Nonos
|
|
« Απάντηση #45 στις: Ιούνιος 24, 2015, 11:08:46 πμ » |
|
πηγαινε στην πρωτη σελιδα εχει λινκ και για τις 2 όψεις! Ααα, έχει (προ)ιστορία το νόμισμα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #46 στις: Ιούνιος 24, 2015, 11:09:02 πμ » |
|
Παλι τα ιδια.Οπως επαθα εγω πριν 4 μηνες στην NGC.Τι παει να πει δεν μπορουμε να το πιστοποιησουμε;Γιατι απευθυνομαι σε εσας;;Γιατι δεν γνωριζετε;Να ξεστραβωθειτε να μαθετε...
Παυλινα κανονικα δεν πρεπει να σε χρεωσουν
Γιάννη χρέωσαν και παρα χρέωσαν ακόμα και εγγυήσεις για μεταφορές και ιστορίες!!!!!! Λες οτι πρεπει να ζητήσω πισω τα χρήματα? αλλα τωρα τι κανω? ?να την στείλω στην ngc??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«μη μου τους κύκλους τάραττε»
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #47 στις: Ιούνιος 24, 2015, 11:12:05 πμ » |
|
Ειναι απαραδεκτο αντιεπαγγελματικο και μειωνει το κυρος τους.Δεν το καταλαβαινουν;Δηλ τι λενε;Ειμαστε ασχετοι πηγαινετε αλλου;Σε αλλη εταιρεια;Και μιλαμε για ενα πασιγνωστο νομισμα..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #48 στις: Ιούνιος 24, 2015, 11:13:26 πμ » |
|
Μα αυτο ακριβώς!!!! Εγω θελω Να την πουλήσω!!!πως θα την πουλήσω? ? τι κάνω? μας μπέρδεψαν περισσότερο! Να παει Ngc?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #49 στις: Ιούνιος 24, 2015, 11:17:51 πμ » |
|
Στειλε τους μειλ και απαιτησε να μην σε χρεωσουν.Στην NGC δεν με χρεωσαν.
Δυστυχως Παυλινα αν το νομισμα δεν μπει σε κουτι κανεις δεν προκειται να δωσει τα χιλιαρικα που αξιζει αν ειναι γνησιο....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #50 στις: Ιούνιος 24, 2015, 11:21:29 πμ » |
|
Εμένα πάλι στην NGC που εχω στειλει μαζι με αλλα νομίσματα 2 φορες λίρες του 17 που δεν τις πιστοποιησαν με χρεωσαν κανονικα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #51 στις: Ιούνιος 24, 2015, 11:24:40 πμ » |
|
Τις βγαλαν πλαστες θοδωρη η questionable authenticity;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #52 στις: Ιούνιος 24, 2015, 11:28:15 πμ » |
|
Στειλτες στην αλλη εταιρεια, η γνωματευση της πρωτης δεν κλεινει τον δρομο, εφοσον δεν την εβγαλαν πλαστη,
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #53 στις: Ιούνιος 24, 2015, 11:28:24 πμ » |
|
Ναι αυτό δε την έβγαλαν μουφα...σου λενε δε μπορώ να σου πω τι είναι!!!ε τοτε ρε φιλε ασε την καρεκλα σου και πανε και πλύνε κανενα πιάτο... Εγω λεω να παει και μια NGC για να εξαντλήσω κάθε αμφιβολία δε ξέρω εχω μπερδευτεί...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #54 στις: Ιούνιος 24, 2015, 11:29:40 πμ » |
|
Στειλτες στην αλλη εταιρεια, η γνωματευση της πρωτης δεν κλεινει τον δρομο, εφοσον δεν την εβγαλαν πλαστη,
Μόνο την μια έστειλα του 1917...μα εκει κολλάω οτι δε την έβγαλαν πλαστή....άρα υπάρχει ελπιδα να είναι γνήσια αρα γιατι να μη το παλέψω ακόμα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #55 στις: Ιούνιος 24, 2015, 11:39:08 πμ » |
|
Εγω θα την εστελνα NGC.Αξιζει μια προσπαθεια. Βασικα οι PCGS και NGC εχουν μια παραμετρο για τις λιρες του 17 που εντοπιζουν αμεσως τις πλαστες.Η δικια σου δεν ταιριαξε δεν χτυπησε το καμπανακι.Κανε μια προσπαθεια ακομα και ισως εξασφαλισεις τις διακοπες σου τον Αυγουστο σε ενα εξωτικο νησι...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #56 στις: Ιούνιος 24, 2015, 11:45:37 πμ » |
|
Εγω θα την εστελνα NGC.Αξιζει μια προσπαθεια. Βασικα οι PCGS και NGC εχουν μια παραμετρο για τις λιρες του 17 που εντοπιζουν αμεσως τις πλαστες.Η δικια σου δεν ταιριαξε δεν χτυπησε το καμπανακι.Κανε μια προσπαθεια ακομα και ισως εξασφαλισεις τις διακοπες σου τον Αυγουστο σε ενα εξωτικο νησι... Αυτό θα κάνω!!!:ακριβώς για αυτο το καμπανάκι που λες! ποτε δε ξέρεις!!!! Thanks Γιαννακο μου!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #57 στις: Ιούνιος 24, 2015, 12:03:25 μμ » |
|
Γιάννη questionable authenticity...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #58 στις: Ιούνιος 24, 2015, 12:04:57 μμ » |
|
Γιάννη questionable authenticity... Όποτε έχουν τα παραθυράκια τους...και απαντηση να μη δίνουν και να τους πληρώνεις κανονικά!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #59 στις: Ιούνιος 24, 2015, 12:08:07 μμ » |
|
Πωλινακι , μιας και εχουμε πια στην Αθηνα εναν αρκετα εμπειρο και εμπιστο Coindealer αναφερομε στον Γιωργο (gkounto) δεν θα ηταν ασχημο να της ριξει μια ματια απο κοντα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
|