Για να πω και εγώ μια άποψη έτσι γιατί με έπιασε το πατριωτικό μου και το παράπονο, από αυτά που έχω ακούσει, έχω ζήσει και έχω διαβάσει, το κακό έχει ξεκινήσει εδώ και τριάντα χρόνια. Είναι όλα προσχεδιασμένα.
Ο Ανδρέας χρέωσε το κράτος από το '81 έως το '89 μεγαλώνοντας υπερβολικά το δημόσιο τομέα κλείνοντας παραγωγικές μονάδες και όλα τα εργοστάσια με τους "συνδικαλιστές" και καταστρέφοντας τα ασφαλιστικά ταμεία δίνοντας συντάξεις σε όποιον δήλωνε ανάπηρος και αντιστασιακός.Έκοψε δε πληθωρικό χρήμα με τα κοντέϊνερ.
Το κακό συνέχισε και τη δεκαετία του '90
Μόλις είδαν ότι ο Μητσοτάκης (151 έδρες με 47%!!!!!!!!) κάτι πήγε να συμμαζέψει τον έριξαν σε μια νύχτα.
(Κατσίκης Σαμαράς)
Από τα μέσα του '90 και μετά αφου είχαν ξεμπερδέψει με το κράτος, άρχισαν να χρεώνουν τους ιδιώτες με τα δάνεια και τις πιστωτικές που έδιναν και στην κουτσή Μαρία.Όποιος έμπαινε σε τράπεζα και είχε ταυτότητα, έβγαινε με χρήματα στο παντελόνι σε μισή ώρα.
Λαθρομετανάστες για αλοίωση του πληθυσμού. Α ρε Σημίτη γίγαντα.
Όταν ανέβηκε ο Κωστάκης το '04 και προσπάθησε να κάνει κάτι προωθώντας τα ενεργειακά με τους Ρώσους, τον τελείωσαν σε ένα χρόνο με το Βατοπέδιο, τις ενέδρες στην ευθεία της Ραφήνας και "τα λεφτά υπάρχουν".
Αφού τέλειωσαν με κράτος και ιδιώτες, ανέβασαν στην εξουσία τον πιστό υπάλληλο για να φέρει στην Ευρώπη το ΔΝΤ με την άδεια των Γερμανών βέβαια.Η Ελλάδα απεδήχθη η κερκόπορτα της Ευρώπης.
Το μέλλον;
Οκτώ με δέκα κόμματα στη νέα βουλή μετά τις εκλογές για να μας έχουν υπό έλεγχο προκειμένου να συνεχίσουν το σχέδιό τους (διαίρει και βασίλευε).
Χτύπημα της ακίνητης περιουσίας μας, μέχρι του σημείου που να μην συμφέρει να έχεις ούτε τα χωράφια του Παππού σου στο χωριό.
Χτύπημα των καταθέσεων με πόθεν έσχες, υπερβολικούς, πολλούς και παντός είδους φόρους.
Περαιτέρω αλοίωση της ομοιογένειας του λαού για να καμθεί το φρόνημα (hardware).
Αλλαγή συνόρων και πιθανώς ανεξαρτοποιήση κάποιων περιοχών.
Τη γλώσσα (software) την χτύπησαν πρώτη από τότε που πήγαινα 4η δημοτικού.
Χτύπημα στο Ιράν, παγκόσμια αναταραχή για να έλθει μετά η "σωτήρια" διάδοχη κατάσταση.
Επίσημη χρεοκοπία;
Τη θεωρώ δεδομένη όποτε το υπαγορεύσουν τα συμφέροντά τους.
Η Ελλάδα έχει φυσικό αέριο σε ποσότητες που καθιστούν αυτάρκη ενεργειακά τα κράτη της Ευρώπης για τα επόμενα 100 χρόνια. Τα μεγαλύτερα αποθέματα βρίσκονται στο Λυβικό πέλαγος.
Πετρέλαιο σε Δυτική Πελοπόννησο Ιώνιο και Αιγαίο
Όσμιο μεταξύ Λέρου Καλύμνου και Ιμίων.
Χρυσό σε Χαλκιδική Ροδόπη και Παγγαίο.
Είμαστε η τρίτη χώρα παγκοσμίως σε παραγωγή βωξίτη (Βοιωτία, Φθιώτιδα, Μήλο)
Από το μετάλλευμα του βωξίτη εκτός πολλών άλλων μετάλλων βγαίνει και το Αλουμίνιο.
Ουράνιο σε Ροδόπη.
Ασήμι σε Αττική
Διαθέτουμε τεράστιες ποσότητες λιγνίτη και γλυκού νερού.
10.000.000 τουρίστες ετησίως σε χιλιάδες χιλιόμετρα ακτογραμμών.
Αέρα και ήλιο να φάνε και οι κότες.
Πολιτισμό και Ιστορία 6000 ετών και λίγα χρόνια λέω.
Χρεοκοπούμε όντας πλούσιοι.
Προφανώς και δεν μας σώζουν, μας σκλαβώνουν οικονομικά για γενεές προκειμένου να εκμεταλευτούν όλα τα παραπάνω.
Στο παγκόσμιο σχέδιο που έχουν για μία θρησκεία, ένα νόμισμα, μία κεντρική εξουσία, είμαστε αγκάθι που θέλει ξερίζωμα και αυτό ακριβώς κάνουν.
Οι πολιτικοί μας, έχουν προδώσει το Έθνος τα όσια, τα ιερά μας και το Γουδί τους είναι πολύ λίγο.
Ηγέτης και πατριώτης μέσα σε δαύτους δεν υπάρχει οπότε θα πρέπει να βγει κάποιος μέσα από επανάσταση.
Αν έχετε παρατηρήσει, στο πρόσφατο παρελθόν όποτε οι πολιτικοί, που ανέκαθεν από τον 19ο αιώνα είναι πουλημένοι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, τα έκαναν μπάχαλο, τα κάστανα από τη φωτιά τα έβγαζε το Στράτευμα, μόνο που τώρα και αυτό ύστερα από τριάντα χρόνια ιδεολογικής λεηλασίας και βάζοντας σε αυτό κάθε καρυδιάς καρύδι είναι πλέον ανήμπορο να αντιδράσει.
Τόσα χρόνια δεν βλέπαμε τι μας ετοίμαζαν;
Ο λαός μας λέει πως όπως στρώσεις κοιμάσαι και με αυτούς που ψηφίζαμε τόσα χρόνια αυτά μας αξίζουν.
Το νερό έχει μπει στο αυλάκι και δεν γυρνάει πίσω.
Επανάσταση ρεεεεεεεεεεεεεεεεε