Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Νοέμβριος 01, 2024, 07:35:47 πμ
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: τωρα ειναι που δεν θα βρω ποτε δουλεια  (Αναγνώστηκε 2711 φορές)
0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΛΛΗΝΑΣ30
Τακτικός
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

η ταν η επι τας

Προφίλ
« στις: Ιούνιος 28, 2015, 09:55:54 μμ »

6μηνες ανεργος,μια χαρα,καλο κουραγιο κ δυναμη σε ολους τους ανεργους κ γενικα σε ολους τους ελληνες
Καταγράφηκε
miltos1819
Αργυρό μέλος

silver and gold is only real money!

Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 29, 2015, 12:30:42 πμ »

φιλε μου μην απελπιζεσε.τωρα περναμε τα χειροτερα αλλα να ξερεις οτι καμια μπορα δεν κρατα για παντα.Ειμαι σιγουρος οτι θα ερθουνε καλυτερες μερες.τωρα το μονο που μας απεμεινε ειναι να φανουμε δυνατοι και να μην λυγισουμε μπροστα σε αυτη την καταιγιδα.
Καταγράφηκε
ΕΛΛΗΝΑΣ30
Τακτικός
**

η ταν η επι τας

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 29, 2015, 09:48:50 πμ »

να σαι καλα φιλε μιλτο,δεν απελπιζομαι,ξερω να επιβιωνω,μεχρι και να μαγειρευω ξερω,τους αλους πιο πολυ λυπαμαι,ειδικα τα μικρα παιδια,
Καταγράφηκε
Smartmorpheus
Πλατινένιο

Προφίλ WWW
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 29, 2015, 09:50:30 πμ »

να σαι καλα φιλε μιλτο,δεν απελπιζομαι,ξερω να επιβιωνω,μεχρι και να μαγειρευω ξερω,τους αλους πιο πολυ λυπαμαι,ειδικα τα μικρα παιδια,

Φιλε μην απελπιζεσαι τώρα είμαστε όλοι άνεργοι
Καταγράφηκε

If you r good at something never do it for free...
ΕΛΛΗΝΑΣ30
Τακτικός
**

η ταν η επι τας

Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 29, 2015, 10:04:21 πμ »

να σαι καλα φιλε για την συμπαρασταση,μετα που εβαλα το θεμα αυτο σκεφτομουν,τωρα ολοι ανεργοι...ισως στεναχωρεθηκα γτ ειδα πως ειναι να εισαι ανεργος και σκεφτηκα τους αλους,εγω κατα ενα τροπο οχι οτι δεν εχω να φαω αλα εχω εκπαιδευτει 6μηνες στα δυσκολα,οι αλοι ομως;στην ισλανδια το εχω ξαναπει και το ξαναλεω,ακομα πριν χρεοκοπησουνε εβγαλε το κρατος καζανια με φαι και νερο σε ολους τους δρομους,εδω τι θα γινει;ουτε καταλαβανε αυτοι που χρεοκοπησανε και ας ειπε καποιος οτι απο χρηματιστες γινανε ψαραδες,ας γινω και εγω ψαρας αρκει να εχω να φαω και να ταισω την οικογενεια μου!!σκεφτηκα να φυγω εξωτερικο γτ ειμαι δουλευταρας ομως τι θα γινει αν φυγουμε ολοι οι αληθινοι αποδοτικοι ελληνες απο την ελλαδα;κ μεινει η σαπιλα στην Ελλαδα;αυτο σκεφτηκα κ δν εφυγα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 29, 2015, 10:20:29 πμ από ΕΛΛΗΝΑΣ30 » Καταγράφηκε
STYLOROC
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 29, 2015, 01:33:15 μμ »

Τέλος, η Ισλανδία διατηρεί παραδοσιακά ένα υγιέστατο πλεόνασμα στο εμπορικό της ισοζύγιο (εξάγει κυρίως θαλασσινά) με το οποίο μπορεί να χρηματοδοτεί το κράτος....

λογια μεγαλων ανδρων  Γιανης.
Καταγράφηκε

La révolution hellénique: liberté, égalité, frappernité
ΕΛΛΗΝΑΣ30
Τακτικός
**

η ταν η επι τας

Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 29, 2015, 09:37:11 μμ »

ετσι φιλε,εχεις δικιο,εμεις εχουμε τοση θαλασσα και γεωργια και κτηνοτροφια,οι ισλανδοι δεν ειχαν τιποτα!εχουμε και τον ορυκτο πλουτο και δεν μιλαω για χρυσο μονο,1 βουνο μπορει να δωσει χιλιαδες τονους μαρμαρου χωρις να καταστραφει η φυση.το εχω ξαναπει...υπαρχουν χιλιαδες τροποι να βρουμε λεφτα σαν κρατος και ολα δειχνουν οτι δεν θελουν....εχουμε και τα καλυτερα μαρμαρα πανω στη γη.δεν το χω ψαξει υπαρχει ελληνικο κρατικο εργοστασιο με μαρμαρα;ο θειος μου δουλευε παλια στους συνεταιρισμους στα σουπερ μαρκετ,μου λεγε δεν μπορουσε ετσι το κρατος να χασει λεφτα,υπηρχαν επιθεωρητες και οργανωση..που ειναι η αναπτυξη που λενε εδω και χρονια;εδω στη δραμα ειχανε κλεισει θυμαμαι το σοφτεξ και το σεκοβε 2 πολυ δυνατα εργοστασια,το σεκοβε εφτιαχνε σαλτσα ντοματα την καλυτερη στην ευρωπη και ειχε πολυ δουλεια ολος ο κοσμος και οι γεωργοι!!!οχι μονο καλαμποκι καλαμποκι...ετσι δεν γινεται αναπτυξη,πεισανε καποιους η δεη να βαλουν γαιδουραγκαθα πριν λιγα χρονια και μπηκανε μεσα με το κεφαλι οσοι βαλανε.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 29, 2015, 09:46:12 μμ από ΕΛΛΗΝΑΣ30 » Καταγράφηκε
ΕΛΛΗΝΑΣ30
Τακτικός
**

η ταν η επι τας

Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 29, 2015, 09:54:47 μμ »

ολοι θα γνωριζεται τα αλφαδια που αλφαδιαζουμε σκεπες κτλ,την καλυτερη ποιοτητα την εχουνε οι γερμανοι και την εισαγουμε πανακριβα..το γελοιο πιστευω,γτ ειναι γελοιο, το αλφαδι ο σκελετος του,το αλουμινιο φτιαχνεται ολος εδω στην ελλαδα!!!!μας το περνουν τζαπα!!βιδωνουν το υγρο πανω κ μας το ξαναπουλανε!!!για χρυσο....και δεν το πουλανε μονο σε εμας,σε ολη την γη το πουλανε.αυτα ολα τα λαμογηστικα αν δεν κοπουνε μαχαιρι δεν παμε μπροστα,δεν μπορουμε εμεις να βρουμε υγρο κ να βιδωσουμε πανω στο αλφαδι;κ να το εξαγουμε εμεις σε ολο τον κοσμο;ενα παραδειγμα απλο ηταν το αλφαδι,αυτα τα λαμογηστικα γινοντε και σε χιλιαδες αλες περιπτωσεις.στην περιπτωση της ισλανδιας κοπηκανε μαχαιρ ολες οι εισαγωγες ομως οι εξαγωγες τους χτυπησανε κοκκινο κ ετσι ειχανε αληθινη αναπτυξη και οχι τα παραμυθακια για αναπτυξη που ακουμε σαν καραμελα απο τον καθε πρωθυπουργο που βγαινει.πολυ μεγαλο θεμα αυτο.θα μπορουμε να μιλαμε για μερες,ελληνικο μελι σαπιζει κ υπαρχει κινεζικο στα ραφια σε τοση τρομερη οικονομικη κριση που εχουμε,θα επρεπε οταν αρχισε η κριση να συζητηθουν ολα αυτα με τους δανειστες μας,οπως οι ελβετοι,γτ κλεισανε πριν μηνες τα συνορα τς;με πιο δικαιωμα;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 29, 2015, 10:04:57 μμ από ΕΛΛΗΝΑΣ30 » Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement