http://i58.tinypic.com/35m2j68.jpgΑλλα με το συμπάθειο ειμαι τελείως αδιάβαστος σε αυτές! Μα τελείως. Μόνο βάσει των σφραγίδων (χρονολογίες) μπορώ να τα κατατάξω, και βάσει τυχόν επισημάνσεως που παραπέμπει σε ακόμη μεταγενέστερη έκδοση (βρήκα και εγώ ένα 25λεπτο που έχει επισημανση)... Τωρα αρχίζω να ξεψαχνίζω τον καραμήτσο και το net.
Ξέρω μόνον οτι είναι πολύ πιο χαμηλής χρηματικής αξίας σε σχέση με τις μεγάλες κεφαλές, ειδικά τα αθηναικά και ακόμη περισσότερο τα ακυρωμένα, σε σχέση με τα βελγικά όπου και αυτά είναι φθηνα αλλά καμμιά φορά βλέπει κανείς δυσκολούτσικα και -κατά συνέπεια- ακριβούτσικα ακυρωμένα (πχ hellas 62, βελγικό δίλεπτο σιτόχρωμο, το βιολετί σαραντάλεπτο hellas 70 με οδόντωση 11μισο) ή mint (πχ hellas 66 και 66a/b/c/d κλπ 25λεπτο μπλε). Και τίποτε specimen βεβαίως παραμένουν σε γαργαλιστικά καλές και ταυτόχρονα όχι απαγορευτικές τιμές. Κατά τα λοιπά, στα ακυρωμένα ιδιως, βλέπω μεγάαααααααλη απαξίωση τιμών! Άλλο βεβαίως η καθαρά συλλεκτική αξία...
Πάντως οι πολλαπλές εκδόσεις και οι ποικιλίες καλά κρατούν...Θ'αρχίσω διάβασμα...
Εκτίμηση από κανέναν γνώστη??
(τους χρειάζεται πάντως ένα bleach party και "σιδέρωμα"...)