herakliotis
|
|
« Απάντηση #60 στις: Μάιος 29, 2012, 10:24:51 μμ » |
|
Με προβληματιζει λιγο ομως οτι εχω σημειωσει
Ελλάτωμα είναι ελλάτωμα δεν θα πάρει βαθμό, να βοηθήσω και εγώ μαζί με το Γιώργο να το ξεφορτωθεί ο φίλος σου Αντώνη, προσφέρω 290. Επειδη εχει αυτο το ελατωμμα που δεν το ειχα δει δινω 300 και τα μεταφορικα δικα μου!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #61 στις: Μάιος 29, 2012, 10:33:07 μμ » |
|
Bρε παιδια ΔΕΝ ειναι για πουλημα , και ουτε σε κουτι προκειτε να μπει.... ζητησε ο φιλος μας ενα και καλο να εχει στην συλλογη του , εγω του προτεινα το συγκεκριμενο και το πηρε....απλα ηθελα και μια επιβεβαιωση παραπανω να ακουστει και απο καποιον αλλο, απο τους γνωστες και κατεχοντες τετοιων κομματιων Υ.Γ Εαν θελει και ο νεος κατοχος μπορει να συμμετασχει στην κουβεντα , μιας και θα ειναι η πρωτη φορα που θα το δει τοσο καλα απ΄οτι στην φωτο που ειχε ο πωλητης του
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 29, 2012, 10:41:50 μμ από ANTONIO1967 »
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
DimitriG
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
ΙΣΧΥΣ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
|
|
« Απάντηση #62 στις: Μάιος 30, 2012, 12:58:24 πμ » |
|
Bρε παιδια ΔΕΝ ειναι για πουλημα , και ουτε σε κουτι προκειτε να μπει.... ζητησε ο φιλος μας ενα και καλο να εχει στην συλλογη του , εγω του προτεινα το συγκεκριμενο και το πηρε....απλα ηθελα και μια επιβεβαιωση παραπανω να ακουστει και απο καποιον αλλο, απο τους γνωστες και κατεχοντες τετοιων κομματιων Υ.Γ Εαν θελει και ο νεος κατοχος μπορει να συμμετασχει στην κουβεντα , μιας και θα ειναι η πρωτη φορα που θα το δει τοσο καλα απ΄οτι στην φωτο που ειχε ο πωλητης του Αντώνη στη φωτογραφία αγοράς ήταν κάπως έτσι! Τα μόνα που έχω να σου πω είναι ΕΥΓΕ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ & ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η πίστη μου ότι κατέχεις διδακτορικό στον εντοπισμό και "χτύπημα" ευκαιριών!! Grazie βέβαια και στον Ιταλό "φίλο" μας που είχε τον Παππού Γιώργο σε τόσο όμορφη κατάσταση και τον έστειλε για επαναπατρισμό !!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΠΥΡ+ΥΔΩΡ = ΑΝΘΡΩΠΟΣ+ΙΔΕΑ+ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = 1884
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #63 στις: Μάιος 30, 2012, 01:09:53 πμ » |
|
Καλοριζικο Δημητριε Χαρηκα που σ΄αρεσε φιλε μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #64 στις: Μάιος 30, 2012, 07:37:48 πμ » |
|
Bρε παιδια ΔΕΝ ειναι για πουλημα , και ουτε σε κουτι προκειτε να μπει.... ζητησε ο φιλος μας ενα και καλο να εχει στην συλλογη του , εγω του προτεινα το συγκεκριμενο και το πηρε....απλα ηθελα και μια επιβεβαιωση παραπανω να ακουστει και απο καποιον αλλο, απο τους γνωστες και κατεχοντες τετοιων κομματιων Υ.Γ Εαν θελει και ο νεος κατοχος μπορει να συμμετασχει στην κουβεντα , μιας και θα ειναι η πρωτη φορα που θα το δει τοσο καλα απ΄οτι στην φωτο που ειχε ο πωλητης του Αντώνη στη φωτογραφία αγοράς ήταν κάπως έτσι! Τα μόνα που έχω να σου πω είναι ΕΥΓΕ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ & ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η πίστη μου ότι κατέχεις διδακτορικό στον εντοπισμό και "χτύπημα" ευκαιριών!! Grazie βέβαια και στον Ιταλό "φίλο" μας που είχε τον Παππού Γιώργο σε τόσο όμορφη κατάσταση και τον έστειλε για επαναπατρισμό !! Καλορίζικο Δημήτρη, πανέμορφο. Πολύ δυνατό εικοσάρικο, πέρα από την πλάκα Αντώνη αξίζει να μπει σε κουτί, θα γράψει καλό βαθμό .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rakosyllekths
|
|
« Απάντηση #65 στις: Μάιος 30, 2012, 10:15:09 μμ » |
|
φιλε Δημητρη μεγια και καλοριζικο.Ομορφο κοματι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
do not get high with your own supply.
|
|
|
DimitriG
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
ΙΣΧΥΣ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
|
|
« Απάντηση #66 στις: Μάιος 30, 2012, 11:39:44 μμ » |
|
Φίλοι Ηλία και Βασίλη, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Η γνώμη σας έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα! Ειδικά η δική σου Βασίλη, ως λάτρη του Βασιλέως Γεωργίου του Α΄ και της τελειότητας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #67 στις: Μάιος 31, 2012, 12:06:33 πμ » |
|
Φίλοι Ηλία και Βασίλη, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Η γνώμη σας έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα! Ειδικά η δική σου Βασίλη, ως λάτρη του Βασιλέως Γεωργίου του Α΄ και της τελειότητας.
Βρε Δημητρη μου το πανακι μου θαυμαζουν ολοι, σ΄αυτο αναφεροντε ολα τα κολακευτικα σχολια Οχι για τον Γεωργιο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
DimitriG
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
ΙΣΧΥΣ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
|
|
« Απάντηση #68 στις: Μάιος 31, 2012, 12:29:21 πμ » |
|
Βρε Δημητρη μου το πανακι μου θαυμαζουν ολοι, σ΄αυτο αναφεροντε ολα τα κολακευτικα σχολια Οχι για τον Γεωργιο Αχ αυτό το πανάκι, έχει κάψει καρδιές! Αντώνη πότε θα το στείλεις στο Δ.Ν.Τ.; Επειδή όμως αυτοί δεν αναγνωρίζουν τα σύμβολά μας, προτείνω να βάλουμε όλοι ρεφενέ από μια-δυο λιρίτσες, κατά προτίμηση παλαιάς κοπής, για να τους πιαστεί η χειρονομία και να της δώσουν βάση, μήπως φιλοτιμηθούν και στείλουν κανά φράγκο. Και δεν ομιλώ για τα παλαιά φράγκα της 1ης Ευρωπαϊκής (Λατινικής) Νομισματικής Ένωσης που εντάσσονται και οι Γιωργάκηδες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
strataras
|
|
« Απάντηση #69 στις: Μάιος 31, 2012, 01:21:51 πμ » |
|
Ποιο είναι αυτό το πανάκι για το οποίο μιλούν όλοι και εγώ δεν έχω ιδέα;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #70 στις: Μάιος 31, 2012, 01:31:08 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
strataras
|
|
« Απάντηση #71 στις: Μάιος 31, 2012, 02:04:38 μμ » |
|
Άάά,πόσο το πουλάς να σου κάνω ανήθικη πρόταση; Να βάλω κάποια καθαρισμένα νομίσματα που έχω,και να πιάσουν πατίνα! Γιατί με τόσα νομίσματα που πέρασαν από πάνω του,σίγουρα θα έχει εμποτιστεί με υλικά,ουσίες και πατίνες!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #72 στις: Μάιος 31, 2012, 03:34:58 μμ » |
|
Στρατο ενα καθαρισμενο νομισμα οση πατινα και να παρει δεν παυει να εξακολουθει να ειναι καθαρισμενο.Ο καθαρισμος δεν ειναι μια διαδικασια αναστρεψιμη.Οπως και η φτιαχτη πατινα σε ενα νομισμα το κανει να ξεχωριζει σαν το μαυρο προβατο στο κοπαδι.Ενας συλλεκτης που εχουν περασει κομματια απο τα χερια του το ξεχωριζει αμεσως.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kypronumis
|
|
« Απάντηση #73 στις: Ιούνιος 11, 2012, 11:55:23 μμ » |
|
Εχει καποιος αποψη για κατασταση και τιμη?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #74 στις: Ιούνιος 12, 2012, 12:09:55 πμ » |
|
AU-55 η AU58 μου μοιαζει....τωρα για τιμη καπου στα 310-320 προσωπικη εκτιμηση παντα ...να μην σε παρω και στο λαιμο μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|