ellinas
|
|
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 11, 2015, 10:22:08 μμ » |
|
καλα ρε βαζελακο..απο Κηφησια που βρεθηκες Γλυφαδα ?
Μη με μπλέκεις, δεν ασχολούμαι με αυτά, η κυρά τα κανονίζει, είναι γραφικό λέει, δίπλα στη θάλασσα, και μετά έκλεισε και ένα μπουζουκτσίδικο εκεί δίπλα Κυριακάτικα μεσημέρι....εγώ πληρώνω μόνο... Ε να ερθω και εγω τοτε εσυ φιλαρακι κατεβασε τα και πιασε το αζαξ να καθαρισεις να σου φωναξουνε το 100 παλι οι γειτονες.....καλα ρε τι βιτσιο ειναι παλι αυτο να πρεπει να τα κατεβασεις για να καθαρισεις?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 11, 2015, 10:25:01 μμ » |
|
Μη με μπλέκεις, δεν ασχολούμαι με αυτά, η κυρά τα κανονίζει, είναι γραφικό λέει, δίπλα στη θάλασσα, και μετά έκλεισε και ένα μπουζουκτσίδικο εκεί δίπλα Κυριακάτικα μεσημέρι....εγώ πληρώνω μόνο... Ε να ερθω και εγω τοτε Δεν έχεις αφήσει γάμο-βάφτιση στο στέκι...να έρθεις να έρθεις.... Οπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 11, 2015, 10:25:08 μμ » |
|
παπαρακο ..εσενα θα σε κανω μια μερα να μου απαγορευσεις την εισοδο στο νησι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 11, 2015, 10:27:26 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
babis
|
|
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 11, 2015, 10:42:36 μμ » |
|
ναι παιδιά υποτίθεται εκκλησία και πολιτεία είναι εντελώς διαφορετικά και για αυτό το λόγο δεν φορολογείται πως και έτσι έχει γίνει εισπράκτορας τώρα της πολιτείας για να καταλάβετε εδώ στην Κρήτη υπάγετε στο πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης και δεν δίνει ούτε παίρνει λογαριασμό στην Ελλαδική εκκλησία
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Κώστας 1979
|
|
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 11, 2015, 10:54:22 μμ » |
|
Μην μπερευουμε την εκκλησια,με τους τραγους που λυμαινονται τους ναους.Το ιερατικο δικαιο ειναι σαφες και δηλωνει ρητα,οτι ολα τα μυστηρια τελουνται αμισθι.Δημητρη,μπορεις να πας στη μητροπολη και να δημιουργησεις θεμα,αλλα μετα ο τραγος θα σου λεει οτι δεν εχει διαθεσιμη ημερομηνια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Si vis pacem,parabellum.
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 11, 2015, 10:57:55 μμ » |
|
μωρη ξεφωνημενη τι εκανες παλι?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 11, 2015, 11:00:23 μμ » |
|
Μην μπερευουμε την εκκλησια,με τους τραγους που λυμαινονται τους ναους.Το ιερατικο δικαιο ειναι σαφες και δηλωνει ρητα,οτι ολα τα μυστηρια τελουνται αμισθι.Δημητρη,μπορεις να πας στη μητροπολη και να δημιουργησεις θεμα,αλλα μετα ο τραγος θα σου λεει οτι δεν εχει διαθεσιμη ημερομηνια.
Με λιγα λογια είναι μαγαζι του κάθε παππα και τς συνοδείας του
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
babis
|
|
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 11, 2015, 11:02:55 μμ » |
|
Μαγαζί γωνία φίλε Δημήτρη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 11, 2015, 11:16:40 μμ » |
|
τι αλλο να κανει ρε Λευτερη μας εχει πρηξει τα μεζεα του στεατοπυγικου μας υποσυστηματος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 11, 2015, 11:30:24 μμ » |
|
εγω δεν εκανα τιποτα ρε γυαλακια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikos11
|
|
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 11, 2015, 11:35:59 μμ » |
|
Μη με μπλέκεις, δεν ασχολούμαι με αυτά, η κυρά τα κανονίζει, είναι γραφικό λέει, δίπλα στη θάλασσα, και μετά έκλεισε και ένα μπουζουκτσίδικο εκεί δίπλα Κυριακάτικα μεσημέρι....εγώ πληρώνω μόνο... Μην ακούσω κανέναν να σχολιάσει, γιατι με όλους μας το ίδιο συμβαινει .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 11, 2015, 11:42:53 μμ » |
|
Μη με μπλέκεις, δεν ασχολούμαι με αυτά, η κυρά τα κανονίζει, είναι γραφικό λέει, δίπλα στη θάλασσα, και μετά έκλεισε και ένα μπουζουκτσίδικο εκεί δίπλα Κυριακάτικα μεσημέρι....εγώ πληρώνω μόνο... Μην ακούσω κανέναν να σχολιάσει, γιατι με όλους μας το ίδιο συμβαινει . Ε, ναι. Αν δεν υπήρχαν γυναίκες, δεν θα υπήρχε όλη αυτή η "τελετή" τις εκκλησίες και τα μπαχτσίσια στους παπάδες. Θα παντρευόμασταν κατεύθείαν στο μπουζουξίδικο...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 11, 2015, 11:48:44 μμ » |
|
σ αυτη τη ζωη που εχουμε ερθει ολα εχουν μια τιμη και καθενας που δουλευει πρεπει να πληρωνεται τσαμπας δεν υπηρχε ποτε. Οποιος θελει γραφικα ξωκλησια πλερωνει. Αλλιως παει στη γειτονια του και πληρωνει το παραβολο μονο οπως εκανα εγω στις δυο βαφτισεις που εχω κανει σαν νονος.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|