Τι σκέφτομαι εγώ ; Μπορεί να κάνω λάθος.
Επειδή η coininvest δεν είναι η σπηλιά του Νταβέλη (aka T.τ.E.) με 50 € spread αγοράς - πώλησης λειτουργεί με λιγότερο από 20 € spread, όταν είδε την απότομη πτώση του χρυσού και ξέροντας οτι θα κάνω επαναγορά, δεν την συνέφερε πια.
Οπότε "recipient unknown".
Λάθος του ταχυδρόμου ρε παιδιά !!
Sorry, shit happens !!!
Δηλαδή εννοείς ότι πήγε κανονικά η DHL στα γραφεία τους (συνήθως με δεκάδες αποστολές να πάρει και να δώσει καθημερινά, δεν θα είχε προφανώς μόνο την δικιά σου), είπαν τον κούριερ να περιμένει, τις παρατήρησαν όλες και πρόσεξαν την δικιά σου από τα στοιχεία αποστολέα, χτύπησαν στο σύστημα το όνομά σου, είδαν ότι μάλλον αφορά επιστροφή, αποφάσισαν εκείνη την στιγμή ότι δεν τους συμφέρει και είπαν στον Κούριερ "επειδή δεν θέλουμε να το παραλάβουμε αυτό επειδή έπεσε ο χρυσός, βάλτο ως "recipient unknown", το πήρε πίσω ο Κούριερ και έφυγε;
Αντιλαμβάνομαι τι λες αλλά σκέψου και το εξής :
O αριθμός του συστημένου είναι : RE620401185GR
Πάμε λοιπόν στο site της DHL Paket
https://nolp.dhl.de/nextt-online-public/searchΓράφουμε το νούμερο και search.
Πιο κάτω γράφει :show detailed recipient information.
Πρίν γράψεις κατευθείαν το 603 27 που είναι ο ταχυδρομικός κώδικας της διεύθυνσης της coininvest πάτα το :forgotten zip code ?
Θα σε πάει σε μια άλλη σελίδα και εκεί γράψε πόλη Frankfurt am Main και οδός Westhafenplatz
Θα σου βγάλει το 603 27 για ταχυδρομικό κώδικό.
Πήγαινε στην προηγούμενη σελίδα και γράψε το 603 27 και πάτα το τετραγωνάκι στο i'm not a robot δίπλα.
Θα σου ζητήσει να κάνεις κλικ στις σωστές εικόνες.
Αποτέλεσμα : Recipient EPMT
Δηλαδή European Precious Metals Trading (το κανονικό όνομα της coininvest). Αυτό σου λένε να γράψεις στο πακέτο :Ιδού και η επαλήθευση από e-mail που μου έστειλαν όταν τους ενημέρωσα για το recipient unknown.
Good morning,
Did you send the parcel to the address appearing below?
EPMT GmbH
Daniel Marburger
Westhafenplatz 1
60327 Frankfurt am Main
Germany Tel: +49-69-348-77570
Μόνο τηλέφωνο δεν είχα βάλει.
Δηλαδή το πακέτο είχε : Σωστή χώρα, σωστή πόλη, σωστό τ.κ., σωστό παραλήπτη και παρόλα αυτά recipient unknown ?
Πόσο μάλλον που όπως λες η DHL πηγαίνει δεκάδες αποστολές στα γραφεία τους.
Γιατί για εξωτερικό χρησιμοποιεί UPS.
Στο να αγοράσεις από την coininvest εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, είναι άψογοι.
Στο buy back έχω πλέον αμφιβολίες. Ας μας πει και κανένας άλλος, αν έχει εμπειρία με buy back.
Δεν ξέρω αν το πρόβλημά τους είναι στο buy back γενικά ή με το ασήμι ειδικά.
Γιατί και το δεύτερο πακέτο είχε αγορασμένο από την silver-to-go (τους ίδιους δηλαδή) και σφραγισμένο (δηλαδή δεν υπήρχε πιθανότητα για.......such a bad state that will have to be melted, όπως γράψανε για αστραφτερές μπριτάνιες που καθρεφτιζόσουνα μέσα) tube με αυστραλέζικα καγκουρώ 2016.
Μπαίνω στον πειρασμό να τους ξαναστείλω τα ίδια....να δω τι μπορεί να συμβεί αυτήν την φορά.
Αν κάτι συμβεί μια φορά είναι γεγονός, δεύτερη σύμπτωση, ε την τρίτη κάτι συμβαίνει......