dpodaras
|
|
« Απάντηση #60 στις: Φεβρουάριος 20, 2015, 10:58:37 πμ » |
|
Χθες ήρθε ο φακελος.
Δεν ηξερα αν ήταν οκ το κερμα οποτε λεω κατσε να ηρεμησω λίγο και τον ανοιγω βραδυ βραδυ και βλεπουμε. Γυρω στις 17 με ετρωγε ο κώλος μου και τον ανοιξα νωρίτερα απ'ότι έλεγα. Τον ανοιγω και βλεπω 2 πεπιεσμενα χαρτόνια και 2 διαφημιστικά φυλλαδια απο κατι γερμανικά μνημεία. Πετάω τα φυλλαδια και πιανω το χαρτόνι. Προσπαθω να το χωρίσω στα δύο αλλα είναι αδύνατον. Βαζω όλη μου τη δυναμη αλλα τίποτα. Εκει αρχιζω να πιστεύω ότι δεν εχει τιποτα μέσα. Αρχίζω να ζουλαω με τα χερια μου τα χαρτονι να δω αν 'βρισκει' καπου αλλά τζίφος . Ομοιόμορφο παντου. '######' λέω 'είναι κενό' . Το ξαναζουλάω και δεν πιάνω κανέναν όγκο. Εκει ξεκινάω με παναγίες και χριστους και κατάρες και οτι αρρώστεια υπάρχει στον κόσμο να την πάθει ο γερμανός. Στέλνω κατι σμσ στον ζομπελς με κάτι γαλλικά και αρχίζω να τρεμω απο τα νευρα. Παιρνω το χαρτονι και το πεταω στα ακουπίδια. Βαζω the angel and the dark river και μπαινω παυπαλ για case οτι παρελαβα κενο φακελλο. Μέσα στα νευρα μου και πριν ανοιξω case πιανω απο τα σκουπίδια τον φακελλο, παιρνω ενα νυστερακι που εχω και αρχιζω να τον πετσοκοβω με μανία καθετα. ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ!!!!!! βλέπω ενα χαρτάκι μεσα σφηνωμένο χωρις να φαίνεται πουθενα και χωρις προστατευτικό , ουτε flip ουτε ενα πλαστικό ΤΠΤ, χυμα μεσα στο χαρτονι ενα κερμα 1 γραμμαριου και 16μμ διαμέτρου. Bγαζω επιτόπου my dying bride και βάζω μια λυγαριά να φτιάξει το κέφι.
Mετά το είδα με φακό. Καλό μου φάνηκε. Πολυ μικρό ωστόσο. Δεν χορταίνεις τα πεδία του με τίποτα.
Φώτο καθ'οδόν.
Στην πορεια καθε συλλεκτη προκυπτουν ελαχιστες τετοιες επιτυχιες. Απολαυσε το!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #61 στις: Φεβρουάριος 20, 2015, 10:59:58 πμ » |
|
ευχαριστώ, το ξέρω δεν ελπίζω να επαναληφθεί!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #62 στις: Φεβρουάριος 20, 2015, 11:06:20 πμ » |
|
τα χρώματα τα χρυσαφένια!!!
καλορίζικο φίλε μου πάντα τέτοια!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #63 στις: Φεβρουάριος 20, 2015, 11:42:51 πμ » |
|
Καλοριζικο Βασίλη.Δύσκολο και σπάνιο νόμισμα σε υψηλη κατασταση.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
nikos11
|
|
« Απάντηση #64 στις: Φεβρουάριος 20, 2015, 11:44:48 πμ » |
|
Καλορίζικοοοοοο και να το χαίρεσαι !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #65 στις: Φεβρουάριος 20, 2015, 12:26:58 μμ » |
|
έκανα μια προσφορά που δυστυχως δεν ικανοποιησε τον Βασίλη...νομίζω ότι ήταν καλή..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #66 στις: Φεβρουάριος 20, 2015, 12:29:06 μμ » |
|
έκανα μια προσφορά που δυστυχως δεν ικανοποιησε τον Βασίλη...νομίζω ότι ήταν καλή.. Aυτό ειναι γεγονός. Μου προσέφερε 3 φορές το μέταλο, ήτοι 1ευρώ και 10cents. Το σκέφτηκα αλλά η λουκανικόπιτα απο απέναντι έκανε 1,80 και δε θα μπορούσα ούτε την πείνα μου να κατευνάσω λίγο. Ετσι αρνηθηκα. Ελπίζω να το έκανα για καλό!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #67 στις: Φεβρουάριος 20, 2015, 12:33:11 μμ » |
|
κάτσε γιατί βλεπω να πέφτει το μέταλλο..θα παρακαλάς να το δώσεις με 50 λετπα κα ιδεν θα στο παίρνω..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #69 στις: Φεβρουάριος 20, 2015, 01:19:35 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #70 στις: Φεβρουάριος 20, 2015, 03:44:18 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
KVASSOS
|
|
« Απάντηση #71 στις: Φεβρουάριος 20, 2015, 05:17:48 μμ » |
|
Σκουπιδι ειναι ρε!!! Πεταξε το,αλλα οχι στην Συρο -εδω στο καφε την Κυριακη να το πεταξεις...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΜΕΑ FIDES INVIOLABILIS
|
|
|
solferino
|
|