ως κλασσικοι ελληνες ομως δημητρη αναφερουμε ολοι τα κερματα που μας ''βγηκαν''.
Κανενας -ο πανος μονο- απο εμας δεν αναφερει τις φολες.Ποσα κερματα ακριβοπληρωσαμε γι αυτο που τελικα παραλαβαμε.
Ανάργυρε δεν έχω φάει κάποια χοντρή φόλα ώστε να την αναφέρω. Είμαι αρκετά προσεκτικός στο τι αγοράζω και απο που αγοράζω. Και κυρίως ήμουν μάλλον αρκετά τυχερός ως τώρα. Γιατί όσο και να προσέξεις σίγουρα θα τη φας. Και πιθανότατα θα φάω και γω τη φόλα μου στο μέλλον. Απλά δεν παίρνω ποτέ απο internet μήπως μου βγει κτλ.Αν και χάνω και ευκαιρίες έτσι. Απο ίντερνετ συνήθως παίρνω στο κουτάκι του οπότε και κανένα βαθμό να είναι παρακάτω απο ότι γράφει έχω μια σχετική ασφάλεια αφού υπάρχει ο βαθμός οπότε είναι μικρή φόλα.Επιπλέον προσπαθώ να αγοράσω κάτω απο την τιμή που έχει θεωρητικά ένα κέρμα σε συγκεκριμένο βαθμό οπότε να μην είμαι χαμένος αν στο χέρι δεν είναι τόσο καλό. Συν ότι υπάρχει και το δικαίωμα επιστροφής σε πολλές αγορές. Επίσης ότι νομίσματα πήρα κατα καιρούς που ήταν au,καθαρισμένα κτλ ήταν εν γνώση μου και τα πλήρωσα για τέτοια και δεν τα έστειλα ποτέ για πιστοποίηση.Βέβαια με τη βούτα που έφαγαν τα τελευταία χρόνια αυτά τα κέρματα σίγουρα έχασα κάποια χρήματα όταν τα ξεφορτώθηκα. Μιλάω πάντα για συναλλαγές απο τότε που ασχολούμε πιο σοβαρά και σχετικά έμαθα. Οι αγορές που έκανα όταν ήμουν Γυμνάσιο και αγόραζα χρέπια είναι άλλη ιστορία. Άσε που δεν τις θυμάμαι για να τις αναφέρω.
Μπάμπη το σπορ εκτός απο χρήμα, γνώσεις, μάτι, εμπειρία, γνωριμίες κτλ κτλ θέλει και αρκετή τύχη κατα τη γνώμη μου.