wavelet
|
|
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 10, 2013, 08:46:03 πμ » |
|
Ευχαριστώ Παναγιώτη. Αν την δεις ποτέ σε παρακαλώ ανέβασε φωτογραφία για να ξέρουμε και εμείς τι να αναζητήσουμε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
Cornelius
|
|
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 10, 2013, 09:01:27 πμ » |
|
Απλα να προσθεσω φιλε Φανη οτι εχω ακουσει 2 εκδοχες για το σετ αυτο. Η μια λεει οτι εγινε κατοπιν διαμαρτυριας των συλλεκτων οτι δεν εκδοθηκε κατι ειδικα για αυτους και ετσι εγινε η εκδοση με 600 σετ προς ικανοποιηση των και η δευτερη που νομιζω ειναι και η ορθη οτι πρωτα εγινε η εκδοση των 600 αλλα λογω του οτι υπηρχε τεραστια ζητηση ο υπευθυνος υπαλληλος της τραπεζας προτεινε την εκδοση σε κασετινα οποταν και κοπηκαν χιλιαδες και εμειναν απουλητες ενας μεγαλος αριθμος.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 10, 2013, 09:17:16 πμ » |
|
Ενδιαφέροντα αυτά Παναγιώτη. Αν έχει ακούσει και κάποιος αλλος φίλος στι Στέκι κάτι ας μας ενημερώσει. Νομίζω και εγώ ότι η δεύτερη εκδοχή είναι και η πιό λογική. Θα ρωτήσω όμως και εγώ και θα μάθω.
Αντιλαμβάνομαι ότι δύσκολα βρίσκετε με τέτοιο τιράζ και αν βρεθεί η τιμη θα είναι υψηλή, αλλά νομίζω οταν επιστρέψω Κύπρο θα μπορέσω τουλαχιστον να τη δω απο 2 συλλέκτες που γνωρίζω με μοναδικές Κυπριακές συλλογές.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kypronumis
|
|
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 10, 2013, 02:32:28 μμ » |
|
Αν και η πλαστικη πρασινη κασετινα εκδοθηκε πιο νωρις απο το πλαστικο διαφανες σετ η αποφαση για την εκδοση των δυο αυτων εκδοσεων εγινε στην ιδια αποφαση της Κεντρικης Τραπεζας. 1/12/1964 οι πρωτες 2000 πρασινες κασετινες και νωρις Ιανουαριο 1965 2500 ακομα κασετινες και 500 πλαστικα σετ. Ολα αυτα εγιναν καπνος. Τις 3 Μαρτιου 1965 η Τραπεζα εβγαλε ανακοινωση οτι ολα και τα 25.000 σετ ειχαν προπωληθει και οι αιτησεις αποκτησης ειχαν υπερβει την προσφορα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 10, 2013, 04:09:25 μμ » |
|
Ευχαριστούμε πολύ. Δεν την είχα δει ποτέ τη πλαστική συσκευασία. Ο Φιτικίδης γράφει 24400 σειρές στη πράσινη θήκη και 600 σειρές στη πλαστική συσκευασία (σύνολο 25000). Δεν είναι σωστά τα νούμερα; Επίσης, υπαρχει εκτίμηση πόσο στοιχίζει η πλαστική σειρά σήμερα;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kypronumis
|
|
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 10, 2013, 04:42:07 μμ » |
|
τα νουμερα ειναι σωστα...εγω αναφερω μονο τα νουμερα που κυκλοφορησαν τις συγκεκριμενες ημερομηνιες. συνολο 600 κομματια η πλαστικη σειρα ολα μαζι 25.000. Μια εκτιμηση την συγκεκριμενη στιγμη γυρω στα 600 ευρω με επιφυλαξη αφου αυτος που το εχει μπορει να ζητησει οτι θελει σε τετοιο τιραζ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 10, 2013, 08:37:38 μμ » |
|
Ευχαριστώ πολύ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Cornelius
|
|
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 14, 2013, 05:47:45 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
fotiscy
|
|
« Απάντηση #23 στις: Νοέμβριος 14, 2013, 11:39:02 μμ » |
|
Για ένα φύλλο ζελατίνας ποτέ δεν θα έδινα τόσα λεφτά, εγώ έχω την προυφ σε πράσινη κασετίνα με άψογα και τα 5 νομίσματα εδώ κατι δεν μου αρέσει. Οι γνώμες σας παιδια;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“Out of the mountain of despair, a stone of hope” MLK
|
|
|
kypronumis
|
|
« Απάντηση #24 στις: Νοέμβριος 14, 2013, 11:48:32 μμ » |
|
Για ένα φύλλο ζελατίνας ποτέ δεν θα έδινα τόσα λεφτά, εγώ έχω την προυφ σε πράσινη κασετίνα με άψογα και τα 5 νομίσματα εδώ κατι δεν μου αρέσει. Οι γνώμες σας παιδια;
τι δεν σου αρεσει Φωτη? Ειναι κοπη προυφ επισημη απλα σε ζελατινη με κοπη 600 κομματια αμα καποιος μαζευει προυφ αυτη ειναι η δυσκολη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
fotiscy
|
|
« Απάντηση #25 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 12:10:06 πμ » |
|
Προυφ μόνο αυτά είναι; Τα 600; Γιατί έχω ένα προυφ από παππού αλλα θεώρησα ήταν με πράσινη κασετίνα. Ή και αυτά προυφ είναι μπερδεύτικα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kypronumis
|
|
« Απάντηση #26 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 12:10:52 πμ » |
|
Φωτη διαβασε το θεμα αυτο απο την αρχη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
fotiscy
|
|
« Απάντηση #27 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 12:12:32 πμ » |
|
Εγώ το διάβασα προυφ δεν είναι όλα;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #28 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 06:50:00 πμ » |
|
Άρχισαν να σκάνε μύτη. Α ρε τι μας κάνει κρίση. Θέλω να πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα δούμε και άλλες στο παζάρι, όχι κατ´ανάγκη στο ebay, σε πολύ χαμηλότερες τιμές.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Cornelius
|
|
« Απάντηση #29 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 06:56:48 πμ » |
|
Ειναι ψηλη η τιμη κατα την αποψη μου αν και δυσκολοτατο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|