Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Νοέμβριος 01, 2024, 05:32:07 πμ
Σελίδες: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Συμφωνα με τη νεα ταξη πραγματων...........  (Αναγνώστηκε 25887 φορές)
0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
zafeiris1988
Αργυρό μέλος
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Απρίλιος 29, 2015, 04:46:02 μμ »

Φίλε μου Ανάργυρε δυστυχώς για σένα και ευτυχώς για μένα δεν είμαι μοιρολάτρης. Είμαι κύριος του εαυτού και τον ορίζω. Δεν θα κάτσω να κλάψω την μοίρα μου αν μου συμβεί κάτι και να πω τι να κάνουμε έτσι ήταν το θέλημα του Θεού! Θα πιστέψω στον εαυτό μου και στην αστείρευτη δύναμη που κρύβει ο κάθε άνθρωπος μέσα του και θα σταθώ ξανά στα πόδια μου!. Χαίρομαι πάρα πολύ που είναι υγιής ο γιος σου και να τον χαίρεσαι. Αλλά γιατί δεν πιστεύεις ότι έγινε καλά από την δικιά του δύναμη είτε ψυχική είναι αυτή είτε σωματική? Γιατί δεν υπολογίζεις την δύναμη που κρύβει ο καθένας μέσα του?

Σε κάποιες απόψεις σου είσαι τελείως παράλογος συγνώμη κιόλας αλλά αυτά που λες τα έχω ακούσει αυτολεξεί  από παπά. Είναι σαν να ακούω μια κασέτα να ξαναπαίζει. (πλύση εγκεφάλου λέγεται)

Θα σου απαντήσω για το κατ'εικόνα και καθ'ομοίωση αλλά θέλω και εσύ να μου απαντήσεις σε αυτά που σε ρωτάω πιο πάνω. Γιατί τα αποφεύγεις?

Λοιπόν Θεωρώ πως δεν είμαστε φτιαγμένοι ούτε κατ'εικόνα , ούτε καθ'ομοίωση του Θεού. Θεωρώ πως ο άνθρωπος είναι το χειρότερο και πιο βάρβαρο ζώο στον πλανήτη ΓΗ και αυτό επιβεβαιώνεται κάθε μέρα. Είμαστε το μόνο ζώο που σκοτώνει όμοιους του για ένα σορό λόγους εκτός από το να τραφεί. Τα υπόλοιπα ζώα σκοτώνουν για να τραφούν. Εμείς σκοτώνουμε από εκδίκηση, από ευχαρίστηση, από σχιζοφρένεια, από έρωτα, από καψούρα, από πάθος, από οικονομικά συμφέροντα κλπ κλπ κλπ.   Οπότε δεν είμαστε φτιαγμένοι ούτε κατ'εικόνα ούτε καθ'ομοίωση.  Και κάποιος αρκετά θρήσκος και λογικός παράλληλα θα έλεγε ότι είμαστε μία αποτυχημένη δημιουργία του Θεού.
Καταγράφηκε

τοις τολμώσιν η τύχη ξύμφορος
anargiros
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Απρίλιος 29, 2015, 05:36:47 μμ »

Toso ligo kseris tinorthodoksia den iparhi mira ke karma mono ston islamismo iparhi.2 afto pou les gia tin esoteriki dinami ishioi eos1 simio. O gios mou 16 minon frefos horis tin protarhiki mathisi pos gnorizi gia tin dinami pou ehi Απορία. Ke to liontari ean mpi se kseni markarismeni periohi tha to skotosoun ta ala. tora horis theo ksnis akoma hirotera san antropos.
Καταγράφηκε
anargiros
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Απρίλιος 29, 2015, 05:41:19 μμ »

Den gnorizis kala tin rthodoksia file mou Απορία I orthodoksia monon vionete. Eftihos eho gnorisi 3 enaretous hristianous, ke katalava.ke o anthropos os pros ti dimiourgithike ke giati Απορία Απορία Απορία
Καταγράφηκε
zafeiris1988
Αργυρό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Απρίλιος 29, 2015, 05:51:23 μμ »

Eξακολουθείς να μην απαντάς.... Γιατί άραγε?  Τέλοςπάντων καλή σου μέρα!
Καταγράφηκε

τοις τολμώσιν η τύχη ξύμφορος
Κώστας 1979
Χρυσό μέλος

Φύλο: Άντρας

Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Απρίλιος 29, 2015, 07:17:34 μμ »

Ειπα και εγω,εχουν περασει μερες απο τον τελευταιο......Για λιγο φοβηθηκα,οτι τα τρολ δεν μας θελουν πια.Πολυ θα ηθελα να μαθω,πως γινεται καποιος(κατα δηλωση του)αγραματος,να βγαζει(παλι κατα δηλωση του)7500ευρω το μηνα.Ολοι εμεις στο πηγαδι κατουρησαμε;
Καταγράφηκε

Si vis pacem,parabellum.
anargiros
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Απρίλιος 29, 2015, 07:28:27 μμ »

Tora ti na sou po file mou. Iha mia kali idea ke tin efarmosa. Vgeno stous dromous ke poulao fruta ke patates. Eho tria amaksia , to kathena apo dio polites me 1 kalathaki sto heri , perpatane sto kathe spiti htipane ta koudounia dinoun tous pelates na dokimasoun ke meta poulane. Opos i athigani me to datsun me ta karpouzia, mono pou i polites mou perpatane se kathe spiti ke poulame kata kirio logo mila ke patates. Eho tria amaksia ke to kathe amaksi enan odigo ke dio polites. Doulevo apo to proi apo tis 7 mehri to vradi stis 20:00, 6 imeres tin evdomada ke kiriaki meta tin eklisia sto estiatorio servitoros.
Καταγράφηκε
sac
Επισκέπτης
« Απάντηση #66 στις: Απρίλιος 29, 2015, 07:31:04 μμ »

Kapote rorisan ton AGIO PAISIO . Geronta enas apo afriki pos tha krithi apo ton kirio. O gerontas apantise, me tin sinidisi tou. Efoson itan anthropofagos logou pedia i alon logo giati den etroge tous dikou stou, ke mono tous ksenous. Iksere lipon oti ekane kako ke as min ihe akousi to evagelio aftos tha krithi gia tin sinidisitou ke gia tin agnia tou.

Sta vivlia pou diavasete esis p.h B likiou den ine pleon simfona me tous nomous tou kiriou.

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι είσαι αιρετικός. Φυσικά ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ό,τι θέλει, αλλά για να λέγεται Χριστιανός Ορθόδοξος θα πρέπει να συμφωνεί με την Ορθόδοξη Χριστιανική Θεολογία όπως τη δέχεται η Εκκλησία της Ελλάδος, το Πατριαρχείο κλπ. Όταν φτιάχνει τον "δικό του" Χριστιανισμό (σύμφωνα με τον τάδε και τον δείνα)... είναι αιρετικός (πράγμα που επεναλαμβάνω είναι δικαίωμά του).
Καταγράφηκε
nestor34
Χρυσό μέλος

Είμαι ένας Αναρχικός συλλέκτης νομισμάτων!

Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Απρίλιος 29, 2015, 07:32:08 μμ »

δεν παρακολουθείς, φίλε Κώστα. Ο θεός του τα στέλνει. Λιγότερα ζήτησε ο Ανάργυρος αλλα ο θεός, πλην όλων των άλλων, είναι και λαρτζ.
Καταγράφηκε
anargiros
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Απρίλιος 29, 2015, 07:34:29 μμ »

Pragmatika kostantine, gramatikes gnosis eho mono B likiou ke afto me to stanio. Kitakse meno ke doulevo germania pou akoma to eborio ine epikerdes. Horis plaka ime anidikeftos ergatis. Ke kati akoma den trolaro. Diladi ean kapios lei tin alithia pou ine milia makria apo tis idees sas ine troll Απορία
Καταγράφηκε
anargiros
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Απρίλιος 29, 2015, 07:42:22 μμ »

Ohi file mou den nomizo na ime eretikos, pos na sto eksigiso. To kathe kenourgio vivlio pou grafete, grafese me perisoteri sintomia. Ti enoo oti as poume oti ean sinehisoun etsi se 1 megalo hroniko diastima tha lene p.h o hristos itan gios tou theou ke tipota parapano, ta ipolipa tha parakalane na mas erthoun ouranokatevata, ala gia afto tha logodotisoun i ipefthini(ieris).
Καταγράφηκε
anargiros
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Απρίλιος 29, 2015, 07:50:44 μμ »

File mou sac otan protopigena agio oros den iksera den katalavena giati thema milousan, agron agorasa. Siga siga diapistona mikres diafores apo afta pou mas mathenoun i ieris me tis theories tous. Ke afto giati Απορία, giati opos anafertika ke poli parapano o aplos i iereas milai theorimatika, eno 1 enaretos askitis ekfrazetr viomatika. Aftes i poli mikres diafores ine pou kanoun na katalavenis kalitera tin orthodoksia. Otan protopiga sto agio oros katalava oti iparhoun ke ales amarties ektos to na skotosis ke na klepsis, ke afto giati afti vriskonte se alo pnevmatiko epipedo
Καταγράφηκε
anargiros
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Απρίλιος 29, 2015, 07:54:49 μμ »

Eso file mou dac dehese ton patriarhi gia patriarhi sou Απορία Ke tin simerini eklisia gia eklisia Απορία Ego ohi den ton dehome gia ierarhi mou. Ke apo tin simerini eklisia hmmm pono 5-6 mitropolites , tous ipolipous as tous krini o kirios.
Καταγράφηκε
kostakis88
Πλατινένιο

Φύλο: Άντρας

Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Απρίλιος 29, 2015, 08:01:06 μμ »

χωρις να θελω να μιλησω πολυ για το θεμα,πως γινεται απο την μια να λες οτι δουλευεις απο τις 4 μεχρι τις 8,7μερες την εβδομαδα.μετα γινεται απο τις 7 μεχρι τις 8,6 μερες την εβδομαδα..επισης την μια λες εισαι αγραμματος μεχρι α' λυκειου και μετα λες οτι εχεις γνωσεις β' λυκειου..Απορία .εχεις ενα τρομερο μισθο και δουλευεις και κυριακες σερβιτορος??? και αφου ο θεος εχει ''προνοητικο χαρισμα'' οπως ανεφερες,και εξαφανιζει και νηπια για να μην γινουν δολοφονοι κτλ στο μελλο, εσυ γιατι δεν εγινες αγγελος και καταφερες και εφτασες να ασχολησε με μαστροπιες και οπλα κτλ??

το θεμα της θρησκειας ειναι καθαρα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ..δεν μπορει κανεις να πεισει καποιον αλλον.Οταν ο αλλος θελησει θα το κανει απο μονος του...αποψεις περι χριστιανισμου και θρησκειων-αιρεσεων κτλ υπαρχουν χιλιαδες.. και μαντεψτε κατι, ΠΟΤΕ δεν οδηγει πουθενα αυτη η συζητηση...

και για τα πρακτικα και μονο,και ο θεος εκανε λαθος οταν δημιουργησε τον αδαμ και την λιλιθ,την οποια μετα εξορισε απο τον παραδεισο και στην θεση της εβαλε την ευα..επισης,εχουμε πραξει ενα τρομερο αμαρτημα,της αιμομιξιας,μιας και απο ενα ζευγαρι μονο καταληξαμε να ειμαστε μιλιουνια...αρα ολοι αδερφια μεταξυ μας αλλα πραττουμε κανονικοτατα και με τον νομο ερωτικες επαφες...

επισης να μην μιλησω για την φιλευσπαχνια του οταν κατεστρεφε πολεις (σοδομα-γομμορα) οταν κατεπνιξε τον κοσμο με τον κατακλυσμο,οταν εκανε στηλη αλατος την γυναικα του λωτ μονο και μονο επειδη τον παρακουσε και γυρισε να κοιταξει.οταν επετρεψε την σφαγη νηπιων απο τον ηρωδη. και που να ξεκινησουμε να παιρνουμε παραδειγματα νεοτερων ετων..

παρολα αυτα ομως,εξακολουθουμε να πιστευουμε και να προσευχομαστε..και να διαδιδουμε την αγαπη του για τον ανθρωπο...ολα αυτα ομως συμφωνα με αυτα που ξερουμε μεχρι στιγμης..τα οποια ειναι οτι συμφερει το κοινο..ποσα απο ολα αυτα μπορουν να ανετραπουν οταν ανοιξουν τις πυλες και βγουν στην φορα τα ''αποκρυφα και απαγορευμενα'' βιβλια που κρυβει το βατικανο??

και για να κλεισω,δεν ειμαι εναντια στον χριστιανισμο,αντιθετως,τεινω σχεδον απολυτα προς εκει..παρολα αυτα ομως δεν μπορω να δεχτω καποια πραγματα τα οποια δεν στεκουν και ειναι εναντια στα ''πιστευω''. ποσοι ιερεις (απεσταλμενοι του θεο για να πραξουν το εργο του) κανουν λαμογιες χρηματικες,εχουν αλισβερισια με υποκοσμο και ποσες ιστοριες εχουμε ακουσει για σεξουαλικες παρενοχλησεις ανηλικων?
αλλα μετα απο ολα αυτα,θα πρεπει εμεις σαν καλοι ''τυφλοι'' χριστιανοι να παμε να εξομολογηθουμε,να ακουσουμε τον λογο τους,να τον πραξουμε, και μετα να μας κοινωνησουν.. ε οχι..ειναι κοροιδια..προτιμω να νηστεψω οταν εγω γουσταρω,και οχι αναγκαστικα οταν το επιβαλουν.προτιμω να εξομολογηθω μονος μου μπροστα σε μια εικονα,να πω οτι εχω να πω και πραγματι θα παρω και την απαντηση και την βοηθεια που χρειαζομαι.και οχι να τα πω στον καθε εναν που μολις βγω απο την εκκλησια θα με κουτσομπολεψει στον επομενο που θα μπει..οσο για την θεια κοινωνια,αν εχω μεσα μου πιστη,δεν χρειαζομαι ουτε εκκλησιες,ουτε παπαδες,ουτε τιποτα..

δεν εχω να πω κατι αλλο γιατι το θεμα ειναι τεραστιο και χωρις αποτελεσμα..αλλα δεν μπορω να ακουω ''απολυτα'' πραγματα σε θεματα που μπαζουν απο παντου..ο καθε ενας ειναι ελευθερος να πιστευει εκει που θελει..απο εκει και περα τα υπολοιπα περισσευουν..
Καταγράφηκε

"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
sac
Επισκέπτης
« Απάντηση #73 στις: Απρίλιος 29, 2015, 08:14:44 μμ »

Eso file mou dac dehese ton patriarhi gia patriarhi sou Απορία Ke tin simerini eklisia gia eklisia Απορία Ego ohi den ton dehome gia ierarhi mou. Ke apo tin simerini eklisia hmmm pono 5-6 mitropolites , tous ipolipous as tous krini o kirios.

Εγώ δεν ειμαι χρισταιανός. Αλλά τον Χριστιανισμό τον εκπροσωπεί ο Πατριάρχης και όχι ο Φούφουτος.

Δεν μπορεί να λέει κάποιος "εγώ είμαι χριστιανός, αλλά ο Πατριάρχης δεν είναι". Αυτά είναι παραλογισμοί.
Καταγράφηκε
anargiros
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Απρίλιος 29, 2015, 08:15:18 μμ »

Ean mporeso tha apantiso . Opos anafera ime elefteros epagelmatias. Sikonome stis 3: 00 me 4:00 , mpeno sto amaksi ke pigeno stin lahanagora ke psonizo, meta pigeno perno tous polites ke pigenoume mehri ke 200 hiliometra ke meta arhizoume ke poulame, i polisis stamatane stis 16:00 ke meta hriazomaste peripou 3-3 ores epistrofis. Taftohronos i gineka mou ehi sineterika me ta petherika mou estiatorio opou doulevo kiriaki san garson
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement