athas
|
|
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 05, 2015, 02:04:48 μμ » |
|
Σε μια δοκιμή που είχα κάνει παλιότερα μου έβγαλε τα παρακάτω:
There has been an issue processing your order. Please log out and log back in to complete your order. If the problem persists please contact us. Sorry, something went wrong.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
Misha19
|
|
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 08, 2015, 12:01:28 μμ » |
|
Καλησπέρα παιδία ενδιαφέρομαι και εγώ! Αν δεν μπορεί κάποιος να τα παραγγείλει τα παραγγελω εγώ!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Misha19
|
|
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 08, 2015, 04:25:46 μμ » |
|
Order Summary
Item Qty Price The Longest Reigning Monarch 2015 UK £20 Fine Silver Coin 10 £200.00 In Stock Shipping within 7 working days
Sub Total £200.00 Delivery Cost Free Total £200.00 βγαίνει 27.5 ευρώ το κομμάτι βέβαια δεν ξέρω με τι ισοτιμία θα κάνει την συναλλαγή η τράπεζα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Valeroi
|
|
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 08, 2015, 04:42:30 μμ » |
|
Εγώ είμαι μέσα όπως είχα πει και πριν για ένα κομμάτι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 08, 2015, 04:43:38 μμ » |
|
Αν σου περισσεύουν 3 τα παίρνω εγώ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 08, 2015, 04:46:12 μμ » |
|
Και εγώ 1
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 08, 2015, 04:48:54 μμ » |
|
Και εγω ένα αν υπαρχει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dca$h
|
|
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 08, 2015, 04:49:55 μμ » |
|
Eγω οπως εχω πει 2. Αλλα τελικα πως θα γινει? και ποιος θα κανει την παραγκελια? Ο Δημητρης? Ο Μιχαλης?ο αλλος Μιχαλης Καταραμενα cap-ctrl
|
|
|
Καταγράφηκε
|
m42b18 isT
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 08, 2015, 04:57:38 μμ » |
|
H royal mint δεν έχει απαντήσει ακόμα αν δέχεται μεταφορά χρημάτων με paylink
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 08, 2015, 05:21:44 μμ » |
|
Κατι εχασα; δυο εχω πει και γω......πρεπει να ξαναδηλωσω;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimmarko
|
|
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 08, 2015, 05:22:59 μμ » |
|
Εγώ τα Χριστούγεννα που θα είμαι πάνω σας φέρνω ότι θέλετε. Υπάρχει περίπτωση να πάω και πιο πριν καμιά βόλτα αν βρω ελεύθερο χρόνο φυσικά... ...όπως και μπορώ να τα παραγγείλω και πιο νωρίς και να κάθονται σε σπίτι φίλου να με περιμένουν, αν και δεν νομίζω να εξαντληθεί κανένα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #26 στις: Σεπτέμβριος 08, 2015, 05:25:00 μμ » |
|
Εγώ τα Χριστούγεννα που θα είμαι πάνω σας φέρνω ότι θέλετε. Υπάρχει περίπτωση να πάω και πιο πριν καμιά βόλτα αν βρω ελεύθερο χρόνο φυσικά... ...όπως και μπορώ να τα παραγγείλω και πιο νωρίς και να κάθονται σε σπίτι φίλου να με περιμένουν, αν και δεν νομίζω να εξαντληθεί κανένα... θα με παρεις και μενα βολτα;θα ειμαι πολυ φρονιμο παιδι κιχ δεν θα βγαλω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dca$h
|
|
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 08, 2015, 05:27:59 μμ » |
|
Εγώ τα Χριστούγεννα που θα είμαι πάνω σας φέρνω ότι θέλετε. Υπάρχει περίπτωση να πάω και πιο πριν καμιά βόλτα αν βρω ελεύθερο χρόνο φυσικά... ...όπως και μπορώ να τα παραγγείλω και πιο νωρίς και να κάθονται σε σπίτι φίλου να με περιμένουν, αν και δεν νομίζω να εξαντληθεί κανένα... Οπως σου ειπα Δημητρη' τι τωρα τι τα Χριστούγεννα. εγω δεν εχω κανενα προβλημα και σε ευχαριστω για την προσφορα σου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
m42b18 isT
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #28 στις: Σεπτέμβριος 08, 2015, 05:34:42 μμ » |
|
Εγώ τα Χριστούγεννα που θα είμαι πάνω σας φέρνω ότι θέλετε. Υπάρχει περίπτωση να πάω και πιο πριν καμιά βόλτα αν βρω ελεύθερο χρόνο φυσικά... ...όπως και μπορώ να τα παραγγείλω και πιο νωρίς και να κάθονται σε σπίτι φίλου να με περιμένουν, αν και δεν νομίζω να εξαντληθεί κανένα... Οπως σου ειπα Δημητρη' τι τωρα τι τα Χριστούγεννα. εγω δεν εχω κανενα προβλημα και σε ευχαριστω για την προσφορα σου. To αυτό ισχύει και για μένα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimmarko
|
|
« Απάντηση #29 στις: Σεπτέμβριος 08, 2015, 05:53:14 μμ » |
|
Εγώ τα Χριστούγεννα που θα είμαι πάνω σας φέρνω ότι θέλετε. Υπάρχει περίπτωση να πάω και πιο πριν καμιά βόλτα αν βρω ελεύθερο χρόνο φυσικά... ...όπως και μπορώ να τα παραγγείλω και πιο νωρίς και να κάθονται σε σπίτι φίλου να με περιμένουν, αν και δεν νομίζω να εξαντληθεί κανένα... θα με παρεις και μενα βολτα;θα ειμαι πολυ φρονιμο παιδι κιχ δεν θα βγαλω αν δεν βγάλεις κιχ τι να σε κάνω....ωραία παρέα θα είσαι...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|