Προσωπικά θα πειστώ όταν κάποιος προχωρήσει σε μια ανάλυση μετάλλου των νομισμάτων αυτών. Μέχρι τότε, αρνούμαι απλώς να αναπαράγω αυτό που αναπαράγει ο κάθε άσχετος χωρίς τεκμηρίωση. Δεν κατέχω τέτοιο νόμισμα και δεν έχω λόγο να το υπερασπιστώ. Υπάρχουν πάμπολες μαρτυρίες ότι νομίσματα με κυρτό φτερό τα είχαν πάρει από την τράπεζα τότε. Δεν είμαι σε θέση ούτε γνωρίζω κάποιον που είναι σε θέση να επιβεβαιώσει όλα αυτά.
Δημητρη πολυ σωστα ολα αυτα που λες!!
Και εγω δεν εχω πλεον στα χερια μου κανενα 100δρχ αλλα μιλαω βαση της λογικης και μιας μικρης μελετης-ερευνας που εκανα με μερικα 100δρχ πριν τρια χρονια!!
Το κυρτο φτερο ειναι στο βαρος και στα διαστασολογια ακριβως τα ιδια με ενα που ειχε εδω ενας μπαρπας ο οποιος το ειχε παρει απο την τραπεζα το δικο του!!
Ενα αλλο ομως το οποιο αγοραστηκε απο εμπορο σαν <ευκαιρια> και το μελετησαμε εκει την φαγαμε κανονικοτατα!!
Φυσικα γυριστηκε πισω οπως ηρθε!!
Εγω οπως και εσυ λεω την προσωπικη μου αποψη και αφηνω ενα παραθυρο για λαθος εκτιμηση!!
Ο ξαδερφος <φωναζει> και ειναι κατηγορηματικος σε αυτα που λεει (ισως φοβουμενος να παρει κατι πισω) προσπαθωντας να επιβαλει την αποψη του!!
Με κοινη λογικη , σκεπτωμενος ρωταω εσενα και πες μου αν εχω αδικο:
Στην χουντα δεν επιτρεπετε να εχουμε δευτερη μητρα και να διαφοροποιητε σαν σχεδιο.
Εδω
http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=1541.msg11675#msg11675ο φιλος Νικος ειναι κατηγορηματικος οτι ο κομενος μισχος ειναι πλαστο!!
Οι εταιριες ομως το δεχωνται ως γνησιο!!
Και ο Βασιλης το δεχετε ως γνησιο!!
17000 τιραζ
εδω γιατι χρειαστηκε και δευτερη μητρα
γιατι διαφερει απο την αρχικη? δεν ειχαν την μαστερ να τους βγαλει ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗ της προηγουμενης?
Ολα αυτα αγαπητε ξαδερφε σε κανουν πολυ σκεπτωμενο και να μην αποριπτεις τιποτα σαν απιθανο!!
Οσο για το αλλο αναμνηστικο νομισμα το οποιο εχω στο μυαλο μου επειδη δεν το εχω στα χερια μου δεν θα σου πω ποιο ειναι!!
Οταν το αποκτησω ποτε θα στο σηκωσω θεμα για να αρχισεις και εσυ μετα να το γυρευεις!!
Ελπιζω μονο να μην το βγαλεις και αυτο πλαστο επειδη θα διαφερει με τα υπολοιπα