραζεις ,με ευχαριστεις  και περναει η ωρα μου ομορφα,να τα χαιρεσαι σε ζηλευω με την καλη εννοια γιατι βρηκες μια πολυ καλη βαση,μερακλης ο πατερας σου ,ετσι να του πεις ειπε ενας Κρητικος

Να'σαι καλα φιλε μου!
Ειναι οντως μερακλης,απλα μερικες φορες μου εσπαγε τα νευρα γιατι ολη την ωρα εφερνε διαφορα και τα εβαζε μες στη μεση στο σπιτι. Εγω μεγαλωσα απο τα 3 μου μονο με τον πατερα ( χωρισμενοι γονεις ) και αναγκαστικά, τις δουλειες του σπιτιου και το μαγειρεμα τα ειχα εγω ( την τυχη μου μεσα ) Σκεψου να εχεις να φτιαχνεις και οτι αλλο εφερνε στο σπιτι! Ενταξει, η αληθεια ειναι οτι ειχε την φαση του ολο αυτο, διοτι καναμε πολλα πραγματα μαζι! Αλλα ωρες ωρες ηταν πολυ σπαστικο χαχαχα!!!
Τωρα τον εχω κλεισμενο σε ενα διαμερισμα στην Αθηνα λογω εγκεφαλικου!
Οτι φτιαχνω τωρα και του το δειχνω,τον πιανει μια χαρα λες και εγινε κατι σπουδαιο χαχαχα!!!
Γι'αυτο θελω να φτιαξω και τα γραμματοσημα! Καλα το χειροτερο ηταν οταν μου ειπε να παρω μαζι στην Αθηνα τα παλαια μπρουτζινα ταψια,κατσαρολικα κτλ. Φρικαρα στ'αληθεια! Αφου δεν του τα εφερα στο κεφαλι,τυχερος ηταν!
Θα κατσω να δω σιγα σιγα τα γραμματοσημα αυριο και θα βαλω καποιες φωτο για αρχη.
Καταγράφηκε
μαρκος
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 06:12:02 μμ »

φιλε μπραβο σου ,εγω τον εχασα πριν 105 μερες 68 χρονων και ειχα μεγαλη σχεση μαζι του,να απολαμβανεις την καθε στιγμη μαζι του,οτι παρεις τωρα που ειναι στην ζωη ειναι ευλογια,εμενα οταν πεθανε εβγαλα μαντιναδες στην γιορτη του πατερα που ηταν μετα απο μια βδομαδα......και του λεγα
περυσι τετοια εποχη
σου κρατουνα την χερα
μαδα τα χρονια σου πολλα
που να τα πω πατερα

μα εγω θα πω χρονια πολλα
και ας μην εισαι ομπρος μου
δεν σβησνει η αναμνηση
που χω για σενα φως μου

ωστε να ζει μες στην ζωη
διπλα του παντα νασται
πατερα μονο μια φορα
εχουμε να θυμαστε

περαστικα ευχομαι και γρηγορη αναρρωση στον πατερα σου Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε
Αχιλλεας
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 06:22:41 μμ »

φιλε μπραβο σου ,εγω τον εχασα πριν 105 μερες 68 χρονων και ειχα μεγαλη σχεση μαζι του,να απολαμβανεις την καθε στιγμη μαζι του,οτι παρεις τωρα που ειναι στην ζωη ειναι ευλογια,εμενα οταν πεθανε εβγαλα μαντιναδες στην γιορτη του πατερα που ηταν μετα απο μια βδομαδα......και του λεγα
περυσι τετοια εποχη
σου κρατουνα την χερα
μαδα τα χρονια σου πολλα
που να τα πω πατερα

μα εγω θα πω χρονια πολλα
και ας μην εισαι ομπρος μου
δεν σβησνει η αναμνηση
που χω για σενα φως μου

ωστε να ζει μες στην ζωη
διπλα του παντα νασται
πατερα μονο μια φορα
εχουμε να θυμαστε

περαστικα ευχομαι και γρηγορη αναρρωση στον πατερα σου Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού

Λυπαμαι πολυ!

Πολυ ομορφο αυτο που του εγραψες! Να ειστε εσεις καλα,για να τον θυμαστε παντα!
Κι εγω αυτο προσπαθω να κανω,περναω ωρες μαζι του γιατι ξερω οτι δεν θα τον εχω για παντα!
Ας τ'αφησουμε αυτα γιατι πονανε!

Τους φακελους δεν θα τους χαλασω,απλα σκεφτηκα μηπως και τους εκοβα λιγο για να μικρυνει ο ογκος τους.
Τα μονα Γραμματοσημα θα τ'αφησω για το τελος!
Καταγράφηκε
Valeroi
Χρυσό μέλος

Προφίλ WWW
« Απάντηση #36 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 07:48:40 μμ »

Αν αποφασίσεις να τους κρατήσεις σαν φακέλους θα τους κρατήσεις ως έχουν μη τους ακουμπήσεις καθόλου. Πάρε άλμπουμ για φακέλους και θα είσαι μια χαρα. Απλά δεν ξέρω αν είναι όλοι τόσοι ενδιαφέροντες να τους κρατήσεις όλους.
Καταγράφηκε

Αχιλλεας
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 08:03:16 μμ »

Αν αποφασίσεις να τους κρατήσεις σαν φακέλους θα τους κρατήσεις ως έχουν μη τους ακουμπήσεις καθόλου. Πάρε άλμπουμ για φακέλους και θα είσαι μια χαρα. Απλά δεν ξέρω αν είναι όλοι τόσοι ενδιαφέροντες να τους κρατήσεις όλους.

Δεν ξερω! Θα κρατησω καποιους οπως ειναι,αλλα σιγουρα καποιοι θα θελουν κοψιμο!
Αυτους που θα χαλασω,αν το κανω, θα στειλω πρωτα φωτο εδω και μου λετε! Αυριο αυτη την δουλεια θα κανω!
Να ρωτησω κατι; Τα ονοματα μου φαινονται στους φακελους,αν τα βγαλω φωτο και το στειλω εδω,δεν νομιζω να υπαρχει καποιο θεμα; Βεβαια οπως ανεφερα σε αλλο μηνυμα,καποιοι φακελοι ειναι απο τον Δημο της Ικαριας προς την Νομαρχια Σαμου. Δεν πιστευω να υπαρχει θεμα;
Καταγράφηκε
Αχιλλεας
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 08:06:35 μμ »

Δημο Αγιου Κηρυκου Ικαριας ηθελα να πω! Προς Νομαρχια Σαμου
Καταγράφηκε
Αχιλλεας
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 08:08:44 μμ »

Επισης, τα ονοματα που φαινονται στους φακελους ηθελα να πω! κι οχι ονοματα μου!
Ολο λαθη κανω σημερα!  Χαμόγελο
Καταγράφηκε
Valeroi
Χρυσό μέλος

Προφίλ WWW
« Απάντηση #40 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 08:21:51 μμ »

Κατά τη γνώμη μου εγω θα κράταγα φακέλους απο και προς δημόσιες αρχές, από και πρός πρόσωπα με αξίωμα, φακέλους με πάρα πολλά γραμματόσημα πάνω, ή πολλές σφραγίδες, φακέλους που μπορείς να βρείς λάθη στις ημερομηνίες, φακέλους που επιστράφηκαν από λάθος διεύθυνση και φακέλους που έχουν περάσει απο γραφεία των ΕΛΤΑ που δεν υπάρχουν τώρα (αλλά δε νομίζω να έχεις τόσο παλιούς) ή που έχουν πάει σε νησία ή μέρη που έχουν ερημώσει τώρα.

Και πάλι όλα όσα σου λέω τώρα σε πάνε σε βαθιά νερά του φιλοτελισμού και αντικείμενα που δε μπορείς να τα συλλέξεις εύκολα.

Το απλό είναι να τα ξεκολλήσεις όλα και να τα βάλει σε άλμπουμ, ή απλά βάλεις τους φακέλους σε άλμπουμ αν δε θές να τους κρατήσεις όλους επέλεξε κάτι απο τα παραπάνω
Καταγράφηκε

salonico
Αργυρό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 09:15:37 μμ »

Αν έχεις και άλλα γερμανικά σαν αυτά της φωτο μην τα βουτήξεις στο νερό όπως τα υπόλοιπα, επειδή ένα 20% έχει αριθμό στην πίσω όψη της γόμας, ο οποίος διαλύεται έυκολα στην επαφή με το νερό.
Τα γραμματόσημα αυτά ξεκολλάνε αμέσως με τσιμπίδα από το χαρτί πριν προλάβουν να ρουφήξουν υγρασία, αν τα αφήσεις να επιπλέυσουν 5-10 δευτερόλεπτα σε νερό που έχει βρασει.
Καταγράφηκε
Αχιλλεας
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 09:33:36 μμ »

Κατά τη γνώμη μου εγω θα κράταγα φακέλους απο και προς δημόσιες αρχές, από και πρός πρόσωπα με αξίωμα, φακέλους με πάρα πολλά γραμματόσημα πάνω, ή πολλές σφραγίδες, φακέλους που μπορείς να βρείς λάθη στις ημερομηνίες, φακέλους που επιστράφηκαν από λάθος διεύθυνση και φακέλους που έχουν περάσει απο γραφεία των ΕΛΤΑ που δεν υπάρχουν τώρα (αλλά δε νομίζω να έχεις τόσο παλιούς) ή που έχουν πάει σε νησία ή μέρη που έχουν ερημώσει τώρα.

Και πάλι όλα όσα σου λέω τώρα σε πάνε σε βαθιά νερά του φιλοτελισμού και αντικείμενα που δε μπορείς να τα συλλέξεις εύκολα.

Το απλό είναι να τα ξεκολλήσεις όλα και να τα βάλει σε άλμπουμ, ή απλά βάλεις τους φακέλους σε άλμπουμ αν δε θές να τους κρατήσεις όλους επέλεξε κάτι απο τα παραπάνω

Καλα! Κατσε πρωτα να ξεχωρισω τα Ελληνικα απο τα ξενα και στην συνεχεια βλεπουμε!
Καταλαβα τι θελεις να πεις! Το ξερω οτι εχει πολλα μονοπατια αυτος ο "Δρομος"
Εγω για αρχη,θελω απλα να δω τι υπαρχει και τι γινεται! Δεν ξερω τι υπαρχει εκει μεσα! Μπορει να εχει παρα πολυ παλαια Γραμματοσημα και αξιας,αλλα μπορει να εχει και απ'τα πιο απλα!
Σκοπος μου δεν ειναι τα χρηματα! Αν καποια στιγμη αποφασισω να τα δωσω για τον Α η Β λογο τοτε θα ειστε οι πρωτοι που θα το μαθετε!
Απλα θελω να μπω λιγο στο πνευμα της ολης φασης! Αυριο το πρωι θα ξεκινησω να βλεπω το τι γινεται! Στην δουλεια 12 ωρες δεν θα εχω να κανω κατι αλλο,οποτε ειναι ευκαιρια.
Θα χρειαστω και μεγενθυτικο φακο ε; Εχω εναν αλλα ειναι κινεζια  Μεγάλο χαμόγελο Πιστευω να κανει δουλεια.
Καταγράφηκε
Valeroi
Χρυσό μέλος

Προφίλ WWW
« Απάντηση #43 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 10:08:06 μμ »

Πάρε απο το πλαίσιο έναν έχει με 5ε μια χαρά φακούς για αρχή και κατάλογο όπωσδίποτε. Όποιον βρείς αν εισαι Αθήνα μπορείς τον ερμη τον περσινό να τον βρείς με 10 και θεσσαλονικη πάρε καραμίτσου. Τον τσέπης του βλαστού δεν στον προτείνω γιατί ο τσέπης δεν έχει όλες τις εικόνες μέσα απο όλλα τα γραμματόσημα και επειδή είναι μικρό σε μέγεθος μπορεί να σου τη σπάσει ώρες ώρες.
Καταγράφηκε

Αχιλλεας
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 10:27:17 μμ »

Πάρε απο το πλαίσιο έναν έχει με 5ε μια χαρά φακούς για αρχή και κατάλογο όπωσδίποτε. Όποιον βρείς αν εισαι Αθήνα μπορείς τον ερμη τον περσινό να τον βρείς με 10 και θεσσαλονικη πάρε καραμίτσου. Τον τσέπης του βλαστού δεν στον προτείνω γιατί ο τσέπης δεν έχει όλες τις εικόνες μέσα απο όλλα τα γραμματόσημα και επειδή είναι μικρό σε μέγεθος μπορεί να σου τη σπάσει ώρες ώρες.

Αθηνα μενω! Τον Ερμη απο που μπορω να τον βρω;
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 ... 7
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement