Toni-g
|
|
« στις: Απρίλιος 26, 2015, 07:53:52 πμ » |
|
2 σχετικά νεα αποκτήματα . 5-10 λεπτα 1869 . Παντως εχουν εξαφανιστεί τα 10 λεπτα 69 ,τι ειναι αυτο το πράγμα ;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 26, 2015, 07:56:08 πμ » |
|
,
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 26, 2015, 05:43:45 μμ » |
|
Τι λέτε για την κατασταση ?τι γράφουν ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tzitzifiongos
|
|
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 26, 2015, 05:59:42 μμ » |
|
Πολύ όμορφα Αντώνη. Καλορίζικα. Κατά την γνώμη μου τα 10 λεπτά ms 61 και τα 5 λεπτά ms 62-63
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 26, 2015, 09:29:15 μμ » |
|
γιατι εχω την εντυπωση οτι τα σκοτωσες με αυτες τις φωτο;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 26, 2015, 09:35:12 μμ » |
|
γιατι εχω την εντυπωση οτι τα σκοτωσες με αυτες τις φωτο;
λιγο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panosk
|
|
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 26, 2015, 10:39:55 μμ » |
|
Αντωνη με γεια το σετακι! Απο κατασταση ειναι πολυ καλα και τα δυο σε λεπτομερειες, αλλα δυστυχως δεν παιρνουν βαθμο.. Ειναι ντιπαρισμενα αγρια ,εχουν αυτο το χαρακτηριστικο ξασπρισμα των χαλκινων οταν ντιπάρονται, και δεν ξερω αν ειναι δυνατον ποτε να ξαναπιασουν πατινα που θα τους δωσει βαθμο..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 26, 2015, 10:46:00 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 26, 2015, 10:47:09 μμ » |
|
Αντωνη με γεια το σετακι! Απο κατασταση ειναι πολυ καλα και τα δυο σε λεπτομερειες, αλλα δυστυχως δεν παιρνουν βαθμο.. Ειναι ντιπαρισμενα αγρια ,εχουν αυτο το χαρακτηριστικο ξασπρισμα των χαλκινων οταν ντιπάρονται, και δεν ξερω αν ειναι δυνατον ποτε να ξαναπιασουν πατινα που θα τους δωσει βαθμο..
μπραβο Πανο :)και επειδη με ειχες ρωτήσει καποια στιγμη ολα βγήκαν hairlines (σωστή η κρίση σου )
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panosk
|
|
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 26, 2015, 10:59:03 μμ » |
|
Αντωνη ,τα ψιλοθυμομουνα τα νομισματα ,και οντως το ειχαμε κουβεντιασει και ειχα τις επιφυλαξεις μου κυριως για την αποχρωση τους που δεν μου καθονταν καλα.. Απο τις φωτο σου οντως ομως φαινονται και τα hairlineς, πιο εντονα στο 5λεπτο.. Πραγμα που δυστυχως δεν φαινοταν καθολου στις ολιγον παραπλανητικες φωτος του πωλητη,αν θυμαμαι καλα..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 26, 2015, 11:02:34 μμ » |
|
Αντωνη ,τα ψιλοθυμομουνα τα νομισματα ,και οντως το ειχαμε κουβεντιασει και ειχα τις επιφυλαξεις μου κυριως για την αποχρωση τους που δεν μου καθονταν καλα.. Απο τις φωτο σου οντως ομως φαινονται και τα hairlineς, πιο εντονα στο 5λεπτο.. Πραγμα που δυστυχως δεν φαινοταν καθολου στις ολιγον παραπλανητικες φωτος του πωλητη,αν θυμαμαι καλα..
ναι δεν φαίνονταν 'διοτι τα είχε σκαναρισμενα και με χαμηλη ανάλυση
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 27, 2015, 12:36:33 πμ » |
|
Θα συμφωνησω με τον Πανο σε αυτα που λεει. Αν παντως θες να απαλλαγουν καπως απο το αφυσικο ξασπρισμα, μπορεις να τα αφησεις στον ηλιο, γυριζοντας τα ανα διαστηματα, και ελεγχοντας τα για να μην σου 'αρπαξουν' και καταληξουν καταμαυρα.. Α, και οχι στην αυλη, μην στα βουτηξει καμια...γατα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
tsiotas
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 12, 2015, 11:37:53 μμ » |
|
τι λετε για αυτο εδω??? καινουργιο αποκτημα ειναι καλη η πατινα του?? ποσο αξιζει περιπου??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tsiotas
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 12, 2015, 11:57:04 μμ » |
|
θα μπορουσε να μου απαντιση καποιος?? ευχαριστω προκαταβολικα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 12, 2015, 11:58:39 μμ » |
|
Η φωτογραφια σου είναι μικρη,απο ότι βλεπω δεν εχει πατινα και είναι χαμηλης κατάστασης(f-vf),οσο για τιμη? δεν βγαζεις μια καλυτερη φωτογραφια?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|