|
Sbgate4
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #46 στις: Ιούλιος 20, 2015, 03:20:26 μμ » |
|
Μια που μιλάμε για τις μπουγατσες, πάρτε μια γεύση απο τον Μπουγάτσα τον αριανο! Χαχαχα http://youtu.be/YRernIx69yM
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #47 στις: Ιούλιος 20, 2015, 03:23:08 μμ » |
|
μπουγατσα με μελιτζανακι φτιαχνει κανεις ??/
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
Georgegate7
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Born to be ΓΑΥΡΟΣ!!!
|
|
« Απάντηση #48 στις: Ιούλιος 20, 2015, 03:25:03 μμ » |
|
μπουγατσα με μελιτζανακι φτιαχνει κανεις ??/
φτιαχνει κανεις με κοτοπουλο και πολυχρωμες πιπεριες;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #49 στις: Ιούλιος 20, 2015, 03:27:36 μμ » |
|
Λάθος! Κατάργηση της απαγόρευσης εξαγωγής κεφαλάιων χρειαζόμαστε (για να ασχοληθούμε με νομίσματα). :-) Κατά τα άλλα, πιάστε δυο γύρους με καλαμάκι, κι αφήστε τις θεωρίες...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Georgegate7
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Born to be ΓΑΥΡΟΣ!!!
|
|
« Απάντηση #50 στις: Ιούλιος 20, 2015, 03:28:28 μμ » |
|
Φιλοσοφησατε παλι!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #51 στις: Ιούλιος 20, 2015, 03:33:14 μμ » |
|
Λάθος! Κατάργηση της απαγόρευσης εξαγωγής κεφαλάιων χρειαζόμαστε. :-) Αυτο ξεχνα το. Δεν πειραζει, εξασκουμε την αυτοσυγκρατηση μας. Εγω μπαινω στο ebay οπως παλιοτερα, εντοπιζω τα θηραματα οπως παλιοτερα, τα βαζω στο wach list οπως παλιοτερα και ευθυς αρχιζω να μπινελικωνω προς καθε κατευθυνση, με φρασεις που θα εκαναν Κεφαλλονιτη καπετανιο να κοκκινισει απο ντροπη. Εκτος απο την αυτοσυγκρατηση μου, εξασκω λοιπον και την τεχνη της υβρεοπλασιας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
zark4
|
|
« Απάντηση #52 στις: Ιούλιος 20, 2015, 03:33:59 μμ » |
|
Όχι σταληθεια η μπουγάτσα είναι το φύλλο. Αυτό της τυρόπιτας είναι άλλο φύλλο. Το να βάλεις κρέμα δεν το κανει μπουγάτσα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #53 στις: Ιούλιος 20, 2015, 03:37:36 μμ » |
|
Παλι εκτος θεματος βγηκαμε,για σουβλάκια μιλάγαμε.Γιωργο ο γυρος τελειωσε,να σου βαλω μπιφτεκι?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zark4
|
|
« Απάντηση #54 στις: Ιούλιος 20, 2015, 03:49:01 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sbgate4
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #55 στις: Ιούλιος 20, 2015, 03:50:41 μμ » |
|
Λάθος! Κατάργηση της απαγόρευσης εξαγωγής κεφαλάιων χρειαζόμαστε. :-) Αυτο ξεχνα το. Δεν πειραζει, εξασκουμε την αυτοσυγκρατηση μας. Εγω μπαινω στο ebay οπως παλιοτερα, εντοπιζω τα θηραματα οπως παλιοτερα, τα βαζω στο wach list οπως παλιοτερα και ευθυς αρχιζω να μπινελικωνω προς καθε κατευθυνση, με φρασεις που θα εκαναν Κεφαλλονιτη καπετανιο να κοκκινισει απο ντροπη. Εκτος απο την αυτοσυγκρατηση μου, εξασκω λοιπον και την τεχνη της υβρεοπλασιας. Κι όποιον πάρει ο Χάρος με λίγα λόγια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Georgegate7
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Born to be ΓΑΥΡΟΣ!!!
|
|
« Απάντηση #56 στις: Ιούλιος 20, 2015, 03:58:20 μμ » |
|
Ακριβως παιδια!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #57 στις: Ιούλιος 20, 2015, 04:13:02 μμ » |
|
Όχι σταληθεια η μπουγάτσα είναι το φύλλο. Αυτό της τυρόπιτας είναι άλλο φύλλο. Το να βάλεις κρέμα δεν το κανει μπουγάτσα.
Νομιζω οτι εχεις δικιο. Εδω στην Αθηνα ανεκαθεν λεγοντας "μπουγατσα" αναφερομαστε στην γλυκια μπουγατσα με κρεμα, γιατι αυτη κυκλοφορουσε ευρεως σε ολα τα τυροπιτταδικα. Αργοτερα κατεβηκαν μαγαζια απο την Θεσσαλονικη (μπουγατσοπωλεια) που ειχαν φυσικα ολα τα ειδη μπουγατσας , οποτε το ειδος του φυλλου οριζει το προιον ως "μπουγατσα", αλλιως μια μπουγατσα με τυρι, θα την ελεγαν απλως "τυροπιτα῾ Αληθεια, η καταγωγη του προιοντος ειναι απο Μικρα Ασια? Σιχτιρ ολοι σας, ειμαι σε διαιτα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
|
|
|