lefmaggos
|
|
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 02:54:53 μμ » |
|
Τελος!!Δεν περιγραφω αλλο!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
YVASILAKIS
|
|
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 03:04:52 μμ » |
|
Φανταστικά Δημήτρη να τα χαίρεσαι . Τα πολλά λόγια είναι περιττά .!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 03:06:20 μμ » |
|
Σ' ευχαριστώ πολύ Γιάννη! Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσεις και εσύ να ανεβάζεις καμια φωτογραφία
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
KVASSOS
|
|
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 03:07:46 μμ » |
|
Σ' ευχαριστώ πολύ Γιάννη! Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσεις και εσύ να ανεβάζεις καμια φωτογραφία Καλα τα λεει ο Ποδαρας Γιαννη!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΜΕΑ FIDES INVIOLABILIS
|
|
|
YVASILAKIS
|
|
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 03:35:34 μμ » |
|
Σ' ευχαριστώ πολύ Γιάννη! Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσεις και εσύ να ανεβάζεις καμια φωτογραφία Καλα τα λεει ο Ποδαρας Γιαννη! Σου έχω δώσει ανοικτή πρόσκληση όποτε θες να δεις από κοντά .Στις φωτογραφίες δεν είμαι καλός .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
senso1
|
|
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 04:05:36 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 04:11:31 μμ » |
|
Απίστευτα κομμάτια.Μια απορία μόνο έχω.Πώς ένα νόμισμα σαν αυτό του 1833 το 5δραχμο έχει διατηρήσει τόσα χρόνια το λούστρο του και δεν έχει αποκτήσει πατίνα εφόσον ξέρουμε και έχουμε πεί και αλλού στο φόρουμ οτι το ασήμι όπου και να το φυλάξεις θα αποκτήσει πατίνα;Λύστε μου αυτή την απορία ,επειδή πήρα κι εγώ κάτι σε ασήμι του 16ου αιώνα και στραβώνει απο λούστρο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikos11
|
|
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 04:16:00 μμ » |
|
Μάζεψέ τα όλα ρε Παναγιώτη !!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 04:21:46 μμ » |
|
Απίστευτα κομμάτια.Μια απορία μόνο έχω.Πώς ένα νόμισμα σαν αυτό του 1833 το 5δραχμο έχει διατηρήσει τόσα χρόνια το λούστρο του και δεν έχει αποκτήσει πατίνα εφόσον ξέρουμε και έχουμε πεί και αλλού στο φόρουμ οτι το ασήμι όπου και να το φυλάξεις θα αποκτήσει πατίνα;Λύστε μου αυτή την απορία ,επειδή πήρα κι εγώ κάτι σε ασήμι του 16ου αιώνα και στραβώνει απο λούστρο Έχει πατίνα. Το λούστρο υπάρχει από κάτω. τα νομίσματα που δεν έχουν πατίνα συνήθως έχουν ντιπαριστεί σε κάποια φάση.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
KVASSOS
|
|
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 04:31:41 μμ » |
|
Σου έχω δώσει ανοικτή πρόσκληση όποτε θες να δεις από κοντά .Στις φωτογραφίες δεν είμαι καλός . Θα το κανονισω να ερθω!Ελα κι εσυ για κανα τσιπουρο οταν μαζευομαστε...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΜΕΑ FIDES INVIOLABILIS
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 07:03:40 μμ » |
|
Απίστευτα κομμάτια.Μια απορία μόνο έχω.Πώς ένα νόμισμα σαν αυτό του 1833 το 5δραχμο έχει διατηρήσει τόσα χρόνια το λούστρο του και δεν έχει αποκτήσει πατίνα εφόσον ξέρουμε και έχουμε πεί και αλλού στο φόρουμ οτι το ασήμι όπου και να το φυλάξεις θα αποκτήσει πατίνα;Λύστε μου αυτή την απορία ,επειδή πήρα κι εγώ κάτι σε ασήμι του 16ου αιώνα και στραβώνει απο λούστρο Σου παραθέτω ενα λουστρατο δίπλα για σύγκριση:
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikos11
|
|
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 07:16:55 μμ » |
|
Απίστευτα κομμάτια.Μια απορία μόνο έχω.Πώς ένα νόμισμα σαν αυτό του 1833 το 5δραχμο έχει διατηρήσει τόσα χρόνια το λούστρο του και δεν έχει αποκτήσει πατίνα εφόσον ξέρουμε και έχουμε πεί και αλλού στο φόρουμ οτι το ασήμι όπου και να το φυλάξεις θα αποκτήσει πατίνα;Λύστε μου αυτή την απορία ,επειδή πήρα κι εγώ κάτι σε ασήμι του 16ου αιώνα και στραβώνει απο λούστρο Σου παραθέτω ενα λουστρατο δίπλα για σύγκριση: Έχεις κι άλλα ; Δεν τα βάζεις όλα το ένα δίπλα στο άλλο για να συγκρίνουμε τα λούστρα ;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 07:21:42 μμ » |
|
Απίστευτα κομμάτια.Μια απορία μόνο έχω.Πώς ένα νόμισμα σαν αυτό του 1833 το 5δραχμο έχει διατηρήσει τόσα χρόνια το λούστρο του και δεν έχει αποκτήσει πατίνα εφόσον ξέρουμε και έχουμε πεί και αλλού στο φόρουμ οτι το ασήμι όπου και να το φυλάξεις θα αποκτήσει πατίνα;Λύστε μου αυτή την απορία ,επειδή πήρα κι εγώ κάτι σε ασήμι του 16ου αιώνα και στραβώνειθ απο λούστρο Σου παραθέτω ενα λουστρατο δίπλα για σύγκριση: Έχεις κι άλλα ; Δεν τα βάζεις όλα το ένα δίπλα στο άλλο για να συγκρίνουμε τα λούστρα ; Ναι, έχω ενα ακόμα αλλά είναι στην θυρίδα. Με χρώμα και αυτο
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 18, 2015, 07:46:43 μμ από dpodaras »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 07:51:42 μμ » |
|
Μπραβο Δημητρη.Εχεις στην συλλογη σου διαμαντια!!Ηθελα και εγω σημερα να ανεβασω εναν ακυκλοφορητο θυρεο αλλα με αυτα που βαζεις θα περασει απαρατηρητος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
dpodaras
|
|