lucky_louk
|
|
« στις: Απρίλιος 13, 2015, 12:45:44 μμ » |
|
Καλημέρα, έκανα μια προσπάθεια να βγάλω καλύτερη φωτό. Σας παρακαλώ σχόλια για κατάσταση - τιμή. Κάντε κλικ πάνω στη φωτογραφία για μεγαλύτερη ανάλυση!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rubirosa
|
|
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 13, 2015, 01:05:11 μμ » |
|
Δεξιά του θυρεού βλέπω γραμμώσεις στο πεδίο Κατάσταση fine,αξία 40-60ευρώ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 13, 2015, 01:51:44 μμ » |
|
Δεξιά του θυρεού βλέπω γραμμώσεις στο πεδίο Κατάσταση fine,αξία 40-60ευρώ. Συμφωνω!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 13, 2015, 03:16:03 μμ » |
|
Συμφωνώ στην κατάσταση και όντως έχει μερικές γρατσουνιές, αλλά γενικά δεν έχει ωραίο eye apeal?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Νίκος
|
|
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 13, 2015, 03:19:45 μμ » |
|
Θα διαφωνήσω λίγο με τη παρέα. πιστεύω ότι το νόμισμα δεν είναι ούτε F. Έχει παντού γραμμές, δυο τεράστια "πρώην" spots ( κάτω από το πηγούνι και μεταξύ 5 Δραχμές και Κρητική Πολιτεία και τέλος ανομοιογενή φθορά σε διάφορα σημεία, που μάλλον το νόμισμα έχει τριφτεί αρκετά στο παρελθόν. Πιστεύω ότι με 40-60 ευρώ μπορεί να βρει πολύ καλύτερο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
iapwnas
|
|
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 13, 2015, 03:23:23 μμ » |
|
Ανδρεα ωραιο το ταληρακι, χωρις χτυπηματα στο ριμ (βασικο προβλημα) αλλα εχει καθαριστει με τριψιμο και εχει φυγει αυτη η ωραια μαυριλα/πατινα! Δεν το απαξιωνω φυσικα αλλα σε αυτες τις καταστασεις βρισκονται συνηθως τα περισσοτερα. Η τιμη του ειναι αυτη που εγραψαν τα παιδια!
χαιρετισμους, Στελιος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ουαί τοις ηττημένοις
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 13, 2015, 03:29:38 μμ » |
|
Σε ευχαριστώ Στέλιο και όλους! Ίσως είναι η απροβλημάτιστη περιφέρεια που το κάνει στα μάτια μου, πιο επιθυμητό...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panosk
|
|
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 13, 2015, 06:47:31 μμ » |
|
Ανδρεα , σημαντικο το οτι ειναι rim strikes free ενα τοσο βαρυ νομισμα που μαλιστα εχει κυκλοφορησει πολυ, κι απο λεπτομερειες ειναι fine για μενα ,οπως το χαρακτηρισε και ο φιλος μου ο Θανασης rubirosa που ειναι πολυ εμπειρος στην Κρητικη Πολιτεια.. ..Αλλα δεν ειναι ομως ενα τυπικο καλο fine ταληρο λογω τριψιματος ,scratches κτλ..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 13, 2015, 07:22:29 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 07, 2015, 05:14:04 μμ » |
|
Up, με το Κρητικό είμαι καλυμμένος, με τα άλλα 3 μια εκτίμηση κατάστασης κατάστασης - τιμής παρακαλώ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sabby
|
|
« Απάντηση #10 στις: Οκτώβριος 07, 2015, 06:39:03 μμ » |
|
Ας μου επιτραπεί μία μόνο ερώτηση,με αφορμή το όμορφο τάληρο του κυρίου lucky louk. Υπάρχει περίπτωση,απιστοποίητο τάληρο να κοστίζει 5000€;Είναι ακυκλοφόρητο,σε άριστη κατάσταση,αλλά, 5000€;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #11 στις: Οκτώβριος 07, 2015, 06:42:13 μμ » |
|
αν ειναι ακυκλοφορητο οπως λες μπορει και παραπανω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #12 στις: Οκτώβριος 07, 2015, 06:43:09 μμ » |
|
Ας μου επιτραπεί μία μόνο ερώτηση,με αφορμή το όμορφο τάληρο του κυρίου lucky louk. Υπάρχει περίπτωση,απιστοποίητο τάληρο να κοστίζει 5000€;Είναι ακυκλοφόρητο,σε άριστη κατάσταση,αλλά, 5000€;
Εαν ειναι πραγματι ακυκλοφορητο ναι υπαρχει.Ειναι ομως;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #13 στις: Οκτώβριος 07, 2015, 07:07:08 μμ » |
|
Εαν ο πωλητης εχει το κυρος να υποστηριξει πωληση ακριβου νομισματος raw (σοβαρος οικος δημοπρασιων, αξιοπιστος coin dealer κλπ) και ο αγοραστης ειναι γνωστης και πεπειραμενος, η ελλειψη πιστοποιησης δεν ειναι εμποδιο στην τιμη που θα πουληθει ενα νομισμα. Η πιστοποιηση στοχευει στο να ξερει καποιος που δεν ειναι απολυτα εμπειρος και γνωστης η δεν μπορει να το δει στο χερι, τι ακριβως θα αγορασει. Τυποποιει, κατα καποιον τροπο, το προιον και καθιστα ευκολοτερες τις συναλλαγες εξ αποστασεως.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
sabby
|
|
« Απάντηση #14 στις: Οκτώβριος 07, 2015, 07:21:04 μμ » |
|
Εαν ο πωλητης εχει το κυρος να υποστηριξει πωληση ακριβου νομισματος raw (σοβαρος οικος δημοπρασιων, αξιοπιστος coin dealer κλπ) και ο αγοραστης ειναι γνωστης και πεπειραμενος, η ελλειψη πιστοποιησης δεν ειναι εμποδιο στην τιμη που θα πουληθει ενα νομισμα. Η πιστοποιηση στοχευει στο να ξερει καποιος που δεν ειναι απολυτα εμπειρος και γνωστης η δεν μπορει να το δει στο χερι, τι ακριβως θα αγορασει. Τυποποιει, κατα καποιον τροπο, το προιον και καθιστα ευκολοτερες τις συναλλαγες εξ αποστασεως.
Ναι,αλλά σε πάγκο;!;;;Δέχομαι ένα απιστοποίητο νόμισμα ενός γνωστού μεγαλοσυλλέκτη να έχει ώς premium το όνομα του πωλητή,αλλά σε πάγκο;;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|