Παντως ειδα τωρα οτι εσπευσαν να το αλλαξουν, να φαινεται μονο το τελικο αποτελεσμα και οχι οι αρνητικες, οι οποιες ,οπως και να το κανουμε, αποπνεουν μια μιζερια και μια αρνητικοτητα.
Φιλε SP, να με συμπαθας, αλλα πως ακριβως προστατευεται ενα σαιτ με την δυνατοτητα της ανωνυμης αρνητικης ψηφου απο οποιονδηποτε ,στην ζουλα, προς οποιονδηποτε?
Γιατι εγω εχω δεκαετιες στην πλατη μου σε διαφορα φορα και κατι τετοιο δεν το καταλαβαινω..
Η προστασια ενος σαιτ ειναι αποκλειστικη ευθυνη του διαχειριστη και του ιδιοκτητη, να συνετιζουν η να επιβαλλουν ποινες σε οσους παρεκτρεπονται, ολα τα υπολοιπα...
δημητρη απευθυνομαι κυριος σε εσενα λογο εμπειριας αλλα και οποιος αλλος θελει ας γραψει
το 50% -50% πως το διαχειριζοσουν/σαστε
http://www.greekcoinsforum.com/index.php?topic=803.0 Λεωνιδα.
Δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις ἁψογη νομισματικη συμπεριφορα, εγω αυτη που γνωριζω (και εχει σημασια) ειναι η διαδικτυακη συμπεριφορα.
Επισης αυτο που λες για υψηλες και χαμηλες βαθμολογιες κλπ.
Ειπα ευθαρσως την αποψη μου, βλεποντας οτι το
"εργαλειο" εγινε οργανο για να λυθουν παλιοι λογαρισμοι, ζηλιες κλπ απο αλλα μερη. Και μαλιστα με την
ανεση της ανωνυμιας. Προσωπικα δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι το αθροισμα της βαθμολογιας μου θα ηταν θετικο, οπως και πραγματι ηταν οσο συμμετειχα, γιατι δεν με λες και το πιο αντιπαθητικο μελος στα φορα.
Μην μπλεκεις την σταση καποιου με ιδιοτελη κινητρα, προσωπικα μου την εδωσε αγριως οταν ειδα μελη με ΑΨΟΓΗ συμπεριφορα χρονια τωρα στα φορα (οπως ο vaspyr η ο ζομπελς) να εισπρατουν αρνητικες.
Δεν εχει σημασια αν ηταν μια η δυο η τρεις.
Επισης βρηκα την απαντηση του Δ Ποδαρα για το θεμα , προς οσους διαμαρτυρονταν, προσβλητικη, μιας και δεν απευθυνοταν σε δεκαοχταχρονα, η στενους του φιλους, αλλα σε ανθρωπους (μελη του φορουμ) που δεν γνωριζει τοσο καλα προσωπικα, και δεν θα επρεπε να εχει τετοια ανεση για να υποδεικνυει να μην κανουν σαν "γυναικουλες" η να "φτιαξουν χαρακτηρα με τις αρνητικες ψηφους".
Δεν με ελκυουν ομως οι καβγαδες, γιαυτο δεν εδωσα συνεχεια στο συγκεκριμενο.
Εφοσον με ρωτας, θα σου πω την γνωμη μου.
Ενα φορουμ δεν διοικειται με δημοκρατικες διαδικασιες, αλλα με την εφαρμογη των πιστευω και των αρχων του ιδιοκτητη.
Εαν δηλαδη καποια δεδομενη στιγμη η πλειοψηφια των μελων ενος φορουμ γουσταρει να επιτραπουν τα μπινελικια, επειδη εχουν χαβαλε και πλακα (
το κυριο επιχειρημα των υποστηρικτων του "καρμα" παρεπιπτοντως), ο ιδιοκτητης θα το επιτρεψει?
Προφανως και οχι.
Αυτος θα ορισει τι ειδους φορουμ επιθυμει και ετσι, εμμεσα, ποιους χρηστες επιθυμει να συμμετεχουν.
Κατα τα αλλα, καλη επιτυχια στην νεα προσπαθεια και καλα να περνατε, μιας και αυτο ειναι το ζητουμενο.
Φιλικα προς ολους (και σε εσενα και στον Δημητρη)
Χαρος.