Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Νοέμβριος 01, 2024, 07:36:04 πμ
Σελίδες: 1 ... 5 6 [7] 8 9
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Sovereign 1917 Λονδίνου  (Αναγνώστηκε 33537 φορές)
0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Hannibal
Αργυρό μέλος
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

"carpe diem"

Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Ιούνιος 24, 2015, 01:33:01 μμ »

Πωλίνα στο λαιμό στο κάτω μέρος  κοίταξε το κομμάτι σου ειναι κόπια φτιαγμένο για την υπεραξία της σπανιοτητας δηλαδη τα καρατια ειναι κανονικα το θεμα ειναι να μπορεσεις να δεις μονη σου τις διαφορες.

Αν οι διαφορές είναι τόσο εύκολα ευδιάκριτες, ώστε να μπορεί να τις δει από μόνη της, γιατί δεν τις είδαν και οι αξιολογητές της PCGS ;!  Αναποφασιστικότητα Απορία
Καταγράφηκε
paulinaj
Χρυσό μέλος

Φύλο: Γυναίκα

Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιούνιος 24, 2015, 01:38:36 μμ »

Πωλίνα στο λαιμό στο κάτω μέρος  κοίταξε το κομμάτι σου ειναι κόπια φτιαγμένο για την υπεραξία της σπανιοτητας δηλαδη τα καρατια ειναι κανονικα το θεμα ειναι να μπορεσεις να δεις μονη σου τις διαφορες.

Αν οι διαφορές είναι τόσο εύκολα ευδιάκριτες, ώστε να μπορεί να τις δει από μόνη της, γιατί δεν τις είδαν και οι αξιολογητές της PCGS ;!  Αναποφασιστικότητα Απορία

Μα εκει ειναι και το ερώτημα μου...εαν ηταν τοσο εύκολο γιατι αυτοι που αξιολογούν ενα νόμισμα δε σου λένε οτι ειναι μουφα...για να την στείλεις και στην άλλη εταιρία για να πάρουν πάλι προμήθεια? τι γίνεται τελικά? τι να πω! Η απόφαση ειναι να δω το Γιώργο απο κοντα και μετά θα κριθεί εαν θα παει στην Ngc... to be continued...
Καταγράφηκε

«μη μου τους κύκλους τάραττε»
paulinaj
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Ιούνιος 24, 2015, 01:41:21 μμ »

Άσχετο...αλλά για να αποφορτιστούμε και να γελάσουμε φιλέτο κοτόπουλο μόλις κάηκε!!!!! χαχαχαχαχ θα το βάλω και αυτό στα έξοδα της λίρας!  Γλώσσα Γλώσσα Γλώσσα Γλώσσα
Καταγράφηκε

Smartmorpheus
Πλατινένιο

Φύλο: Άντρας

Προφίλ WWW
« Απάντηση #93 στις: Ιούνιος 24, 2015, 01:42:43 μμ »

Η πολιτικη και των δυο εταιριών είναι να μην γράφουν οτι το κομμάτι είναι πλαστό αλλά να γράφουν οτι δεν είναι δυνατον να το πιστοποιησουν αυτη ειναι η πολιτικη τους δεν σημαινει οτι δεν γνωριζουν αν ειναι η δεν ειναι πλαστο.
Εχω στειλει και στις δυο εταιριες κομμάτια του 1917 πάνω απο 10 κομμάτια το μόνο που κατάφερα είναι να χάσω χρήματα.

Πωλίνα προσωπική μου άποψη το κομμάτι είναι αντίγραφο.
Καταγράφηκε

If you r good at something never do it for free...
paulinaj
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Ιούνιος 24, 2015, 01:53:05 μμ »

Η πολιτικη και των δυο εταιριών είναι να μην γράφουν οτι το κομμάτι είναι πλαστό αλλά να γράφουν οτι δεν είναι δυνατον να το πιστοποιησουν αυτη ειναι η πολιτικη τους δεν σημαινει οτι δεν γνωριζουν αν ειναι η δεν ειναι πλαστο.
Εχω στειλει και στις δυο εταιριες κομμάτια του 1917 πάνω απο 10 κομμάτια το μόνο που κατάφερα είναι να χάσω χρήματα.

δηλαδη για να καταλαβω δεν υπαρχει κωδικός οτι ειναι πλαστο ενα νομισμα???υπαρχει μονο οτι δεν πιστοποιειται?
Καταγράφηκε

Hannibal
Αργυρό μέλος

"carpe diem"

Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Ιούνιος 24, 2015, 01:56:48 μμ »

Δηλαδή για να καταλάβω!
Γνωρίζουν μετά βεβαιότητος αν είναι πλαστό ή όχι, αλλά δεν το λένε;!  Απορία
Μα αν είναι βέβαιες ως προς το αν είναι γνήσιο ή όχι γιατί να μην το πουν;! Απορία
Γιατί να το κάνουν αυτό;!   Αναποφασιστικότητα Απορία
Ποιό είναι το κίνητρο;!  Απορία
Καταγράφηκε
Smartmorpheus
Πλατινένιο

Φύλο: Άντρας

Προφίλ WWW
« Απάντηση #96 στις: Ιούνιος 24, 2015, 01:58:50 μμ »

o κωδικος που εχουν για τα συγκεκριμένα πλαστα ειναι

Questionable Authenticity indicates that there is reason to doubt the genuineness of a submitted coin, though it may be impossible to ascertain definitively.

ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω..

Not Genuine, Questionable Authenticity and Authenticity Unverifiable

The following policy applies to submission of coins to NGC, except for ancient coins which have separate guidelines regarding authenticity.

An authenticity review is conducted on all coins submitted to NGC for certification that are eligible for NGC encapsulation. If the authenticity review indicates that the coin is genuine, we will grade and encapsulate it in accordance with NGC procedures and our regular grading fee will apply. If the authenticity review indicates that the coin is counterfeit, it will be labeled NOT GENUINE and our regular grading fee will apply.

If, after conducting the authenticity review, we believe we will not be able to ascertain authenticity even if further research is conducted, we will cease further work, label the coin QUESTIONABLE AUTHENTICITY and refund the fee, less a $5.00 processing charge.

If, after conducting the authenticity review, we cannot definitely ascertain authenticity but feel that further research is warranted, then we will conduct additional research, which may involve consultation with third parties. This will result in one of three outcomes:

If the further research indicates that the coin is genuine, we will grade and encapsulate it in accordance with NGC procedures, and our regular grading fee will apply.
    If the further research indicates that the coin is counterfeit, it will be labeled NOT GENUINE, and our regular grading fee will apply.
    If, after conducting the further research, we still cannot definitely ascertain authenticity, we will label the coin AUTHENTICITY UNVERIFIABLE, and our regular fee will apply.

Coins Not Suitable for Certification

On occasion, NGC will return a coin as NOT SUITABLE FOR CERTIFICATION. This is used for coins that are severely damaged or otherwise impaired. The surface condition of these coins makes it impossible for NGC to render a conclusive opinion about authenticity, Details Grade or both. When a coin is determined to be NOT SUITABLE, NGC will refund the grading fee, less a $5.00 processing charge.
Καταγράφηκε

If you r good at something never do it for free...
coll
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Ιούνιος 24, 2015, 02:01:35 μμ »

Θα συμφωνησω με τον Θοδωρή.
Η προσφατη λογικη ( που καλυπτει διαφορες περιπτώσεις) είναι ότι ,ότι δεν μπορει να πιστοποιηθεί είναι κατά πασα πιθανοτητα ....πλαστο!
Καταγράφηκε
paulinaj
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Ιούνιος 24, 2015, 02:10:43 μμ »

Θα συμφωνησω με τον Θοδωρή.
Η προσφατη λογικη ( που καλυπτει διαφορες περιπτώσεις) είναι ότι ,ότι δεν μπορει να πιστοποιηθεί είναι κατά πασα πιθανοτητα ....πλαστο!

δε στο επιβεβαιώνουν όμως...οτι ναι είναι πλαστό...και σε αφήνουν να ψήνεσαι στο ζουμί σου. Σου έχουν 3 επιλογές και νίπτω τας χείρας μου!  
Καταγράφηκε

coll
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Ιούνιος 24, 2015, 02:14:37 μμ »

Η περιπτωση σχετιζεται με την παρακατω αναφορα.

<Εάν, μετά τη διεξαγωγή της επανεξέτασης αυθεντικότητας, πιστεύουμε ότι δεν θα είναι σε θέση να εξακριβώθει  αυτή  ακόμα και με  διεξαγωγή περαιτέρω έρευνας, θα διακόπει η  εργασία, επισημαίνοντας οτι το κέρμα  είναι αμφίβολης αυθεντικότητας(Questionable Authenticity ) και θα επιστρέφει .Το τέλος επιβάρυνσης επεξεργασίας $ 5.00.>

Καταγράφηκε
haros
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Ιούνιος 24, 2015, 02:18:33 μμ »

Παντως στους ορους τους ειναι απολυτως ακριβεις στο τι αφορα ποια περιπτωση και δεν τα βαζουν ολα στο ιδιο τσουβαλι (πλαστα).
Τωρα κατα ποσο στην πρακτικη εφαρμογη εχουν συγκεκριμενες πολιτικες που αναιρουν οσα γραφουν στους ορους τους, αυτο δεν το γνωριζω.
Γιατι να το κανουν ομως?
Εφοσον το αναγνωριζουν ως πλαστο, γιατι να μην το γραψουν και να τσιμπησουν το 50αρι, ενω σε αλλες περιπτωσεις  στο δινουν το 50αρι πισω?
Καταγράφηκε

Κατά τον Δαίμονα εαυτού
paulinaj
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Ιούνιος 24, 2015, 02:20:21 μμ »

Η περιπτωση σχετιζεται με την παρακατω αναφορα.

<Εάν, μετά τη διεξαγωγή της επανεξέτασης αυθεντικότητας, πιστεύουμε ότι δεν θα είναι σε θέση να εξακριβώθει  αυτή  ακόμα και με  διεξαγωγή περαιτέρω έρευνας, θα διακόπει η  εργασία, επισημαίνοντας οτι το κέρμα  είναι αμφίβολης αυθεντικότητας(Questionable Authenticity ) και θα επιστρέφει .Το τέλος επιβάρυνσης επεξεργασίας $ 5.00.>

στην δική μου περίπτωση ειναι AUTHENTICITY UNVERIFIABLE...
Καταγράφηκε

paulinaj
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Ιούνιος 24, 2015, 02:21:11 μμ »

Παντως στους ορους τους ειναι απολυτως ακριβεις στο τι αφορα ποια περιπτωση και δεν τα βαζουν ολα στο ιδιο τσουβαλι (πλαστα).
Τωρα κατα ποσο στην πρακτικη εφαρμογη εχουν συγκεκριμενες πολιτικες που αναιρουν οσα γραφουν στους ορους τους, αυτο δεν το γνωριζω.
Γιατι να το κανουν ομως?
Εφοσον το αναγνωριζουν ως πλαστο, γιατι να μην το γραψουν και να τσιμπησουν το 50αρι, ενω σε αλλες περιπτωσεις (not suitable κλπ) στο δινουν το 50αρι πισω?

ε μα!!!γιατι? γιατι σου αφήνουν ενα περιθώριο να ελπίζεις!!!!
Καταγράφηκε

coll
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Ιούνιος 24, 2015, 02:22:13 μμ »

Νομιζω ότι είναι σαφες και οι τρεις οροι (Not Genuine, Questionable Authenticity and Authenticity Unverifiable)τσουβαλιάζονται στο ιδιο και το αυτό!!!!! Διοτι αναφερει ότι αν μετα την επανεξεταση αποδειχθεί γνησιοτητα ,τοτε θα δωσουν <βαθμο> .
Ας μην παιζουμε με τις λεξεις...σε ότι ΔΕΝ  μπορει να εξακριβωθεί γνησιοτητα είναι πλαστο γι αυτους και συνεπως και για μας τους ενδιαφερομενους .
Καταγράφηκε
coll
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Ιούνιος 24, 2015, 02:38:36 μμ »

Θα ηθελα να προσθεσω ότι ακομη και ο ορος ( NOT SUITABLE FOR CERTIFICATION) μπορει να είναι κατά τι <ελαφρυτερος> διοτι δηλωνει ότι για συκεκριμενους λογους δεν μπορει να δωθει θαθμος συγκεκριμένος ή βαθμος γενικα, αλλα και παλι αναφέρεται ότι (ΔΕΝ υπαρχει σιγουρη πιστοποιηση αυθεντικοτητας).

Υ.Σ Αυτά δεν είναι βεβαια δικη μου επινοηση αλλα μεταφραση των ορων
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 5 6 [7] 8 9
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement