To θεμα των τιμων και τις καθοδηγησης των νεων ειναι δυσκολο φιλε Νικο.
Παραδειγμα¨:
Μες στο φορουμ προσφατα γραφτηκε οτι το πενηνταρακι του 57 ειναι δυσκολο και κοστιζει αρκετα!!
Καποιος λοιπον μετρησε οτι ειχε σε ενα κουτι απο τους παπουδες του 15 τεμαχια και μας ρωτουσε αν εκανε την τυχη του!!
Αντε τωρα εξηγα τι σημαινει <καταστασεις νομισματων>
Για να κανεις εναν οδηγο βοηθειας για νεους θα πρεπει και οι νεοι ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ!!
Εδω βλεπουν γραμμενο οτι ενα Διοβολον του 69-82 ακυκλοφορητο αξιζει τοσο και αμεσως ταυτοποιουν τα δικα τους G-VG σαν ακυκλοφορητα!!
Αλλο.
Τον εκανες αυτον τον οδηγο για νεους να τους βοηθησεις.
Εγραφετε καποιος νεος και δεν μπαινει στον κοπο να ΔΙΑΒΑΣΕΙ τις κατηγοριες να βρει παλια ποστ με αυτο που τον ενδιαφερει αλλα κατευθειαν ανοιγει ΝΕΟ ΘΕΜΑ δικο του!!
Και πολλες φορες αν δεν τους απαντηση καποιος σε μια ωρα μεσα ξανανοιγουν το ιδιο θεμα και καπου αλλου ή νευριαζουν που κανεις δεν ασχολειτε μαζι τους!!
Τι ωραιος τροπος!!
Αληθεια ολοι εμεις δεν εχουμε αλλες δουλειες ή ασχολιες? Οικογενεια??
Μηπως να αναρωτηθουμε πως μαθαμε εμεις καποια πραγματα που ξεκινησαμε σε μια εποχη που δεν υπηρχε ιντερνετ?
Εγω ξεκινησα το 1989 με μονο οδηγο τα οσα <ψαρευα> απο αυτους που μου πουλουσαν εδω στο Ηρακλειο.
Ολος ο υπολοιπος κοσμος μου ηταν αγνωστος μεχρι το 1998 που ανεβηκα στην Αθηνα και παλι επικεντρωθηκα μονο σε καταστηματα σαν γνωριμιες!!
Σημερα ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ εχουν τοση γνωση απλοχερα κανωντας μονο μια αναζητηση στο ιντερνετ!!
Και παλι δεν διαβαζουν αλλα θελουν να τους το βαλεις με το κουταλι στο στομα!!
Η μητερα μου φιλε Νικο αρκετα συχνα μου ελεγε το παρακατω:
<Βοηθαμε Αη Γιωργη μου> λεμε
<Μα συρε και εσυ τα ποδια σου> απαντα ο αγιος