carrera
|
|
« στις: Αύγουστος 07, 2015, 03:52:39 μμ » |
|
Γεια σας, πολύ νέος στο χώρο, θέλω να κάνω την πρώτη μου αγορά αλλά ενώ διαβάζω εδώ και μέρες και ασχολούμαι, δεν μπορώ να βρω άκρη:
1. Τώρα με τα capital controls μπορώ να προμηθευτώ λίρες από την Τράπεζα Πειραιώς; Πήγα σε 3 πόλεις και ρώτησα και πήρα διαφορετικές απαντήσεις. Επικοινώνησα και με τα κεντρικά και πήρα αντιφατικές απαντήσεις.
2. Υπάρχει άλλος αξιόπιστος τρόπος να προμηθευτώ αυθεντικές λίρες;
3. Τι προτείνετε, λίρες Αγγλίας ή "τουβλάκι" ή κάποιο άλλο χρυσό νόμισμα; Σκοπός είναι η αποταμίευση.
Ευχαριστώ!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 07, 2015, 03:58:30 μμ » |
|
Ο καλυτερος τροπος αποταμιευσης σε χρυσο ειναι οι λιρες αγγλιας.Αν εισαι επαρχια θα πρεπει να ερθεις Αθηνα και να απευθυνθεις σε αξιοπιστα καταστηματα ή πωλητες ωστε να σε προμηθευσουν.Προσοχη τους επιτηδειους και τους απατεωνες.Μονο σε αξιοπιστους αποδεδειγμενα πωλητες.Ειδικα αν δεν γνωριζεις τις γνησιες απο τις πλαστες.
Καλη επιτυχια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
carrera
|
|
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 07, 2015, 03:59:51 μμ » |
|
Μονο σε αξιοπιστους αποδεδειγμενα πωλητες.
Αυτούς πού και πώς θα βρω;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
steliosan
|
|
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 07, 2015, 04:25:36 μμ » |
|
Porsche σε ποια πόλη είσαι;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
carrera
|
|
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 07, 2015, 04:31:16 μμ » |
|
Porsche σε ποια πόλη είσαι;
Εκτός από την Porsche carrera υπάρχουν και τα ποδήλατα carrera εν προκειμένω. Είμαι σε χωριό, αλλά μια φορά το μήνα πάω στην Αθήνα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μιχάλης 80
|
|
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 07, 2015, 04:33:09 μμ » |
|
Βασικά σε τι τιμή θα σε ενδιέφερε να αγοράσεις; ( σήμερα π.χ. )
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Όπως στρώνει ο καθένας , κοιμάται.
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 07, 2015, 04:38:07 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
carrera
|
|
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 07, 2015, 04:41:14 μμ » |
|
Η τιμή εξαρτάται από την χρονολογία, σωστά; Δεν ξέρω τι να προτιμήσω. Σκοπός μου είναι η αποταμίευση, δεν θέλω συλλεκτικά κομμάτια. Απλώς γνήσια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
alexandros7619
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
"Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο" Fyodor Dostoyevsky
|
|
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 07, 2015, 04:43:47 μμ » |
|
ναι θα θελα να μάθω και εγώ ποιοί ειναι οι αξιόπιστοι ,που να ξερεις οτι δεν θα σε κλέψουν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο" Fyodor Dostoyevsky
|
|
|
annita
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 07, 2015, 04:50:39 μμ » |
|
Η τιμή εξαρτάται από την χρονολογία, σωστά; Δεν ξέρω τι να προτιμήσω. Σκοπός μου είναι η αποταμίευση, δεν θέλω συλλεκτικά κομμάτια. Απλώς γνήσια. Η τιμη ειναι ιδια στις χρυσες λιρες(εκτος αν ειναι παλαιας κοπης η συλλεκτικες) κυριε carrera.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μιχάλης 80
|
|
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 07, 2015, 04:52:21 μμ » |
|
Η τιμή εξαρτάται από την χρονολογία, σωστά; Δεν ξέρω τι να προτιμήσω. Σκοπός μου είναι η αποταμίευση, δεν θέλω συλλεκτικά κομμάτια. Απλώς γνήσια.
Λάθος. Υπάρχουν λίγες πολύ συγκεκριμένες ημερομηνίες ( και όχι μόνο παλιές ) που έχουν υπεραξία πάνω από το χρυσό μέταλλο της λίρας. Οι περισσότερες ( γνήσιες εννοείται ) έχουν την ίδια τιμή.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μιχάλης 80
|
|
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 07, 2015, 04:58:00 μμ » |
|
ναι θα θελα να μάθω και εγώ ποιοί ειναι οι αξιόπιστοι ,που να ξερεις οτι δεν θα σε κλέψουν
Έχουν ανοίξει πάμπολλα θέματα αυτό τον καιρό " πως να ξεχωρίσω τις γνήσιες; " , "πως θα ξέρω ότι δεν θα με κλέψουν;" , "ποιοι είναι τίμιοι;" "ποιες είναι καλύτερα παλιές ή καινουργιες;" κτλ. Ξεκινήστε , αφου μελετήσετε αρκετά , τις αγορές σας από εδώ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μιχάλης 80
|
|
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 07, 2015, 05:05:35 μμ » |
|
Έχουν ανοίξει πάμπολλα θέματα αυτό τον καιρό " πως να ξεχωρίσω τις γνήσιες; " , "πως θα ξέρω ότι δεν θα με κλέψουν;" , "ποιοι είναι τίμιοι;" "ποιες είναι καλύτερα παλιές ή καινουργιες;" κτλ. Βέβαια , έχω την εντύπωση ότι αρκετοί απλώς τρολάρουν. Με το μπαρδόν κιόλας. Διότι τα παραπάνω ερωτήματα έχουν ήδη απαντηθεί παμπολες φορές.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 07, 2015, 05:41:28 μμ » |
|
Δεν εχεις αδικο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
carrera
|
|
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 07, 2015, 05:51:27 μμ » |
|
Ξεκινήστε , αφου μελετήσετε αρκετά , τις αγορές σας από εδώ.
Για αυτό έκανα εγγραφή και ζητάω κατευθύνσεις.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|