|
athas
|
|
« Απάντηση #151 στις: Ιούλιος 23, 2015, 02:16:06 μμ » |
|
Το είχαμε κάνει ανέκδοτο από τότε. Και για τους 40 βαθμούς και... γιατί περιμέναμε να ξανανέβει να τον νικήσουμε, χεχε!
Φέτος... και ο Λεβαδειακός "φέρεται" να έπεσε με 43 βαθμούς, αλλά είναι τα παιχνίδια της Νίκης και του ΟΦΗ που τα έκαναν μπάχαλο. Ας περιμένουμε και την "τυπική" βαθμολογία. Πέρσι, με 40 βαθμούς έβγαινες 12ος, αν και πάλι Απόλλωνας και Άρης... είχαν τα δικά τους...
Τότε είχε σωθεί κανονικά και με το νόμο. Αλλά επενέβη ο Κουλούρης και έκανε πραξικοματικά τις ομάδες από 18 σε 16. Οπότε αναγκαστικά έπεσε και ο Μακεδονικός παρότι είχε τερματίσει 15ος. Ακολούθησε η αποχώρηση όλων των παλιών παικτών με αποτέλεσμα να μη ξανανεβεί ποτέ. Εντάξει δεν είναι η μοναδική περίπτωση. Βλέπε Φωστήρας, Προοδευτική, Εθνικός, Καλαμαριά κ.λ.π.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #153 στις: Ιούλιος 23, 2015, 06:13:47 μμ » |
|
Φίλε μου sac Δεν θα κάτσω να τα δω, όχι γιατί είμαι Ολυμπιακός, αλλά γιατί έχω παίξει στα τοπικά της Αθήνας και τα ξέρω από πρώτο χέρι. Με το πούλμαν που πηγαίναμε να παίξουμε στη Νέα Ιωνία, είχαμε μαζί μας και τον επόπτη (όπως λεγόταν τότε). Σταματήσε το πούλμαν δύο δρόμους πριν να κατέβει... για τα προσχήματα... Είναι σαν να μου λες ότι "γίνονται όργια στα μπαρμπουτάδικα". Ή στο χρηματιστήριο. Ή... στα συλλεκτικά. Φυσικά και γίνονται. Το θέμα είναι μια κατάσταση να τη ζήσεις από μέσα και να καταλάβεις πώς πραγματικά είναι και πώς πραγματικά λειτουργεί. Με το να κολλάς στο "ο Τσίπρας είναι καλός και ο Σόιμπλε κακός" δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα. Μιας και είπα για τα συλλεκτικά: Έχει κανένα νόημα να αρχίσω να λέω "εκείνο θα έπρεπε να είναι έτσι και ετούτο αλλιώς". Και "να δεις τι όργια γίνονται με κάποια νομίσματα και κάποιες δημοπρασίες". Το σίγουρο είναι ότι εσύ μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά (δηλαδή τη συλλογή σου), όσα "όργια" και να γίνονται γύρω σου. Και βέβαια... με τα όργια των συλλεκτικών ασχολούνται οι πικραμένοι, όχι όσοι κοιτάνε τις συλλογές τους.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #154 στις: Ιούλιος 23, 2015, 06:22:26 μμ » |
|
ΛΥΣΗ στο πρόβλημα είναι να αφήσουμε τους διαιτητές ήσυχους να κάνουν τη δουλειά τους και όχι να ψειρίζουμε την κάθε απόφαση. Στις πολιτισμένες ποδοσφαορικά χώρες τιμωρούνται τα σχόλια για τους διαιτητές. Και οι αγώνες διακόπτονται για ένα ποτήρι νερό.
Φέρτε Γερμανό ή Ισπανό διαιτητή να σφυρίξει ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα. Θα σας διαολοστείλει πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. (Ελληνιστί, δεν πρόκειται να το ξεκινήσει.)
Άλλωστε, όπως είπε και ο Καραγκούνης "Αν εγώ χάσω το πέναλτι, θα μου πούνε δεν πειράζει, δεν τρέχει τίποτα. Αν ο διαιτητής δώσει άσχετο πέναλτι, γιατί γίνεται ζήτημα;"
Κλπ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #155 στις: Ιούλιος 23, 2015, 06:43:12 μμ » |
|
Τότε είχε σωθεί κανονικά και με το νόμο. Αλλά επενέβη ο Κουλούρης και έκανε πραξικοματικά τις ομάδες από 18 σε 16. Ομολογώ ότι δεν τη θυμάμαι αυτή τη φάση. Ίσως δεν είχα δώσει σημασία. Θυμάμαι ότι ο Κουλούρης (και ο άλλος που το έπαιζε και γόης) είχανε κάνει διάφορες "μαγκιές" και τα είχανε κάνει όλα πιο μπάχαλο από ό,τι ήταν... Και φοβάμαι ότι και ο Κοντονής... το ίδιο μυαλό κουβαλάει...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #156 στις: Ιούλιος 23, 2015, 06:52:32 μμ » |
|
Ομολογώ ότι δεν τη θυμάμαι αυτή τη φάση. Ίσως δεν είχα δώσει σημασία. Θυμάμαι ότι ο Κουλούρης (και ο άλλος που το έπαιζε και γόης) είχανε κάνει διάφορες "μαγκιές" και τα είχανε κάνει όλα πιο μπάχαλο από ό,τι ήταν...
Αν το ψάξεις θα το βρεις. Είναι ευκολάκι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #157 στις: Ιούλιος 23, 2015, 06:59:50 μμ » |
|
Σε εμπιστεύομαι έτσι κι αλλιώς. :-)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zark4
|
|
« Απάντηση #158 στις: Ιούλιος 23, 2015, 07:16:32 μμ » |
|
Αρα παραδεχεστε όλοι οτι υπάρχει παράγκα.διαφθορά. η όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #159 στις: Ιούλιος 23, 2015, 07:27:20 μμ » |
|
Σε εμπιστεύομαι έτσι κι αλλιώς. :-)
Πρέπει γιατί με ξέρεις... Υ.Γ. Το δελτίο μου, φαντάζομαι, αν δεν καταστράφηκε, είναι ακόμη στον Μακεδονικό.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #160 στις: Ιούλιος 23, 2015, 07:40:34 μμ » |
|
Αρα παραδεχεστε όλοι οτι υπάρχει παράγκα.διαφθορά. η όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε Διαφθορά προφανώς υπάρχει στον επαγγελματικό αθλητισμό (αλλά και στον παρακάτω, τον υποτίθεται ερασιτεχνικό). Ακόμα και στα σχολικά πρωταθλήματα, υπάρχει, για το ποιος θα μπει στο ΤΕΦΑΑ. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι η διαφθορά είναι διαφορετική από αυτήν που νομίζετε. Και οπωσδήποτε δεν είναι αυτή που δίνει τα πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό. Και στα συλλεκτικά υπάρχει διαφθορά, επαναλαμβάνω. Αλλάζει κάτι για τον κάθε συλλέκτη;
Και μια πιο κρίσιμη ερώτηση: :-) Σε ποιον βαθμό μπορεί να επέμβει το κράτος για τη διαφθορά που υπάρχει στα συλλεκτικά; Απάντηση: Μόνο σε συγκεκριμένα θέματα και με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Θέλετε να σας δώσω για παράδειγμα και τα κ@λ@μπαρα; Κι εκεί υπάρχει διαφθορά, γενικώς, αλλά το κράτος και η δικαιοσύνη μπορούν να παρέμβουν... μόνο όταν παραβιάζονται νόμοι...
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 23, 2015, 08:05:52 μμ από sac »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Georgegate7
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Born to be ΓΑΥΡΟΣ!!!
|
|
« Απάντηση #161 στις: Ιούλιος 23, 2015, 08:19:21 μμ » |
|
Τι εγινε ρε παιδες;;"συλλεκτικο" σαιτ εγινε αθλητικο σαιτ;(αν καταλαβαινετε τι θελω να πω)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zark4
|
|
« Απάντηση #162 στις: Ιούλιος 23, 2015, 08:58:59 μμ » |
|
Χαχαχα.το εχουμε στο αιμα μας τα αθλητικα.ακομα κ σε συλλεκτικα. Κ σε φορουμ με κοπτοραπτουδες να μας εβαζες παλι για αθλητικα θα μιλαγαμε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
zafeiris1988
|
|
« Απάντηση #164 στις: Ιούλιος 24, 2015, 04:08:34 πμ » |
|
γίνονται που γίνονται όργια το θέμα είναι να τα μαθαίνουμε να παίζουμε κανένα στοιχηματάκι. Ήμουν για ένα χρόνο στο " σύστημα " γ εθνική αλλά δεν άντεξα πολύ με έβγαλαν στην απ'έξω. Και από εκεί που περνάς ζωή και κότα παλεύεις για το μεροκάματο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
τοις τολμώσιν η τύχη ξύμφορος
|
|
|
|