herakliotis
|
|
« Απάντηση #30 στις: Ιανουάριος 30, 2011, 11:10:16 πμ » |
|
Tα κολοκυθακια τηγανιτα με την ριγανη ειναι μια χαρα!! (Μου ανοιξες την ορεξη για ταβερνα τωρα) Οσο για το τι σκεφτωντε οι Αμερικανοι για να μας παρουν τα χρηματα ακομα δεν ειδαμε τιποτα!! Μηπως το ΔΝΤ αμερικανικη εφευρεση δεν ειναι??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
okamisa
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
« Απάντηση #31 στις: Ιανουάριος 30, 2011, 11:41:40 πμ » |
|
Ειναι η εκδικηση του φθαρμενου νομισματος.Αυτο φανερωνει οτι μπορεις να κανεις συλλογη και με λιγα χρηματα και με μικρο βαλαντιο γιατι στην πλειοψηφια τους οι χαμηλοι βαθμοι βρισκονται σε χαμηλες τιμες.Τωρα αν αυτο δεν αρεσει σε σενα και σε μενα δεν εχει καμμια σημασια.Το θεμα ειναι οτι γινεται.
Οσο για το τι σκεφτωντε οι Αμερικανοι για να μας παρουν τα χρηματα ακομα δεν ειδαμε τιποτα!!
συμφωνω και με τους δυο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #32 στις: Ιανουάριος 30, 2011, 12:22:14 μμ » |
|
καλημερα
σημερα εκανα μια βολτα στο μοναστηρακι στους παγκους εψαχνα για το 2δρχ δεν το ειχε κανενας ολοι μου ελεγαν οτι μπορουν να το βρουν μηπως τα εχουν κρυψει οι εμποροι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #33 στις: Ιανουάριος 30, 2011, 12:29:43 μμ » |
|
Λεωνιδα τιμες σου ειπαν?? Ας ρωτουσες σε τι τιμη περιπου θα στο εδιναν,,, Λογικο ειναι οτι οποιον και να ρωτησεις θα σου πει οτι θα στο βρει μπας και σε πειασει πελατη!! Σε χαμηλες καταστασεις σαν το δικο σου υπαρχουν αρκετα νομισματα φιλε αριστερα δεξια, αμα ψαχτεις θα το δεις δεκα φορες, αλλα οταν το νομισμα ειναι απο xf και πανω τα κομματια λιγοστευουν και γινονται δυσευρετα και η τιμη εκτιναζετε στα υψη!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #34 στις: Ιανουάριος 30, 2011, 12:37:59 μμ » |
|
Και οσοι ψαχνετε στους παγκους για διφραγκο του 68 προσοχη μην σας δωσουν κανενα σαν αυτο που εχω βαλει εδω http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=655.0οπως λεει ο φιλος Θωμας το ασημι του δεν ειναι απο καλο κραμα και κρυωνει ευκολα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #35 στις: Ιανουάριος 30, 2011, 12:43:15 μμ » |
|
οπως τα λες πολυ καλυτερο απο το δikο δεν εχω τυχει ακομα βεβαια δεν το εχω ψαξει και ιδιαιτερα εχει ο θειος ενα vf για το οποιο σου ελεγα και ελπιζω να μου το δωσει ο γεωργιαδης στο μοναστηρακι για ηθελε 300 για vg 450 καποιοι αλλοι για να παρουν το δικο μου μου εδιναν απο 60 εως 80 μεσα επεσες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sofronis8
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #36 στις: Απρίλιος 26, 2011, 05:34:47 μμ » |
|
χαιρετω την παρεα. Χριστος Ανεστη και Χρονια πολλα σε ολους
παιδια για δειτε λιγο αυτο το διδραχμο και πειτε μου εκτιμηση.
αλλη μια ερωτηση. το 47.419 που αναφερει ο καραμητσος ισχυει?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #37 στις: Απρίλιος 26, 2011, 06:30:15 μμ » |
|
Η κατασταση του ειναι vg Σωφρονη!! Δεν αξιζει πανω απο 200 ευρω κατα την δικη μου εκτιμηση!! Οτι λεει ο Καραμητσος μεσα ισχυει φιλε, ειναι ο ποιο εγκυρος καταλογος που βγηκε μεχρι σημερα!! Απλα οι τιμες του 2007 αρχιζουν τωρα να πιανουν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
|
okamisa
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #39 στις: Μάιος 24, 2011, 06:25:17 μμ » |
|
αφού λέει ο (ολλανδός) άνθρωπος στην περιγραφή:
''Deze munt is een NAMAAK MUNT / NASLAG van zeer goede kwaliteit. De echte munt is bijna niet te vinden en onbetaalbaar. Is een goede opvuller om uw verzameling kompleet te maken.'' μετάφραση: ''Το νόμισμα αυτό δεν είναι πραγματικό. Το κέρμα αυτό είναι ένα πλαστό νόμισμα / ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ πολύ καλής ποιότητας. Το πραγματικό κέρμα είναι δύσκολο να βρεθούν και ανεκτίμητο. Είναι ένα καλό υλικό πληρώσεως για να ολοκληρώσετε την συλλογή σας.''
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
okamisa
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #40 στις: Μάιος 24, 2011, 06:26:19 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #41 στις: Μάιος 24, 2011, 06:32:52 μμ » |
|
Εγω Γιαννη εμεινα αφωνος απο τον πλειοδοτη!! Ονομα δεν θελω να μπει στο φορουμ αλλα πιστευω οτι ξερεις ποιος ειναι!! Απο τετοιο συλλεκτη (δεν τον γνωριζω προσωπικα αλλα ειναι γνωστος συλλεκτης) δεν το περιμενα να χωσει τοσα λεφτα για τετοιο νομισμα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #42 στις: Μάιος 24, 2011, 06:41:41 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
okamisa
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #43 στις: Μάιος 24, 2011, 07:28:12 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
okamisa
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #44 στις: Μάιος 24, 2011, 07:28:50 μμ » |
|
Εγω Γιαννη εμεινα αφωνος απο τον πλειοδοτη!! Ονομα δεν θελω να μπει στο φορουμ αλλα πιστευω οτι ξερεις ποιος ειναι!! Απο τετοιο συλλεκτη (δεν τον γνωριζω προσωπικα αλλα ειναι γνωστος συλλεκτης) δεν το περιμενα να χωσει τοσα λεφτα για τετοιο νομισμα δεν νομίζω οτι είναι αυτός που νομίζεις
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|