dpodaras
|
|
« στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 10:35:02 πμ » |
|
2 δραχμές 1966 PF65 ULTRA CAMEO!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimmarko
|
|
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 10:37:43 πμ » |
|
πφφφφφ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 10:39:21 πμ » |
|
Ποσα απο δαυτα υπαρχουν ρε παιδια ? Τι αλλο ακολουθει στην συνεχεια μετα απ αυτο ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 10:41:00 πμ » |
|
πφφφφφ...
Δεν είναι πφφφφφ... είναι π ρφφφφφ... Καλορίζικο Δημήτρη. Keep walking and drive us crazy. But... please... not in the morning.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 10:44:21 πμ » |
|
Είχα κάποτε και το τάληρο του 1966 σε proof. Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση είναι ότι εκείνο βρισκόταν σε κάψουλα που έγραφε στο rim "KREMNICA MINT".
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 10:45:24 πμ » |
|
πφφφφφ...
Δεν είναι πφφφφφ... είναι π ρφφφφφ... Καλορίζικο Δημήτρη. Keep walking and drive us crazy. But... please... not in the morning. Αν θέλεις μπορείς να πάρεις την φωτογραφία για τον κατάλογό σου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 10:48:44 πμ » |
|
πφφφφφ...
Δεν είναι πφφφφφ... είναι π ρφφφφφ... Καλορίζικο Δημήτρη. Keep walking and drive us crazy. But... please... not in the morning. Αν θέλεις μπορείς να πάρεις την φωτογραφία για τον κατάλογό σου. Σ' ευχαριστώ Δημήτρη. Σε 5-10 λεπτάκια θα την έχω ανεβάσει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 10:52:03 πμ » |
|
Μπετόν!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 11:22:21 πμ » |
|
πολύ ομορφο...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 11:34:29 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 11:36:20 πμ » |
|
Είχα κάποτε και το τάληρο του 1966 σε proof. Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση είναι ότι εκείνο βρισκόταν σε κάψουλα που έγραφε στο rim "KREMNICA MINT".
Είχες κάποτε; ... θες να πεις ότι το έδωσες δηλαδή; αυτά δεν δίνονται φίλε μου, με συγχωρείς ... όταν το ξαναβρείς να μας δείξεις την φωτογραφία του! και ένα παραπάνω: έδειχνε αποδεικτικά, άμεσα και καθαρά την κοπή αυτών των νομισμάτων στο Τσεχοσλοβάκικο νομισματοκοπείο της Κρέμνιτσα!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 11:47:38 πμ » |
|
Είχες κάποτε; ... θες να πεις ότι το έδωσες δηλαδή; αυτά δεν δίνονται φίλε μου, με συγχωρείς ... όταν το ξαναβρείς να μας δείξεις την φωτογραφία του! και ένα παραπάνω: έδειχνε αποδεικτικά, άμεσα και καθαρά την κοπή αυτών των νομισμάτων στο Τσεχοσλοβάκικο νομισματοκοπείο της Κρέμνιτσα!!! Αν με ήξερες καλύτερα θα γνώριζες ότι αυτά τα κάνω! Ναι ήταν παλαιά κάψουλα του νομισματοκοπείου. Το είχα πιστοποιήσει το νόμισμα αλλά την κάψουλα την έδωσα μαζί όταν το πούλησα. Δεν ξέρω ποιος το έχει τώρα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 11:59:51 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikos11
|
|
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 01:18:13 μμ » |
|
Είχες κάποτε; ... θες να πεις ότι το έδωσες δηλαδή; αυτά δεν δίνονται φίλε μου, με συγχωρείς ... όταν το ξαναβρείς να μας δείξεις την φωτογραφία του! και ένα παραπάνω: έδειχνε αποδεικτικά, άμεσα και καθαρά την κοπή αυτών των νομισμάτων στο Τσεχοσλοβάκικο νομισματοκοπείο της Κρέμνιτσα!!! Αν με ήξερες καλύτερα θα γνώριζες ότι αυτά τα κάνω! Ναι ήταν παλαιά κάψουλα του νομισματοκοπείου. Το είχα πιστοποιήσει το νόμισμα αλλά την κάψουλα την έδωσα μαζί όταν το πούλησα. Δεν ξέρω ποιος το έχει τώρα. Για αυτό και εγώ θα σου πω ένα μεγάλο μπράβο και να το χαρείς και όχι καλο- ρίζικο .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουάριος 18, 2015, 01:46:02 μμ » |
|
Είχες κάποτε; ... θες να πεις ότι το έδωσες δηλαδή; αυτά δεν δίνονται φίλε μου, με συγχωρείς ... όταν το ξαναβρείς να μας δείξεις την φωτογραφία του! και ένα παραπάνω: έδειχνε αποδεικτικά, άμεσα και καθαρά την κοπή αυτών των νομισμάτων στο Τσεχοσλοβάκικο νομισματοκοπείο της Κρέμνιτσα!!! Αν με ήξερες καλύτερα θα γνώριζες ότι αυτά τα κάνω! Ναι ήταν παλαιά κάψουλα του νομισματοκοπείου. Το είχα πιστοποιήσει το νόμισμα αλλά την κάψουλα την έδωσα μαζί όταν το πούλησα. Δεν ξέρω ποιος το έχει τώρα. Για αυτό και εγώ θα σου πω ένα μεγάλο μπράβο και να το χαρείς και όχι καλο- ρίζικο . Κακίες!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|