dimmarko
|
|
« στις: Μάρτιος 11, 2015, 10:07:34 μμ » |
|
Μόλις γύρισε η γυναίκα μου, που κανονίζει για την βάφτιση του μπέμπη, και μου είπε ότι η εκκλησία στον Άγιο Κοσμά που έκλεισε, θέλει 150 ευρώ, γιατί αποφάσισε λέει ο δήμος, κάθε μυστήριο, να δίνεις αυτό το ποσό, και θα πηγαίνει σε άνεργους φοιτητές...Χώρια του παπά όταν γίνει το μυστήριο το καλοκαίρι. Προσοχή, υποχρεωτικά, δεν είπαν αν θέλετε.
Εντάξει δεν είναι ποσό για κάποιον που έχει κάποια σχετική άνεση, αλλά ρε παιδιά δεν είναι λίγο νταβατζιλίκι? Ή εγώ είμαι υπερβολικός? Και ποιος μου λέει ότι θα τα δίνει η εκκλησία στους φοιτητές? Γιατί δεν μου δίνει ας πούμε την δυνατότητα να τα δώσω εγώ όπου θέλω? Και από πότε ένα θείο μυστήριο έχει αντάλλαγμα? Λέω εγώ τώρα...Κανένας Γλυφαδιώτης να μου πει αν ισχύει, αν και θα πάρω αύριο στο δήμο...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 11, 2015, 10:10:14 μμ » |
|
Γιατι σε ποια εκκλησία και σε ποιον παπά δεν πληρώνεις ταρίφα?σε ποια πόλη και σε πιο χωριό ? Παντού πληρώνεις
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimmarko
|
|
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 11, 2015, 10:12:15 μμ » |
|
Γιατι σε ποια εκκλησία και σε ποιον παπά δεν πληρώνεις ταρίφα?σε ποια πόλη και σε πιο χωριό ? Παντού πληρώνεις
Άλλο αυτό τόνι...Έχω παντρέψει 4 φορές και έχω βαφτίσει 5....Λες να μην το ξέρω...Δεν λέμε για παράβολα ή για το δώρο στον παπά από τον κουμπάρο...Και αυτά θέλουν εννοείται. Το ποσό που σου λέω είναι extra...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 11, 2015, 10:13:35 μμ » |
|
Άλλο αυτό τόνι...Έχω παντρέψει 4 φορές και έχω βαφτίσει 5....Λες να μην το ξέρω...Δεν λέμε για παράβολα ή για το δώρο στον παπά από τον κουμπάρο...Και αυτά θέλουν εννοείται. Το ποσό που σου λέω είναι extra... βουλευτης είσαι ρε φιλε ? Δεν το λες δωρο στον Παπά . . .οταν το ζηταει αυτος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimmarko
|
|
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 11, 2015, 10:14:30 μμ » |
|
Άλλο αυτό τόνι...Έχω παντρέψει 4 φορές και έχω βαφτίσει 5....Λες να μην το ξέρω...Δεν λέμε για παράβολα ή για το δώρο στον παπά από τον κουμπάρο...Και αυτά θέλουν εννοείται. Το ποσό που σου λέω είναι extra... βουλευτης είσαι ρε φιλε ? Δεν το λες δωρο στον Παπά . . .οταν το ζηταει αυτος όλα προξενιά μου...Βασιλειάδου είμαι....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ανεστης
|
|
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 11, 2015, 10:15:30 μμ » |
|
Αυτό μάλλον ειναι καινούργιο κόλπο. Στην εκκλησία και στον παππά δινει ο καθένας όσα νομιζει Στον δημο δεν εχω ακούσει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 11, 2015, 10:15:42 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 11, 2015, 10:16:29 μμ » |
|
καλα ρε βαζελακο..απο Κηφησια που βρεθηκες Γλυφαδα ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 11, 2015, 10:18:18 μμ » |
|
Τους ψαλτες τους υπολογισες?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 11, 2015, 10:18:58 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimmarko
|
|
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 11, 2015, 10:19:17 μμ » |
|
Τους ψαλτες τους υπολογισες?
μήπως αυτοί είναι οι άνεργοι φοιτητές....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 11, 2015, 10:19:41 μμ » |
|
Μη με μπλέκεις, δεν ασχολούμαι με αυτά, η κυρά τα κανονίζει, είναι γραφικό λέει, δίπλα στη θάλασσα, και μετά έκλεισε και ένα μπουζουκτσίδικο εκεί δίπλα Κυριακάτικα μεσημέρι....εγώ πληρώνω μόνο... Ε να ερθω και εγω τοτε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimmarko
|
|
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 11, 2015, 10:20:37 μμ » |
|
Μη με μπλέκεις, δεν ασχολούμαι με αυτά, η κυρά τα κανονίζει, είναι γραφικό λέει, δίπλα στη θάλασσα, και μετά έκλεισε και ένα μπουζουκτσίδικο εκεί δίπλα Κυριακάτικα μεσημέρι....εγώ πληρώνω μόνο... Ε να ερθω και εγω τοτε Δεν έχεις αφήσει γάμο-βάφτιση στο στέκι...να έρθεις να έρθεις....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
partsa
|
|
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 11, 2015, 10:20:51 μμ » |
|
Εγώ όταν βάφτισα την κόρη μου πριν πέντε χρόνια, αφου κλείσαμε την ημερομηνία γυρνάνε απο την εκκλησία και μου λένε, η δωρεά προς το ναο είναι 60€ χώρια οτι δώσει ο κουμπάρος στον παπά. Τα έδωσα επι τόπου, τι να έκανα, και έφυγα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|