babis
|
|
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 08, 2015, 09:36:47 μμ » |
|
εχω μικρό παιδί αν μου συμβεί κάτι τετοιο θα τον σκοτώσω και δεν χρειάζονται ούτε δικαστήρια ούτε γιατροί και πολιτισμένες λύσεις
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 08, 2015, 09:37:48 μμ » |
|
εχω μικρό παιδί αν μου συμβεί κάτι τετοιο θα τον σκοτώσω και δεν χρειάζονται ούτε δικαστήρια ούτε γιατροί και πολιτισμένες λύσεις
Ειναι και αυτο μια λυση
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
d.theodoropoulos
|
|
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 08, 2015, 09:55:08 μμ » |
|
Ρε μπαμπη , λεφτά έχεις . Βάλε να τον σκοτώσουνε και πες τους να σου στείλουν το βίντεο . Άσε που θα πρέπει να λερωσεις και το εργαλείο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το καλό και το φθηνό ..... το πήρε ο προηγούμενος !
|
|
|
Μιχάλης 80
|
|
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 08, 2015, 09:57:01 μμ » |
|
Μηπως για τετοια ειδεχθη εγκληματα πρεπει να ξανασκεφτουμε να γυρισει η θανατικη ποινη ωστε να τελειωνουμε με αυτα τα αποβρασματα?
Το έχω σκεφτεί και πιστεύω είναι μία λύση.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Όπως στρώνει ο καθένας , κοιμάται.
|
|
|
babis
|
|
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 08, 2015, 10:01:26 μμ » |
|
Διονύση εγω θέλω να τον σκοτώσω να το χαρώ να το απολαύσω να τον βλέπω στα μάτια και να πεθαίνει γιατί για μένα ειναι ανθρωπόμορφο τέρας άρα στα μάτια τα δικά του θα είμαι και εγω τέρας να καταλάβει τα αισθήματα μου εκείνη τι στιγμή που τρέφω για αυτόν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostantinos
|
|
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 08, 2015, 10:04:35 μμ » |
|
Κι εγω εχω 2 μικρα παιδακια και δεν θελω καν να το σκεφτομαι,ομως δεν νομιζω οτι θα μπορεσεις τοσο ευκολα να οπλισεις το χερι σου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 08, 2015, 10:07:44 μμ » |
|
Eπαγρυπνηση παιδια και απο κοντα τα παιδακια μας ας γινομαστε καποιες φορες ενοχλητικοι και σπαστικοι αυτα κοιταμε ολοι μας να προλαβουμε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
babis
|
|
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 08, 2015, 10:08:08 μμ » |
|
πίστεψε με φίλε θα το όπλιση το χέρι μου μια συγκεκριμένη περίπτωση
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
d.theodoropoulos
|
|
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 08, 2015, 10:08:12 μμ » |
|
Διονύση εγω θέλω να τον σκοτώσω να το χαρώ να το απολαύσω να τον βλέπω στα μάτια και να πεθαίνει γιατί για μένα ειναι ανθρωπόμορφο τέρας άρα στα μάτια τα δικά του θα είμαι και εγω τέρας να καταλάβει τα αισθήματα μου εκείνη τι στιγμή που τρέφω για αυτόν
Και εγώ μαζί σου ..... Αλλα μετά κάθονται τα παιδάκια σου μόνο με την μαμά σπίτι και με έναν μπαμπά ήρωα μεν αλλα στην φυλακή δε . Εκτός εαν σκάσεις χοντρό πακέτο και να το "πάρει" κανένας πάνω του
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 08, 2015, 10:10:59 μμ » |
|
Όχι θάνατος. Βασανισμός κάθε μέρα και να μην βγαίνουν ποτέ απο τη φυλακή.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
babis
|
|
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 08, 2015, 10:11:34 μμ » |
|
Διονύση υπάρχει και ο αθώος και σε άμυνα και ο ε βρασμός και μπορεί να έχει και αυτοκτονήσει ο (ανθρωπος)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rigas1
|
|
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 08, 2015, 10:11:49 μμ » |
|
Στο γονατο φιλε, δεν αξιζουν πολιτισμο τετοια ανθρωπομορφα τερατα! Με τα δοντια μου θα τον σχισω...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
babis
|
|
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 08, 2015, 10:12:20 μμ » |
|
Άσε που τον ταΐζουμε κιόλας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
d.theodoropoulos
|
|
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 08, 2015, 10:14:13 μμ » |
|
Διονύση υπάρχει και ο αθώος και σε άμυνα και ο ε βρασμός και μπορεί να έχει και αυτοκτονήσει ο (ανθρωπος)
Ρε μπαμπη με τα μούτρα που έχουμε όλοι εδώ μέσα θα ξεκινήσουμε με το "5 χρονια φυλακή γιατί δεν με πείθει η φάτσα σου "
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rigas1
|
|
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 08, 2015, 10:16:42 μμ » |
|
και του δινουμε και αδειες και βγαινει εξω και συνεχιζει
|
|
|